Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 9. (Read 17010 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
yakında dağıtacakalrmış +7 ekstra geçikmeden dolayı ödeyeceklermiş.Biraz sabır arkadaşlar.Utrust'da biz 1-2 ay değll 6 ayı geçti heralde anca kavuştuk ödüllerimize.Adamalr yine cevap veriyorlar özür diliyorlar.Gelecektir yakında.Coin adeti ile alakalı sıkıntıları vardı onu çözmeye uğraşıyorlar heralde.
Artı %7'leri eklemeleri güzel olacak. Gecikme normal dediğin gibi. Ben zaten günü gününe beklemiyorum ama "1 mart" denildikten sonra sürekli ertelemeleri hoş değil.
Ceo Zac telegramdan "I was on a call with @ColorlessK amd we are flying him to Indonesia next week , so I also want to apologise for the delay" demiş. Endonezyaya gidiyorsanız bize ne arkadaş Cheesy
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
yakında dağıtacakalrmış +7 ekstra geçikmeden dolayı ödeyeceklermiş.Biraz sabır arkadaşlar.Utrust'da biz 1-2 ay değll 6 ayı geçti heralde anca kavuştuk ödüllerimize.Adamalr yine cevap veriyorlar özür diliyorlar.Gelecektir yakında.Coin adeti ile alakalı sıkıntıları vardı onu çözmeye uğraşıyorlar heralde.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Hala Telegram grubunda dünya kadar özür diliyorlar yok şu airdrop vercez yok şu kadar token sabrınız için vercez bugün yarın dağıtılmış olcak, bir sürü laf sonuç sıfır!
member
Activity: 490
Merit: 16
ColorlessK kadar kötü bir bounty menajeri yok, kendisi gerçekten hak yiyen biri, insanları tam 4 ay çalıştırdıktan sonra listeden birçok kişinin stakelerini son anda silerek dağıtıma başlamış hemde bunu yapmadan önce verilmesi gereken ödül miktarını yarı yarıya düşürmüş!

gerçekten bunların yaptığı proje ile hiç yakışmıyor benim gördüğüm kadar piyasanın da takip ettiğim kadarı ile  colorlesskten ve sylondan son zamanlarda özellikle imzanın sonuna doğru çok fazla atmalar olduğu yada imza kampanyasında katakulle yaptıkları yönünde şöyle hintli kardeşim deadley kadar olamadılar  Grin
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
ColorlessK kadar kötü bir bounty menajeri yok, kendisi gerçekten hak yiyen biri, insanları tam 4 ay çalıştırdıktan sonra listeden birçok kişinin stakelerini son anda silerek dağıtıma başlamış hemde bunu yapmadan önce verilmesi gereken ödül miktarını yarı yarıya düşürmüş!
member
Activity: 140
Merit: 13
Biraz almayı düşünüyorum ne zaman alsam acaba. Aylık airdrop dağıtıldığı için düştü  0.00165(1.6 usd) eth civarına kadar. Bountyler dağıtılına yüzde 20-30 daha aşağı yapar mı ne dersiniz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
dağıtımlardan sonra biraz düşsede yaza kadar 5$ üzerine çıkması içten bile değil. bounty hunterlar ihtiyacı yoksa biraz beklesin bana göre. en azından 4 5 ay beklesin de binance'ye giriş yapsın.
member
Activity: 140
Merit: 13
Selam arkadaşlar bount'ler dağıtıldı mı?
legendary
Pundi X hakkında önemli gelişmeler var.

1- Bounty'ler bugün dağıtılmaya başlanıyor. Resmi açıklamalar yapıldı. Colorlessk "You will see the updated spreadsheet with everyone in a single centralized spreadsheet today, then we add your 7% bonus and we will start" dedi telegramda.

2- Çalışan pos cihazlarının siparişlerini almaya başlamışlar. Harika haber!!! Çoğu proje değil çalışan ürün sunmayı çalışan kodları yokken bu adamlar pos cihazını yaptılar.
https://medium.com/pundix/pundi-x-pos-devices-is-now-open-for-order-450a42578129

3- Ve en önemlisi. Split tarihi 15 mart olarak belirlenmiş.
https://medium.com/pundix/pundi-x-native-token-pxs-will-swap-1-1000-and-become-the-new-pxs-557c2228b154
Ve dendiğine göre hem split var hem de gizliden bir rebranding var gibi. İsim değişikliğine gidebilirler. "PXS will become the-new-PXS (Token name to be announced)" demişler. İlk kararda her 1 pxs için 999 tane daha gönderileceği söyleniyordu. Şimdi her 1 pxs için 1000 tane "the new pxs" gönderilecek deniyor. Antshares/neo gibi bi isim değişikliği olursa nasıl etkiler bilemiyorum.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Hacim düşük ve adam gibi borsaya girmemiş fiyat yarın bounty dağıtımından hemen sonra 1 dolarları görebilir diye düşünüyorum. Yarın göreceğiz.
legendary
1 mart geldi çattı. Bakalım dağıtım olacak mı? OLursa satıştan etkilenip düşecek mi?
Dağıtımdan sonra binance girişi bekliyorum. Beni yanıltmazlar umarım.
full member
Activity: 602
Merit: 100
1 gün kaldı artık. Hayırlısıyla dağıtsınlar evli evine köylü köyüne. Pundi X fiyatı 1 buçuk dolar civarında 5 dolara falan yürüme ihtimali var diye düşünüyorum.
legendary
ICO sürecinin uzunluğu kötü imaj cizdi. Ancak bir düşünün Tezos dünya kadar para toparladı hala ufakcık söylentiler dışında bir hareket yok. Bu durumda bunu baz alarak bir yatırım politikası izlemem muhtemelen.
Tezos bambaşka alemlerde zaten. Nasıl 250 milyon dolar topladılar, nasıl hiç bir şey yapmadan duruyorlar aklım almıyor Cheesy
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
ICO sürecinin uzunluğu kötü imaj cizdi. Ancak bir düşünün Tezos dünya kadar para toparladı hala ufakcık söylentiler dışında bir hareket yok. Bu durumda bunu baz alarak bir yatırım politikası izlemem muhtemelen.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Onca hypeye rağmen iyi bir fiyatta değil ayrıca kaç ay boyunca satış süreci gerçekleştirdiler ben diğerlerinin aksine uzun vade de değerlenecek bir proje olduğunu düşünmüyorum.. bu düşüncemin sebebi yaptıkları upuzun bir ico süreci
full member
Activity: 602
Aylardır gündem oldu proje ben kalıcı olacaklarına inanıyorum. Siteleri uzun zamandır güncellenmiyor pos cihazları ne durumda onu da detaylı yazsalar iyi olacak.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Sayın imzacılar aylardır sabırla mecburen bekliyoruz. Artık 2-3 gün kaldı. Tokenler gelir gelmez satıp fiyatı indirmek imsenin faydasına olmaz. Elbette herkes ne yapacağını kendi bilir. Ancak ekip fiyat düşmesin diye proje tutunsun diye çabalıyor. Fiyat yarın artar ucuzdan sattığımızla kalırız. Acil ihtiyaç yoksa bence hold a değer.
legendary
Desenize 1 Martta bountyciler bu sinirle fiyatı yarı yarıya eritir
İhtimal var. Millet bounty gelse de yolumuza baksak kafasında artık.
full member
Activity: 686
Merit: 111

eritsinler zerre umrumda değil ben yine almaya devam ederim Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Pages:
Jump to: