Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 17. (Read 24263 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
web siteniz çok amatör

ekip kısmı da aynı şekilde çok kötü tasarlanmış..ayrıca ekip üyelerinin sosyal bağlantıları da eksik..kiminin var kiminin yok...çok amatör.. ayrıca o ekip üyelerinin üstünde çıkan bitcoin simgesi ne alaka ? oraya bitcoin cüzdan adreslerini mi yazacaktınız ? çok gerekli bir bilgi gerçekten tebrikler.

yok çalışıyoruz yok şöyle yapıyoruz böyle ediyoruz..ne ediyorsunuz kardeşim ? hadi web siteniz amatör anladıkta twitterınızda da iş yok..ne yapıyorsunuz ordan bari bilgilendirin insanları..o da yok...

hiç mi yabancı coinlerin tokenların ekiplerine bakmadınız elalem bu işi nasıl yapıyor nasıl güven aşılıyor diye...?

he birde şöyle bir toplumdan bahsediyoruz https://www.youtube.com/watch?v=Qgrgi_k2kao ...biz bitlerden kurtulmaya çalışıyoruz sanal alemde bitleri üstümüze salmaya çalışıyorlar diyen bir kadın...ve bunu ciddi söylüyor...bitcoin hakkında bilgisi olmayan ama fikri olan bir millet...herşeyde olduğu gibi...

siz daha forumda bizim güvenimizi sağlayamadınız bu tip insanlara kendinizi nasıl anlatacaksınız da güven vereceksiniz ?  hiç öyle öteki gündem programında 2 kelime sizden bahsedildi diye havalara girmeyin

neyse yaaa
yerli projeler konusundaki önyargımızı doğruladınız tekrardan teşekkürler.. icorating.com a bakayım ben biraz
member
Activity: 933
Merit: 10
imza kampanyasına sonuna kadar kalmak zorunlumu  şuan çıkarsam kazandığım stakeler geçersiz olurmu gene stakeler bana gelirmi.

Merhaba, kampanya bitene kadar kampanyadan çıkarsanız stakeleriniz geçersiz olur bu bütün bounty kampanyalarında böyledir Akche'ye özgün bir şey değil.

Açıklamaları takip etmiyorsunuz sanırım, bounty kampanyası donduruldu. 17 Aralık saat 23:59 'a kadar yani 6. hafta sonuna kadar imzayı taşıdıysanız ve haftalık mesajlarınızı yazdıysanız, bounty kampanyasına tekrar başlandığını açıklayacakları zamana kadar imzadan çıkmanızda herhangi bir sakınca yok. Kampanya tekrar başladığında istiyorsanız girebilirsiniz. Tekrar girmezseniz kampanya dondurulana kadar elde etmiş olduğunuz kazanımlar koruma altında yani karşılığı verilecek.

Şu an danışmanlar kurulundakilerin projeden ayrıldıklarını duyurmasıyla birlikte, projeyle ilgilenmesi gereken diğer kişilerin bu başlığa uğradığı pek yok 1-2 gündür, ancak en azından önceden yapılan duyurulardan ve telegram grubunda verilen cevaplardan yukarıda yazdıklarım kadarını biliyorum imza ve bounty kampanyası konusunda. Saygılar.

Bilgilendirme için teşekkür ederim benim o arkadaşa söylediğim genel bir bilgiydi tüm bountyler için. Evet gözümden kaçmış tekrar teşekkürler.
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
imza kampanyasına sonuna kadar kalmak zorunlumu  şuan çıkarsam kazandığım stakeler geçersiz olurmu gene stakeler bana gelirmi.

Merhaba, kampanya bitene kadar kampanyadan çıkarsanız stakeleriniz geçersiz olur bu bütün bounty kampanyalarında böyledir Akche'ye özgün bir şey değil.

Açıklamaları takip etmiyorsunuz sanırım, bounty kampanyası donduruldu. 17 Aralık saat 23:59 'a kadar yani 6. hafta sonuna kadar imzayı taşıdıysanız ve haftalık mesajlarınızı yazdıysanız, bounty kampanyasına tekrar başlandığını açıklayacakları zamana kadar imzadan çıkmanızda herhangi bir sakınca yok. Kampanya tekrar başladığında istiyorsanız girebilirsiniz. Tekrar girmezseniz kampanya dondurulana kadar elde etmiş olduğunuz kazanımlar koruma altında yani karşılığı verilecek.

Şu an danışmanlar kurulundakilerin projeden ayrıldıklarını duyurmasıyla birlikte, projeyle ilgilenmesi gereken diğer kişilerin bu başlığa uğradığı pek yok 1-2 gündür, ancak en azından önceden yapılan duyurulardan ve telegram grubunda verilen cevaplardan yukarıda yazdıklarım kadarını biliyorum imza ve bounty kampanyası konusunda. Saygılar.
member
Bu projenin hükümet kanadına da makul şekilde anlatılmasında yarar görüyorum. İlgi çekeceğini düşünüyorum.

Basında ve tv'de adı geçmeye başladı Akche'nin waves'ten bağımsız olabilirse ve yatırımcı alırsa devlete sunulabilecek hale gelecektir.
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
ne oldu da ayri düstünüz o kadar televizyonlarda bile reklami yapilmaya baslanmisti bu cakma waves tokeninin Grin
buna para verip alanin aklini öpeyim sonunda fark ettiniz mi bu klon tokenden bir sey olmayacagini.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
yeni ekibi ve yeni road map i ben de merak ediyorum. bu kadar ayriliktan sonra road map in ayni kalmasi cok zor bence.  belli olan hicbir sey yok su an.
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Altıncı hafta stakeleri güncellenmedi. İmzaları kaldırabilir miyiz diye bir kaç kere soruldu ama dev yanıt vermeyi düşünmüyor sanırım veya umursamıyor. Ben kaldırıyorum. Zaten uzun zamandır tanıdığım takip ettiğim bir kaç arkadaşın varlığı sebebiyle imzaya dahil olmuştum. Onlarında ayrılmasıyla herhangi bir beklentim, merakım kalmadı projeye. Yolunuz açık olsun.
full member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
hayırlısı olsun inşallah türkiyeyide burada görmek büyük bir gurur.
member
Eski ekibin yerine yeni Akche ekip oluşturuldu mu? Veya yeni ekip ne zaman açıklanacak bunun tarihi belli mi?
full member
Activity: 462
Merit: 107
Arkadaş özelden yazmış ama şimdi gördüm. Keşke buradan cevap verseydiniz. Benim görüşüm ilk kendi arkadaşlarını egale eden bu proje globalde hiç destek bulamaz. Ayrıca hani milliydiniz. Ne çabuk global oldunuz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Bu bana biraz şark kurnazlığı gibi geldi, Böyle üstü kapalı konuşmalar güven vermiyor bana, TR de güvenilir proje çıkmamasının en büyük nedeni bu uyanıklık ve yolunu bulunca ekiptekileri vurmak...  1 satoshi bile harcamam bu projeye
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Erkan Şen isimli bir beyfendi ve yeni ortak (guya yabancı) izmir global kalmış. Danışmanda toplam 3 kişi kalmış. Sayfasına girerseniz ekip görünüyor.
Proje için olumlu düşünmüyordum burada da belirtmiştim ancak yinede biranda tüm ekibin devre dışı bırakılmasına üzüldüm. Eğer bir değeri varsa emekleri karsılıgı umarım akchelerini almışlardır.
Herkese kendı yolunda başarılar. Globale cıkma niyetindeyse proje suanki görünenin cok ötesine geçmesi lazım. Bence roadmapinden, oranlara kadar hersey tekrar baştan yapılsın. Burada ne kadar sertte görünse yorumlar forumdaki arkadaşlarımızı kırmayacak seviyedeydi. Globalde oyle olmaz.
sr. member
Ekip anladığım kadarıyla bir kan değişimine gitmiş Türkçe forumda isimlerini duyduğumuz pek çok arkadaş ile yollar ayrılmış.Umarım akche ekibine katılacak yeni arkadaşlarda biz forum üyelerinin kolayca iletişim kurabileceği kişiler arasından seçilir.

Ekip arkadaşlarımız aşağıda gereken açıklamaları yaptılar. AKCHE olarak ta duyuru yapıldı.

İki taraf ta profesyonelce ve olması gerektiği gibi duyurusunu yaptı. Bu duyurulardan sonra bunları konuşmak hatta onlar adına  yorumlar yapmak hoş bir davranış olmaz.

Sorunun cevabı: Evet, Akche globale açılacağı için farklı bir ekiple devam edecek. Global Forumda başlık açılacak ve konu oradan devam edecek.

Tekrar yazmakta fayda var: HİÇ BİR EKİP ARKADAŞIMIZLA EN KÜÇÜK BİR OLUMSUZLUK DAHİ YAŞANMADI!

Ekipten ayrılan arkadaşlar profesyonelce davranıp gerekli açıklamayı yapmışlar. Anladığım kadarıyla siz de kendinize göre profesyonelce davranıp işi fazla kurcalamamamız gerektiğini söylüyorsunuz. Bizler de projeden beklentisi olan insanlar olarak profesyonelce davranıp neler olup bittiğini öğrenmek istiyoruz ki öğrendiğimiz bilgilere dayanarak projeye olan desteğimizi devam ettirelim veya ettirmeyelim. Daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi isterseniz dünyanın en iyi özelliklere sahip kripto para projesini hayata geçirmek üzere olun, isterseniz başka herhangi bir alandaki projede dünyanın en iyisini yapın, eğer projeye yatırım yapacak kitlenin güvenini kazanamazsanız projeniz çöp olur gider. İşte bu noktada projeyi şimdiye kadar desteklemiş kişiler olarak sizlerden mantıklı bir açıklama bekliyoruz. Yani ne oldu da projenin danışmanlar kurulu olarak bildiğimiz, gözlemlediğim kadarıyla şimdiye kadar sadece danışman olarak değil de sanki projenin başındaki isimler olarak hareket etmiş ve forumda olsun diğer sosyal medya araçlarında olsun projeye karşı yapılan tüm saldırılara sonuna kadar göğüs germiş insanlar toplu olarak cinnet mi geçirdiler de bu kadar sahiplendikleri bir projeden toplu olarak ayrıldılar ? Demek istediğim " Evet, Akche globale açılacağı için farklı bir ekiple devam edecek" açıklamasını yaparak insanların kafasındaki soru işaretlerini gideremezsiniz. Daha kapsamlı ve şeffaf bir şekilde olan biteni bizlerle paylaşmalısınız ki soru işaretleri ortadan kalksın, yaptığınız açıklamaları tatminkar bulanlar projeye desteğini devam ettirsin bulmayanlar da ne isterlerse onu yapsın. Benim ve tahmin ediyorum bugüne kadar projeye destek veren birçok kişinin, projenin başında yer alan sizlerden profesyonellik adına beklediği davranış biçimi budur. Saygılar.
sr. member
Ayrılık açıklaması yapan ekip üyeleri şahsi işlerini sebep olarak sürmüşler gibi anlaşılıyor. Ancak bir problem varsa söylerlerse çok memnun oluruz. Elbette normal bir ayrılık olabilir ancak şüpheye sevk etmiyor değil.

Ard arda açıklama yapmış ikisi de ve işten ziyade zihniyet farklılıklarını öne sürmüşler, ben öyle algıladım 2. arkadaşın açıklamasından..

Edit// tekrar okuduğumda 2 arkadaşta fikir ve zihniyet farklılıklarından bahsetmiş, zihnen benimsemediği projede bedenen de bulunmak istemeyiz demişler.

Kurumsal bir açıklma olmadığı için "kişisel" olarak açıklama yapmışlar, kişisel sebeplerden değil.

Projeden ayrılan sadece iki isim değil, proje ilk duyurulurken açıklanan isimlerin neredeyse tamamı projeden ayrılmış durumda arkadaşlar.
sr. member
Ayrılık açıklaması yapan ekip üyeleri şahsi işlerini sebep olarak sürmüşler gibi anlaşılıyor. Ancak bir problem varsa söylerlerse çok memnun oluruz. Elbette normal bir ayrılık olabilir ancak şüpheye sevk etmiyor değil.

Ard arda açıklama yapmış ikisi de ve işten ziyade zihniyet farklılıklarını öne sürmüşler, ben öyle algıladım 2. arkadaşın açıklamasından..

Edit// tekrar okuduğumda 2 arkadaşta fikir ve zihniyet farklılıklarından bahsetmiş, zihnen benimsemediği projede bedenen de bulunmak istemeyiz demişler.

Kurumsal bir açıklma olmadığı için "kişisel" olarak açıklama yapmışlar, kişisel sebeplerden değil.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
sr. member
Bu projenin tutmasının tek bir sebebi var o da ekibe olan güven. 3-5 tanınmamış kişi aynı projeyi hayata geçirse burada bir daha yazamayacak duruma getirilirdi bunu iyi biliyorsunuz.
Ben ekipte 10 kişiden 8'ini tanıyorsam ve güveniyorsam projeye de 10 da 8 güvenim var derim.
Şimdi 2 kişi ayrıldı 10 da 6 güven kaldı. Yerine gelecek kişilere de siz güveniyorsunuz diye güvenmek zorunda kalacağız. Ekipte kalan kişilerin sorumlulukları daha da arttı bu şekilde.

Şöyle ekiple toplanıp bir canlı yayın yapsanız Youtube'da çok zor olmaz galiba. Forumda yapılan soğuk açıklamalarda insanların aklında soru işaretleri oluşmasını sağlıyor. Ben ayrılan kişilerin samimiyetlerini görmek isterim açıkcası. Zaten güven toplamak için çok uğraştınız. Bunu tekrar tazelemek için bir şeyler yapmalısınız.

Ben kaçırdım, kimler ayrılmış ve neden ayrılmış?

//
Amerika'da yaşayan izmir lilerle mi ortak olmuşlar, böylece dünyaya açılmış olmuşlar öyle mi?

Benim forumdan görebildiğim Mustafa Perçin ve Korkan Orhan. 44.sayfada okuyabilirsin.

Bu işler ekip işidir, bir iş kurulurken herkes inançla, heyecanla maddi, manevi ne katabiliyorsa katar.
iş ciddiye varınca, maddi katkı göze görünür ama manevi katkı kıymetsiz olur.
Anlaşılan o ki, kaynak bulunca işin rengi boyutu değişmiş...
Kazandıkları ile kaybettiklerini topladıklarında kaybettiklerinin kazandıklarından çok olduğunu göreceklerdir..

Kayıplar an itibari ile başlamış zaten..
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Bu projenin tutmasının tek bir sebebi var o da ekibe olan güven. 3-5 tanınmamış kişi aynı projeyi hayata geçirse burada bir daha yazamayacak duruma getirilirdi bunu iyi biliyorsunuz.
Ben ekipte 10 kişiden 8'ini tanıyorsam ve güveniyorsam projeye de 10 da 8 güvenim var derim.
Şimdi 2 kişi ayrıldı 10 da 6 güven kaldı. Yerine gelecek kişilere de siz güveniyorsunuz diye güvenmek zorunda kalacağız. Ekipte kalan kişilerin sorumlulukları daha da arttı bu şekilde.

Şöyle ekiple toplanıp bir canlı yayın yapsanız Youtube'da çok zor olmaz galiba. Forumda yapılan soğuk açıklamalarda insanların aklında soru işaretleri oluşmasını sağlıyor. Ben ayrılan kişilerin samimiyetlerini görmek isterim açıkcası. Zaten güven toplamak için çok uğraştınız. Bunu tekrar tazelemek için bir şeyler yapmalısınız.

//
Amerika'da yaşayan izmir lilerle mi ortak olmuşlar, böylece dünyaya açılmış olmuşlar öyle mi?

Benim forumdan görebildiğim Mustafa Perçin ve Korkan Orhan. 44.sayfada okuyabilirsin.
sr. member

//
sr. member
Activity: 658
Merit: 280

Pages:
Jump to: