Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 18. (Read 24263 times)

member
Activity: 756
Merit: 17
Hayırlı olsun umarım bu ayrılık kararı her iki tarafıda olumlu bir şekilde etkiler.Herhangi bir olumsuzluk olmadan profesyonel bir şekilde bu ayrılığın olmuş olması benim projeye olan inancımı korumamı sağladı. Smiley
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Ekip anladığım kadarıyla bir kan değişimine gitmiş Türkçe forumda isimlerini duyduğumuz pek çok arkadaş ile yollar ayrılmış.Umarım akche ekibine katılacak yeni arkadaşlarda biz forum üyelerinin kolayca iletişim kurabileceği kişiler arasından seçilir.

Ekip arkadaşlarımız aşağıda gereken açıklamaları yaptılar. AKCHE olarak ta duyuru yapıldı.

İki taraf ta profesyonelce ve olması gerektiği gibi duyurusunu yaptı. Bu duyurulardan sonra bunları konuşmak hatta onlar adına  yorumlar yapmak hoş bir davranış olmaz.

Sorunun cevabı: Evet, Akche globale açılacağı için farklı bir ekiple devam edecek. Global Forumda başlık açılacak ve konu oradan devam edecek.

Tekrar yazmakta fayda var: HİÇ BİR EKİP ARKADAŞIMIZLA EN KÜÇÜK BİR OLUMSUZLUK DAHİ YAŞANMADI!
member
Activity: 77
Merit: 10
Neden mesajınızı foruma değil de özel olarak gönderiyorsunuz? AKCHE

Görüyorum ki forumdaki değerleri hocalarımız ekipten ayrılmışlar ve bu kadar emeğe rağmen hiçbir karşılık almadan öyle mi?
Haftalardır taşıdığımız imzanın da karşılığı olmayacaktır bence?
Akche yönetimini göreve davet ederim. Anladığım kadarıyla siz bu forumu da ciddiye almıyorsunuz. Neden insanların emeğini vaktini bu şekilde türlü vaatlerle çalıyorsunuz. Sizin imzanızda olmamın da bir anlamı olduğunu düşünmüyorum artık.

Birincisi, "bu kadar emeğe rağmen hiçbir karşılık almadan öyle mi? " bu cumleyi neye istinaden soyluyorsunuz?

Ikincisi "Neden insanların emeğini vaktini bu şekilde türlü vaatlerle çalıyorsunuz." Buna neye gore ve nasil karar verdiniz?

Ekipteki arkadaslar forumda duyuru yaptilar. Onlarin soylemedigi seyleri HANGI HAKLA soyleyebiliyorsunuz? Onlarin boyle bir duyurusu oldu mu? Peki olmadiysa bu kaniya nerden vardiniz?

Ayrıca cevap verme tarzınıza baktığımda benim haklı olduğum ortada. Soru sormak yerine detaylı bir açıklama beklerdik. Bu kanıya neden vardığımı soruyorsanız eğer ekip ile neden ayrıldığınızı açıklamak durumunda değil misiniz? Tabi söylediğiniz gibi dostça tüm haklar teslim edilerek bir ayrılık yaşandıysa bunu gururla yazabilirdiniz diye düşünüyorum. Karşı tarafa soru sorarak cevap vermek yalan söylediğiniz gerçeğini değiştirmez.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ekip anladığım kadarıyla bir kan değişimine gitmiş Türkçe forumda isimlerini duyduğumuz pek çok arkadaş ile yollar ayrılmış.Umarım akche ekibine katılacak yeni arkadaşlarda biz forum üyelerinin kolayca iletişim kurabileceği kişiler arasından seçilir.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
acikcasi proje hic aklima yatmamisti ama ekipteki insanlar cidden cok tanidik bilindik guvenilir insanlardi. bu adamlar yapiyorsa demek ki bir seyler olur diye dusunuyordum. su saatten sonra yatirim toplanmasi cok zor artik. ben guvenmiyorum acikcasi. yeterli aciklama da yapilmadigi dusunuyorum. projeyi vareden ekip bir anda sebepsiz yere cikiyor.
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
Kim projeye neden inandı ve kampanyaya dahil oldu, yatırım yaptı bilinmez ancak ben bu ekipte olan insanların çoğunu tanıdığım için kampanyaya dahil oldum ve girmiş olduğum her platformda projenin tanıtımını yaptım. Şimdi görüyoruz ki, tanıdığımız, güvendiğimiz insanların hepsi toplu şekilde projeden ayrıldıklarını söylüyorlar. Ve belli ki projeye zarar vermemek için neler olduğunu tam olarak açıklamak istemiyorlar. Sizden dinleyelim AKCHE,  tüm ekibin topluca projeden ayrılmasını gerektiren neler oldu ?

Şahsi fikrim, öncelikli olan güvendir , eğer insanlara güven veremezseniz, yapacağınız proje kripto para dünyasının en iyi projesi de olsa veya başka herhangi bir alanda en iyi de olsa erir gider ayakta duramaz. Açıklamalarınızı bekliyoruz, saygılar.
member
Kendileri anladığım kadarıyla projeye zarar gelsin istemiyorlar. Profesyonelce bir davranış belki ama benim söylediklerimin aksini gösterecek bir açıklamada da bulunmadılar. Eğer haksız çıkarsam gelir yine forumda özrümü dilerim. Ama görünen o ki karşılıksız bir şekilde bunca zaman sırtlarında taşımışlar. Dilerim ben yanılırım. O halde danışmanları da açıklamaya davet ediyorum şu an.
newbie

Görüyorum ki forumdaki değerleri hocalarımız ekipten ayrılmışlar ve bu kadar emeğe rağmen hiçbir karşılık almadan öyle mi?
Akche yönetimini göreve davet ederim. Anladığım kadarıyla siz bu forumu da ciddiye almıyorsunuz. Neden insanların emeğini vaktini bu şekilde türlü vaatlerle çalıyorsunuz. Sizin imzanızda olmamın da bir anlamı olduğunu düşünmüyorum artık.

Birincisi, "bu kadar emeğe rağmen hiçbir karşılık almadan öyle mi? " bu cumleyi neye istinaden soyluyorsunuz?

Ikincisi "Neden insanların emeğini vaktini bu şekilde türlü vaatlerle çalıyorsunuz." Buna neye gore ve nasil karar verdiniz?

Ekipteki arkadaslar forumda duyuru yaptilar. Onlarin soylemedigi seyleri HANGI HAKLA soyleyebiliyorsunuz? Onlarin boyle bir duyurusu oldu mu? Peki olmadiysa bu kaniya nerden vardiniz?
member
member
full member
Activity: 462
Merit: 107
AKCHE nickli yönetici online ama sorulara nedense cevap vermiyor  Grin Buralar şenlenecek anlaşılan  Grin
full member
Activity: 232
Merit: 100
güzel haberler ve gelişmeler varken umarım bu ayrılıklar Akche'yi etkilemez daha umuyorum ki daha büyük ve güzel haberler gelir.

Aramızdan ayrılan hiçbir arkadaşımızla en küçük bir olumsuzluk yaşanmadı ve yaşanması da düşünülemez.

Baştan beri Akche projesi için canla başla çalışan ve özveriyle Akche yi bugünlere taşıyan bu ekip oldu.

Akche Projesi şimdi daha zorlu bir parkura giriyor ve global piyasalarda yer edinmek için çalışmalar sürdürülüyor...

Selam, şimdi ben projeye ciddi yatırım yapmayı düşünen birisi olarak şunu sormak istiyorum. Ayrıldı dediğiniz ekip haftalardır insanlarla bire bir şekilde ilgilenip projenin oluşmasında kilit rol oynayan isimler. Bu arkadaşlarla bağlar kesilirken kendilerinin emeklerinin karşılığı ödendi mi?

Eğer proje ekibinden ayrılan ve ciddi emek sahibi (neticede herkesin aynı ölçüde emek de verdiğine inanmıyorum) insanlara emeklerinin karşılığı ödenmediyse bizler Akche projesine bundan sonra nasıl güveneceğiz?

Bu konunun Akche resmi hesabı tarafından aydınlatılmasını rica ediyorum. Zira bu kadar emek sahibi insana hakları ödenmediyse Akche'ye güvenmek için bir neden kalmıyor benim adıma ve yatırım da yapmayı düşünmem. Soruyu sormamın sebebi de bu havayı sezmiş olmamdır, sanki bir soğukluk mevcut. Umarım yanılıyorumdur. Aksi takdirde bu kadar etkili başlayan ve gelecek vadeden süper bir projenin heba olmasını izlemek istemiyorum. Bu tip emek ve hak kavramlarina onem veren bir milletiz neticede.
newbie
Activity: 6
ben projeyi sizin sanıyordum. sadece danışman olduğunuzu bilmiyordum
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
kafamda deli sorular, ekipte neredeyse forumdan kimse kalmamış, üstün körü ve yüzeysel açıklamalar var, beni tatmin etmedi.
ekipte kalanların listesi var mı bi yerde.
acaba ekip projeyi belli bir ücret karşılığı devir mi etti yeni yatırımcıya
neyse herkes için hayırlı olsun diyelim
member
Activity: 933
güzel haberler ve gelişmeler varken umarım bu ayrılıklar Akche'yi etkilemez daha umuyorum ki daha büyük ve güzel haberler gelir.

Aramızdan ayrılan hiçbir arkadaşımızla en küçük bir olumsuzluk yaşanmadı ve yaşanması da düşünülemez.

Baştan beri Akche projesi için canla başla çalışan ve özveriyle Akche yi bugünlere taşıyan bu ekip oldu.

Akche Projesi şimdi daha zorlu bir parkura giriyor ve global piyasalarda yer edinmek için çalışmalar sürdürülüyor...

Bu zamana kadar ekiptelerdi ve burayı da yönettiler taşlamalarda düzgün bir dille yılmadan cevap verdiler tek tek ayrılan arkadaşlara teşekkür ederiz emekleri için umarım Akche'den daha güzel haberler gelir.
newbie

member
Activity: 933
güzel haberler ve gelişmeler varken umarım bu ayrılıklar Akche'yi etkilemez umuyorum ki daha büyük ve güzel haberler gelir.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Arkadaşlar Akche forum desteğini bugünden itibaren kaybetmiştir. Daha büyük bir ekip derken Satoshi Nakamato'mu gelecek anlayamadım ben. Burada forumun önde gelenleri kibarca yollarını ayırmışlar Akcheden. Daha bu ekibi elinde tutamayan bir yapıdan daha büyük bir ekip beklemek bence yanlış olur. Ayrıca forumda temsil yeteneği de kalmayan bir oluşum kolay kolay ayakta kalamaz.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Ekip üzerimize düşeni yaptık, proje belli bir noktaya geldi. Artık bir mekanizma kurulmuş işleyen bir yapı var.
Buradan sonrası işin başını beklemek, düzeni ikame ettirmek. Hazırlanmış olan yol haritasını takip etmek.
Melek yatırımcı da geldikten sonra Akche artık buradan sonra kendi başına hayatına devam edebilir.
Ekip olarak doğru başlangıç yapılmasını sağladık. Buradan sonrası yatırımcının ve proje liderlerinin sorumluluğu.

İmece devreye girdiğinde, başvuracak projelerin değerlendirilmesi noktasında bu sefer Türk kripto para topluluğu adına yine bize görev düşeceğini düşünüyorum ama şimdilik bizden bu kadar.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Projenin büyümesiyle ekibi de büyütmek fikrine saygı duyulur ancak bu kadar emek veren arkadaşlarla yolların ayrılması da en kibar ifadeyle "satıştır". Bence yakışmamış.
Pages:
Jump to: