Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 24. (Read 17010 times)

full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Ödül miktarı satılan tokenlerin %2si olduğu ve ekip token satışlarını Ocak'ın sonuna ertelediği için Pundi X'in çokta iyi bir kampanya olduğu söylenemez. Ben ekibin token satışında yatırım alamayacağını ve süreyi boşuna uzattıklarını düşünüyorum.

Hocam yatırım alma durumunu geçtim Scam çıkmasında Etherbooks gözümüzün önünde uçtu gitti. Atlantın ıco su bitti tık yok listeler kitlitli haftalar oldu. Scam çıkmasında Pundi X ekip çalışıyor görüntüsü veriyor fiyat er yada geç toparlar bence.

şu hard cap olayı bana garıp geldı. neden dusuruldu. coın fıyatı sabıt coın adedı sabıt olan bır projede hard cap ın ne ısı var. dusundurucu. hala cozemedım ve bır cevap alamadım.

Hard capın düşürülme sebebi belli değil mi? İnsanları enayi gibi görüp bir pos cihazına 280 bin Ethereum yatırım alabileceklerini sandılar, gözlerini para hırsı büyümüş.. Bugünün en sağlam projeleri birkaç milyon dolarlık yatırımla bu hale geldiler şimdiki icolarda yüksek hardcaplıların ben yüzüne bile bakmıyorum. Pundi X 100k ethereum'da diretiyor projenin ederi 30k ethereum'dur oda çekikler hatrına.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Ödül miktarı satılan tokenlerin %2si olduğu ve ekip token satışlarını Ocak'ın sonuna ertelediği için Pundi X'in çokta iyi bir kampanya olduğu söylenemez. Ben ekibin token satışında yatırım alamayacağını ve süreyi boşuna uzattıklarını düşünüyorum.

Hocam yatırım alma durumunu geçtim Scam çıkmasında Etherbooks gözümüzün önünde uçtu gitti. Atlantın ıco su bitti tık yok listeler kitlitli haftalar oldu. Scam çıkmasında Pundi X ekip çalışıyor görüntüsü veriyor fiyat er yada geç toparlar bence.

şu hard cap olayı bana garıp geldı. neden dusuruldu. coın fıyatı sabıt coın adedı sabıt olan bır projede hard cap ın ne ısı var. dusundurucu. hala cozemedım ve bır cevap alamadım.

hard cap lazım. çok fazla proje var ve yatırımcıların çoğu projeleri seçerken hard cap miktarına da bakıyor. hard cap in düşürülmesindeki amaç projenin hard cap ini yüksek bulup projeden soğuyan yatırımcıları geri getirmek.

bana sorarsan hard cap hala çok yüksek ve biraz daha düşürülmeli.

hard cap nedır ne ıse yarar. bır kac sayfa once sorular sordum. token sayısı sabıt degıl mı bu projenın. 175m token. ıco fıyatı da sabıt. 1 ether 500 pundı. 100k etherlık hardcap 50m pundı eder. kalan 125m nolacak. ekıbe mı gıdecek. coın sayısı sabıt bır ıcoda hardcap ın ne onemı var. 125m ekıbe gıdecekse ele verme operasyonu degılde ne bu. essek kadar 175m token olacak yazıyor ann konusunda. hard cap ve sabıt fıyat varsa eger token sayısı sabıt olamaz. cap e gore belırlenır o sayı. neye gore hardcap onemlı dıyebılıyorsunuz. bunları dusundunuz mu ?
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Çok begendiğim ve takip ettiğim bir proje Pundi X son erteleme hareketi oldukça canımı sıktı. Yatırımda aldın güzel ne gerek vardı ki bu duruma.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262

hard cap lazım. çok fazla proje var ve yatırımcıların çoğu projeleri seçerken hard cap miktarına da bakıyor. hard cap in düşürülmesindeki amaç projenin hard cap ini yüksek bulup projeden soğuyan yatırımcıları geri getirmek.

bana sorarsan hard cap hala çok yüksek ve biraz daha düşürülmeli.
hero member

full member
Activity: 686
Merit: 101

sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Bu kadar uzun süren bir token satış sürecinden sonra alınan tokenlerin hiçbir yatırımcıya faydası olmaz çünkü satabildikleri bütün kriptoparaları token satışı süresi boyunca satmış olurlar. Piyasaya çıktıktan sonra 4'te 1 fiyatına düşecek bir proje daha... Keşke süreyi uzatmasalardı.
full member
Activity: 413
full member
Activity: 420
Ben bunun imzasına girecektim worldcoreda şikayetçi olanlar hep coloresk dedi o yüzden vazgeçtim adam çok kötü dediler o yüzden girmekten vazgeçtim ben girmekten ama pişmanım keşke girseydim tutacağa benziyor
full member
Activity: 546
Pundi X'in ekibi ıco yu erteleyince aslında biraz tedirgin olmuştum. Ancak bir satış stratejisi ise tutmuşa benziyor ikinci ön icoda güzel yatırım aldı. Bir şeyler kazandıracağa benziyor göreceğiz artık.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Extended Pre Ico nerdeyse bitmek üzere, Pazarlama çalışmaları meyvesini vermiş gibi görünüyor

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Yahu ne güzel yatırım aldı Pundi X. Hardcap neden düşürüldü ? Direkt ico ertelense bence bu kadar tedirginlik oluşturmazdı. Ekip gayet çalışıyor gibi gözüküyor hala ümitliyim umarım sıkıntılı bir şey yaşanmaz.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
10,280.315
ETH Received

620.988
BTC Received

491,931.823
XEM Received

50,000
QTUM Received

922
Current Contributors

Extended pre'nin dolmasına da az kalmış.  Yanlış hesaplamadıysam 10 milyon dolara yakın para. Fena değil gibi sanki ne dersiniz?
full member
Activity: 154
bu tarz hard cap ile sadece kendilerini dusunen projeler yatirimcisina para kazandirmak hedefinde olmadigi icin kazandirmasi zor. ornekleri ortada yahudi projelerinde boyle birkac degisiklik yapip insanlari madur ettiler. herkes yine kendi analizini yapsin ama dikkatli olmanizi tavsiye ediyorum.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
İmzasında bi babam eksik arkadaş bu nedir ya? Neden newbieleri kabul ediyorlar ki ortalık çöpe dönecek yine yetmedi bu kadar çöp
full member
Activity: 322
Merit: 112
Bir bu eksikti ico uzatmayan proje kaldımı merak ediyorum, olan ödül avcılarına oldu yine Utrust gibi rütbe atlar dururlar bunun imzasında Hadi onda fork muhabbeti falan vardı eyvallah dedik ama bunda ne varki süreyi uzattılar.acaba büyük yatırımcılara yüksek bonuslu mu satacaklar diye eth adreslerine baktım öyle büyük yatırımda göremedim.bakalım nasıl son bulacak ico merakla bekliyorum
full member
Activity: 252
The future is your Genome
Ben bu projenin güzel bir yatırım alacağını düşünüyorum.Kampanyasını Colorlessk yürütmeseydi kesinlikle katılmayı düşünüyordum ama worldcore faciasından sonra kendisinden bir süre uzak durma kararı aldım. Grin Grin
hero member
duzenlı sorayım. tek tek.

hard cap nedır. amacı nedır.?

ha 280 bın ether olmus ha 100 bın ether fark nedır.?

coın sayısı 175m denıyordu. 280 bın ethere gore mı 175m yoksa 100 bın ethere gore mı 175m.?

coın sayısı 175m olacak. x kadar pundıx y kadar ether edecek. 100k ether oldumu satmayacaz daha. kalan pundıxler bıze kalacak mı dıyorlar ?

eğer öyleyse baktılar destek gelecek gelıyor çakallık pesındeler.

coın sayısı toplanacak ethere yanı paraya gore belırlenmeyecekse o zaman hardcap koymanın ne alemı var.

normalde olması gereken hard cap koyduysan ona gore coın sayısı surersın pıyasaya kalan satmadıgın coınler ıcın bır kac yıl sonra tekrar bır ıco yaparsın ama onun ıcın yasal zemın vs fılan lazım. sıkıntılı ıs o.

sorulara cevap verebılecek yok mu
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Çok saçma bir karar almışlar. Yatırımcıları düşünmeyen bir karar. Hard cap düşürdün hadi eyvallah güzel olmuş ama 2. bir pre sale nedir. Aç gözlülüğe ne gerek var. Bir iş yapacaksanız topladıklarınızla yapmaya çalışın ve çabalayın ki bir grup destekci kazanın dikkat çekin ki insanlar yatırım yapsın. Ilk pre sale de ufak bir miktar yatırmıştım ümitliydim ama aldıkları bu karar canımı sıktı.
full member
Activity: 413
Tecrübeli birinden bu ico ertelemesi ve hard cap düşürülmesi hakkında analiz lazım.

Tabikide tamamen açgözlülük ve daha fazla para toplayarak yatirimcilari mağdur etme isteği içerisindeler. Pundi X son ana kadar para topladiktan sonra yatirimcilar ellerindeki tokenleri borsada kime satabilir merak ediyorum çünkü aylar süren bir ico sürecinde Pundi X satin almak isteyen herkes direkt şirketten satin almiş olacak. Bunlarin imzasinda kalana üzüldüm.
Pages:
Jump to: