Pages:
Author

Topic: [ANN] iShook - eKitaplar ve Sosyal Medya Bir Arada! [BOUNTYHIVE] - page 5. (Read 927 times)

full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
iShook ÖDÜL PROGRAMLARINA BOUNTYHIVE ÜZERİNDEN KATILABİLİRSİNİZ

full member
Turkish Translator
iShook etkinliklerinden görüntülere göz atmak isterseniz video burada

full member
Turkish Translator
iShook tanıtım videosunu aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz

full member
Turkish Translator
full member
Turkish Translator
full member
Turkish Translator
Apple TV baya hoşuma gitti, beraber çalışırlarsa fazlasıyla iş yapacaktır.

Hocam sistem zaten oturmuş ve çalışır bir sistem, yenilikler eklendikçe daha fazla insana hitap edecektir.
jr. member
Activity: 95
Merit: 1
Apple TV baya hoşuma gitti, beraber çalışırlarsa fazlasıyla iş yapacaktır.
full member
Turkish Translator
bountyhive de olmasa haberimiz olmayacak ödül kampanyalarından. Smiley güzel proje artık kitapların gücü her ne kadar azalsa da ekitaplar ayakta tutmaya devam ediyor. sosyal medyanın da içinde olması güzel olmuş. blog gibi bir şey olacak sanırım. başarılar.

coininiz bol olsun. Smiley

teşekkürler, bol kazançlar Smiley
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
bountyhive de olmasa haberimiz olmayacak ödül kampanyalarından. Smiley güzel proje artık kitapların gücü her ne kadar azalsa da ekitaplar ayakta tutmaya devam ediyor. sosyal medyanın da içinde olması güzel olmuş. blog gibi bir şey olacak sanırım. başarılar.

coininiz bol olsun. Smiley
full member
Turkish Translator
adamlar sistemi oturtmuş ve çalışır halde zaten, sanmıyorum ki başarısız olsun..

Evet platform çalışıyor zaten ve sorunsuz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 5
adamlar sistemi oturtmuş ve çalışır halde zaten, sanmıyorum ki başarısız olsun..
full member
Turkish Translator
Türkçe White Paper eklenmiştir.
full member
Turkish Translator
Bountyhive üzerinden ben de bir kaç kampanyasına katıldım.

Bol kazançlar Smiley
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Bountyhive üzerinden ben de bir kaç kampanyasına katıldım.
jr. member
Activity: 182
Merit: 5
Ben projeyi çok beğenmedim ayrıca bountyhive'ninde etkin bir reklam çalışması yürütebileceğini düşünmüyorum dolayısıyla yatırım yönünden pekte bir beklentim yok proje hakkında..

Oturmuş ve çalışan bi proje gibi duruyor siteleri de aktif..partnerlikler umut vadediyor, hayırlısı olsun
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Ben projeyi çok beğenmedim ayrıca bountyhive'ninde etkin bir reklam çalışması yürütebileceğini düşünmüyorum dolayısıyla yatırım yönünden pekte bir beklentim yok proje hakkında..
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Çalışmanız için teşekkür ederiz emeğinize sağlık. Türkçe Whitepaper varmı linki göremedim de okumak isterim.
full member
Turkish Translator
Bountyhive varsa çok düşünmenize gerek yok direk dahil olmanızı öneririm
Daha önceki projelerinde gördüğümüz kadarıyla bountyhive bunuda gayet güzel yerlere taşıyacaktır.

dağıtılacak ödül miktarı güzel.proje de güzele benziyor.umarım ödül kampanyasından iyi birşeyler gelir.ico katılımı için biraz daha araştırmam lazım.

Güzel yorumlar için teşekkürler, bol kazançlar Smiley
member
Activity: 140
Merit: 10
Bountyhive varsa çok düşünmenize gerek yok direk dahil olmanızı öneririm
Daha önceki projelerinde gördüğümüz kadarıyla bountyhive bunuda gayet güzel yerlere taşıyacaktır.
full member
Activity: 420
Merit: 101
dağıtılacak ödül miktarı güzel.proje de güzele benziyor.umarım ödül kampanyasından iyi birşeyler gelir.ico katılımı için biraz daha araştırmam lazım.
Pages:
Jump to: