Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 7. (Read 17010 times)

full member
Activity: 322
Merit: 100
resmen canımmm proje çöp olmaya dogru gıdıyor gıbı sankı ya da bılerek fıyat mı dusuruluyor acaba ?  ödüller dagıtılmadan bu fıyatlara dustu dagıtılınca cok buyuk senlık olcak sanırsam dıpten dıbe toplamak ıcın ıyı Cheesy

valla ben toplamaya başladım çöp olması şu an işime geliyor bounty im yatacak onunlada alacağım pundix yine pişman etmeyecek güzel sepet yapıyorum emeklilik için
full member
Activity: 672
Merit: 110
resmen canımmm proje çöp olmaya dogru gıdıyor gıbı sankı ya da bılerek fıyat mı dusuruluyor acaba ?  ödüller dagıtılmadan bu fıyatlara dustu dagıtılınca cok buyuk senlık olcak sanırsam dıpten dıbe toplamak ıcın ıyı Cheesy
member
Activity: 140
Merit: 13
Dağıtım konusunda şüphelenmeye başladım. Dağıtmayacaklarından değil illaki dağıtacaklar. Şüphelendiğim nokta bounty dağıtımı diye fiyatı inanılmaz baskılayıp peyderpey 1 dolara kadar düşürdüler kaç gündür. Bounty'ler 15 gün önce ansızın dağıtılsa sizce 0,001 eth-70 cent fiyatını görme imkanı var mıydı? 2. gün önce binance bazı hesapların hack haberleriyle piyasa aşağı doğru dip yapıp btc 10600'den 8-9 bin rakamlarına frensiz indiği anda bounty'leri 12-24 saate dağıtıyoruz açıklaması yaptılar ve fiyat 70 centi gördü. Bana çok tesadüf gibi gelmedi. Piyasa durulup altlar yeşillendi şu an tüm altlar en az yüzde 8-10 artıda fakat  12-24 saat geçmesine rağmen dağıtmıyorlar. BTC ikinci bir dalgayla 8200 lere iner ve piyasa kıpkırmızı olursa ve bu esnada dağıtırlarsa hiç şaşırmam. Piyasa yanıyorken birde bounty dağıtılırsa fiyatın ne olacağı malum kimsede pxs almaya yanaşmayağı için istedikleri fiyattan istedikleri miktarda toplayabilecekler. Sanki böyle bir anı bekliyorlar gibi. İnsanların bounty den alacaklarını ve piyasadan satın aldıklarını yok fiyatından almaya çalışıyor gibi bir halleri var.

Yazdıklarım bilgi içermeyip sadece hissiyat ve tahminlerden ibarettir.
member
ColorlesssK Final list olarak açıklamış beyler

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rbarBHkQ4EBQWqx9sk80b7HZtzzqhn8etNLruVI9OWc/edit?usp=sharing

24 saat içinde dağıtım olacakmış güya.

Listeyi kontrol ettim 3-5 banada geliyormuş, proje ertelenince bırakmıştım. Sanırım sosyalden geliyorr. Hiç güvenim yok nedense bu ekibe

Ben Pundi X'in ne ekibine güveniyorum ne de kampanya yöneticisine, ekipte kendi gibi bir adam seçmiş zaten ayrıca ico sırasında bir videoda borsa olarak binance'nin subliminal mesajını verdiklerinden beri direkt olarak dolandırıcı gözüyle bakıyorum bu heriflere.

Bounty de kesinlikle ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Dağıtacaklarına eminim ama bounty ekibi ve pundi ekibi scam proje gibi görüntü verdiler.

Diğer taraftan projeye güvenim tam. Çünkü ico öncesi pos cihazına, yazılımına mobil app'e kadar nerdeyse her şeyi yazan çalışan bir demo video hazırlayan başka bir ekip ya da proje görmedim. Çoğu mükemmel denilen proje bir whitepaper yazıp süslü bir website hazırlayıp sürüyor piyasaya. Daha 1 satır kod yazmamışlar 40-50m usd para topluyorlar ben asıl onlardan çekiniyorum...
sr. member
Activity: 476
Merit: 257

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rbarBHkQ4EBQWqx9sk80b7HZtzzqhn8etNLruVI9OWc/edit?usp=sharing

Listeyi kontrol ettim 3-5 banada geliyormuş, proje ertelenince bırakmıştım. Sanırım sosyalden geliyorr. Hiç güvenim yok nedense bu ekibe

Ben Pundi X'in ne ekibine güveniyorum ne de kampanya yöneticisine, ekipte kendi gibi bir adam seçmiş zaten ayrıca ico sırasında bir videoda borsa olarak binance'nin subliminal mesajını verdiklerinden beri direkt olarak dolandırıcı gözüyle bakıyorum bu heriflere.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Edit: mesajım yanlış anlaşılmış sanırım, benim kastım pundix ekibi,bounty ekibi ile bir sorunum yok
sr. member
Activity: 714
Merit: 250

Telegramda Colorlessk ile resmen güreşiyoruz. Adam sürekli yuvarlak laflar kuruyor. Kırk naz ile laf alıyoruz ağzından. Ekstra cümle kurmasına giç gerek yok oysa hatta cümle kurmasına gerek yok tek yapacağı iş artık dağıtımı yapmak. Yarın yapılacakmı güya (Cumartesi) hadi hayırlsı bakalım.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
noldu bu pundı ye. zılyon coın yapacaklardı.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

member
Activity: 742
Merit: 19
Yılın hikayesine döndü ekip herşeyi eline yüzüne bulaştırdı gibi  Grin 1 mart dediler en son ondanda birşey çıkmadı.Güzel ekip genç ve tecrübesiz.Ödüller düşüyor sonra artıyor sonra tekrar düşüyor borsa gibi heyecanlı oluyor.Birde coinler 1 coin doğuracakmış 999 tane olacakmış.Buda güzel bi anda oldu on milyoncuk balonlarımız  Cheesy
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Kendi ayağına sıkan bir proje daha. Twitterından hepi topu 70 tane gelicek alt tarafı.İmzasına da girmiştim ama girdiğim gün ICO ertelenince hemen çıkmıştım. Colorlesskin projeleri nedense hep erteleniyor abdestsizmidir nedir anlamadım.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Dağıtılmadı mı ben almayı düşünüyordum dağıtılmadı ise bekleyeyim daha da düşsün alttan toplayayım ben bu pundi x i gelecekte sağlam artacak bu yüzden ucuzlasın toplayayım
legendary
24-48 saat içinde dağıtılacağını söylemiş colorlessk efendi.
Sürenin 15 saati falan bitti sayılır. Cumartesi dağıtılırsa dump gelir. Herkes gelse de satsak modunda Cheesy

Dağıtıldımı hocam? Fiyat düştü. Dağıtılmadan böyleyse şenlik var Smiley
Henüz dağıtım yok Smiley
Daha da düşecek gibi duruyor şu an.
member
Sürenin 15 saati falan bitti sayılır. Cumartesi dağıtılırsa dump gelir. Herkes gelse de satsak modunda Cheesy

Dağıtıldımı hocam? Fiyat düştü. Dağıtılmadan böyleyse şenlik var Smiley
legendary
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Uzatmaları artık can sıkmaya başladı gerçekten.1 mart dediler ama üstünden 1 hafta geçmesine rağmen herhabgi birşey dağıtılmadı.inşallah dedikleri gibi dağıtımı yaparken bu gecikmeyi telafi edecek airdropla birlikte yaparlar.ancak öyle düzeltirler bozdukları imajlarını yoksa zaten dump yemiş olan fiyat dahada düşebilir gibime geliyor

Hangi imajı düzeltecekler ya 5$ dan satacağım bountyleri bu dangalaklar yüzünden belkide 70 cente satacağız. Başlarım yapacakları işe bunların imza biter bitmez dağıt bitir işi işte
full member
Activity: 490
Merit: 193
Uzatmaları artık can sıkmaya başladı gerçekten.1 mart dediler ama üstünden 1 hafta geçmesine rağmen herhabgi birşey dağıtılmadı.inşallah dedikleri gibi dağıtımı yaparken bu gecikmeyi telafi edecek airdropla birlikte yaparlar.ancak öyle düzeltirler bozdukları imajlarını yoksa zaten dump yemiş olan fiyat dahada düşebilir gibime geliyor
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Color efendi arazi oldu yine ses seda yok akıllı dağıtım listeleri falan demişlerdi cevap vermeye tenezzül etmedi. Hadi artık şu ödülleri dağıtsınlar fiyatta dibe indi zaten.
full member
Activity: 588
Merit: 104
colorless tam bir ömür törpüsü yav. ama ara sıra pundi gibi güzel kampanyaları yönetiyor biz de mecburiyetten giriyoruz.  sözde ayın 1 inde yapılacaktı ödemeler üzerine 1 hafta geçti tık yok. birde hafta sonu giriyor şimdi dağıtımlar haftaya kalır büyük ihtimal.
legendary
Şu saatte Telegramda ColorlossK efendi ile cebelleşildi resmen. Adam saçma sapan açıklama yapıyor.

-''Dağıtım 24-48 saat içinde tamamlanır'' diyor. Sistemi deniyoruz elle dağıtım yapmayacağız 24-48 saat içinde tamamlanır.

-Eee ne zaman başlar dağıtım??

-Yukarıda yazdık 24-48 saat içinde tamamlanır.

-Lan delirtmeyin adamı. Tamam dağıtım başlayınca 24-48 saat içinde tamamlanır anladık. Peki dağıtım ne zaman başlar??

.......

Yuvarlak yuvarlak cümle kuruyor Color efendi. Bu tartışma böyle gitti. En son 24-48 saat içinde başlayacak yazdı. Zorla yazdı onuda.

Yani adam şunu anlamıyor len elli defa açıklama yaptınız, sözünüzde durmadınız. Bounty süreci zaten milletin anası ağladı tabloda. Yuvarlak açıklamalarından anlamamızı ve inanmamızı bekliyor. Birde biz akıllı sözleşme ile dağıtım yapacağız hemen bitecek elle 10.000 kişiye dağıtacak adama üzülüyorum falan diyor. Şaka da yapıyor !!!! yazdırmayın şimdi gerisini.

En son ki imza tablosunda token arttırımına göre gelecek tokenler gösterilmiyordu. Bir dönem hatta 2 dönem dağıtım oldu galiba bunu tam bilmiyorum bilen yazsın. Bunlar nolacak hiç bir açıklık yok. Sabrınızı ödüllendireceğiz falan demişti PundiX yöneticisi.

Şimdide akıllı sözleşme listen nerde diye soruyorlar bakalım cevap yazacak mı.

15 martta split olacak diye yazıyorlar her yerde pundix ekibi. O tarihe kadar beklemiyorum ben dağıtım falan... Malesef colorlessk yine sınıfta kaldı.
Pages:
Jump to: