Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 6. (Read 17010 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
https://medium.com/pundix/guide-of-pxs-to-the-new-pxs-swap-ca8e9630948c

Swap için rehber hazırlamışlar. Video da gelecekmiş. Vaktim olursa Türkçe'ye çevireceğim. Elinde pxs olanlara duyurulur.

Swap 15 martta başlayacak 15 eylül'e kadar vakti olacak herkesin.

The smart contract for swap will be opened from 15th March 2018 till 15th September 2018. After that, the smart contract will be closed. For PXS tokens that are not yet swapped, it will not be able to be swapped for the-new-PXS tokens after 23:59 GMT+8 (Singapore/Hong Kong Time) on 15th September 2018.

Teşekkürler hocam bu pundiyle yatıp kalkan ikimiz varız sanırım Smiley Bu arada exchange markette olan token'larda bir tehlike yok anladığım kadarıyla. Onlarda sıkıntı olmasın diye swap methoduna geçtiler diye biliyorum doğrudur değil mi?
Yanlış Smiley
Bibox 15 martta pxs'i delist edecekmiş. Verdiğim linkte yazmışlar. the-new-PXS o tarihlerde yeniden bibox'ta olacakmış.

Swap için priv key'i sizde olan bir cüzdanda durması şart PXS'lerin. Aksi taktirde sorun yaşarsınız.

Öylemi dikkat edeyim o zaman Smiley bibox deposit'i kapamıştı 3-4 gündür kapalı. Yeni pxs gelince mi açacak acaba.
Olabilir. Muhtemelen onu bekliyorlar.
member
Activity: 140
Merit: 13

Swap için rehber hazırlamışlar. Video da gelecekmiş. Vaktim olursa Türkçe'ye çevireceğim. Elinde pxs olanlara duyurulur.

The smart contract for swap will be opened from 15th March 2018 till 15th September 2018. After that, the smart contract will be closed. For PXS tokens that are not yet swapped, it will not be able to be swapped for the-new-PXS tokens after 23:59 GMT+8 (Singapore/Hong Kong Time) on 15th September 2018.

Teşekkürler hocam bu pundiyle yatıp kalkan ikimiz varız sanırım Smiley Bu arada exchange markette olan token'larda bir tehlike yok anladığım kadarıyla. Onlarda sıkıntı olmasın diye swap methoduna geçtiler diye biliyorum doğrudur değil mi?
Yanlış Smiley
Bibox 15 martta pxs'i delist edecekmiş. Verdiğim linkte yazmışlar. the-new-PXS o tarihlerde yeniden bibox'ta olacakmış.

Swap için priv key'i sizde olan bir cüzdanda durması şart PXS'lerin. Aksi taktirde sorun yaşarsınız.

Öylemi dikkat edeyim o zaman Smiley bibox deposit'i kapamıştı 3-4 gündür kapalı. Yeni pxs gelince mi açacak acaba.
legendary

Yanlış Smiley

member

legendary

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Şu saatten sonra dipten aldığında kâr getirecek bir proje ama açıkçası ben ekibin tutumunu hiç beğenmedim, ilk başlarda umutluydum artık değilim ve yaptıkları spekülasyonlar nedeniyle borsada da satın almayı düşünmüyorum.
daha ne kadar dibe gidicek 5$ dan buraya geldi.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Şu saatten sonra dipten aldığında kâr getirecek bir proje ama açıkçası ben ekibin tutumunu hiç beğenmedim, ilk başlarda umutluydum artık değilim ve yaptıkları spekülasyonlar nedeniyle borsada da satın almayı düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bugün bır kısım ödül dağıtıldı yarın sabahda dağıtılmaya devam edilecek. Fiyat çok düşük ben bir ihtimal daha düşebileceğini düşünüyorum. Bounty işi bitsin btc de müsade ederse potansiyeli yüksek bir proje.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Pundi x ödülleri dağıtıldı mı acaba yoksa oyalıyor mu milleti bu colorresk denen eleman bir kere de düzgün iş yapsın şu adam ya millet girmesin ki vermesinler buna
member
Activity: 490
Merit: 16
Daha bountyler gelmedi. Colerlessk daha varille dolar dağıtsa yönettiği bountye girmem.

abi dikkatli ol bak merit begging deyip malum tayfa eksi basabiliyor sen direk imzana 65 merit gerekiyor yazmışsın ve forumda sevilen bir üyesin boş yere negatif trust yemeni istemem birkaç activity dönemi geç olsun ama olacak sr olursun yazık emeklerine bence sil onu forumdan şikayet edecek çekemeyenler olabilir
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Daha bountyler gelmedi. Colerlessk daha varille dolar dağıtsa yönettiği bountye girmem.

ColorlessK bu piyasadaki en kötü bounty menajeridir. Herkese açık spreadsheet'te bile insanları 15 hafta çalıştırıp bir anda stakesini çalan bir kampanya yöneticisiyken Bountyhive gibi tamamen merkezli ve spreadsheetlerin bile yayınlanmadığı bir sistemde kim bilir ne yapar.. Birde insanlar kendi çıkarları için Bountyhive'yi destekliyor, adam tüm parayı cukkalayacak.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
member
Activity: 490
Merit: 16
telegram dağıtımları gerçekleşimiş arkadaşlar ben aldım tokenlerimi size darısı umarım iyi kazanırsınız fiyatının düşük olduğuna inanıyorum 15 tane görülmesine rağmen listede 17 tane yollamışlar sağolsunlar bizimki birşey değil de imzasını bekleyenler için iyi oldu bu gözünüz aydın
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Pundix i idex üzerinden 2 hafta önce büyük beklentiyle almıştım,airdrop olduğunu biliyordum ama 5600 ethlik bir dağıtım olacağı aklıma gelmemişti,kontrol etmeden almak büyük bir hata oldu sanırım.Düşeceği kadar düştü artık splitten sonra düşmeye devam etmez umarım yoksa durumu çok kötü olacak.
legendary
Dağıtım resmi olarak başladı. Benim bounty geldi. Bilgilerinize....
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Pundinin kendi ekibi dün telegramda tokenların 8 gün önce Colorlessk ya gönderildiğini ama colorlessk nin dağıtımı yapmadığını bu durum kendilerini de rahatsız ettiğini söyledi. Colorlessk nın bu kadar kötü bir geçmişi olduğu halde halen daha yeni kampanya almaları çok ilginç.
legendary
Colorlessk TR saati ulen sabah 6da şu mesajı atmış telegrama

Tudor - Bountyhive.io:
Hello again,

First of all, you have my apologies for this large delay. The contract is now being executed and transactions have already begun to be sent to the participants. Some ETH Addresses were faulty addresses which is one of the reasons we got delayed. In case you do not receive your tokens by the time the distribution ends then please pm me on Bitcointalk or on Telegram with your old eth address and we will distribute those manually.

In the next few hours everyone should be receiving their tokens, unless you inserted a btc address or a faulty eth address, in which case, as stated above, pm me here or on Telegram and we will distribute those tokens manually.

Thank you for the patience and trust you have had until now. It is greatly appreciated. We will take great care to not delay any other future distribution.

Please wait for a few hours unitl distribution finishes before concluding that you have a faulty eth address. Less than 10% of people in the distribution spreadsheet are in this scenario so the chances are pretty low.

The distribution includes the Jan and Feb airdrop.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
1 hafta kaldı split olmasına bakalım ne olacak merakla bekliyoruz.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
Proje sağlam gibi duruyo ya da newbieden cikabilsek artik😂
member
0,0015 eth dan birazcık almıştım. Düşerse biraz daha alıp atayım diyorum kenara. Yalnız bountyciler  havadan benim 10 katım alacak Smiley
Pages:
Jump to: