Pages:
Author

Topic: [ANN] iShook - eKitaplar ve Sosyal Medya Bir Arada! [BOUNTYHIVE] - page 6. (Read 927 times)

full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
iShook'un her türlü videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

full member
Turkish Translator
iShook Mağazasını aşağıdaki adresten gezebilirsiniz

full member
Turkish Translator
bountyhive den foruma bakmaya fırsat olmuyor, son dönemde çok güzel projeler açıklıyorlarlar, ishook da onlardan birisi.

Ben Bountyhive'i pek kullanmıyorum insanlarin bu kadar övmesinin tek sebebi bounty programına rapor yapilma zorunluluğu olmaması mı?

Şahsi fikrimce bountyleri en zahmetli kısmı rapor tutmak. Paylaşıp yapıp sistemin sayacağı bir sistem herkesin yararına oluyor.
member
Activity: 532
Merit: 29
Yazarlar ve okuyucular arasında bir köprü görevi görecek bir proje fikri gayet güzel.

Sosyal medyanın bu kadar revaçta olduğu bir çağda, kitap okuyucuları için yazarlarla iletişim halinde olmayı kolaylaştırma fikri başarılı şekilde uygulandığı takdirde proje çok iyi yerlere gelebilir. Ayrıca projenin partnerleri doğruysa, çok sağlam şirketler tarafından desteklendiği gerçeği de var önümüzde. Ios uygulamasının birkaç eksiği var; onları da halledeceklerdir.

Bountyhive'dan bounty'sine katılmıştım bu arada. Kapsamlı bir araştırmadan sonra ufak bir miktar yatırım düşünebilirim. Özellikle yazar ve okuyucu arasındaki sosyal medya fikri çok ilgi çekici.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
bountyhive den foruma bakmaya fırsat olmuyor, son dönemde çok güzel projeler açıklıyorlarlar, ishook da onlardan birisi.

Ben Bountyhive'i pek kullanmıyorum insanlarin bu kadar övmesinin tek sebebi bounty programına rapor yapilma zorunluluğu olmaması mı?
Sistematik olması. Sisteme kayıt olup twitter facebook telegram bitcointalk vs  hesaplarını tanımlıyorsun. Bounty başladığında sadece katıl butonuna basman yeterli. Yok iki saat rapor yaz form doldur ıvır zıvır yok. Basit kısacası
sr. member
Activity: 628
Merit: 251

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
jr. member
Activity: 95
Merit: 1
Boutyhive varsa direk katılıyorum ya çok kolaylaştırıyor
full member
Turkish Translator
ÖDÜL PROGRAMI, YENİ NESİL ÖDÜL PLATFORMU BOUNTYHIVE TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

full member
Turkish Translator
ekip çok genç gibi görünüyor. farklı projeler olacak böyle işte. kısa vadeli Cheesy google ve paypal isimleri eğer gerçekten var ise projeyi daha ileriye götürebilir.

takıma bakınca zaten bu sistemi yapmışlar gibi bir hava var. Cheesy

Açıkçası son zamalarda gördüğüm en sistemli faydalı proje sanırım. Yaptığı anlaşmalar ileri taşıyacaktır mutlaka.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
ekip çok genç gibi görünüyor. farklı projeler olacak böyle işte. kısa vadeli Cheesy google ve paypal isimleri eğer gerçekten var ise projeyi daha ileriye götürebilir.

takıma bakınca zaten bu sistemi yapmışlar gibi bir hava var. Cheesy
full member
Turkish Translator
Pages:
Jump to: