Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 32. (Read 24263 times)

member
Activity: 933
Merit: 10
Tamamen ülkemizde geliştirilmiş ve büyük borsalara girmiş bir coin olabilirse Akche devletimizinde bir coin projesi olursa Akche ile ortak bir çalışma yada Akche'den deneyiminden ötürü proje geliştirme imkanı doğabilir işte o vakit bu çok güzel olur  Cool
full member
Activity: 364
Merit: 102
iyi günler kübra hanım. rütbem yükseldi bu konuda bir güncelleme yapabilirmisiniz ayrıca geç.en hafta stekem güncellenmemiş bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
full member
Activity: 154
Merit: 100
ulkemize ugurlu gelen bir proje olur kismetse. kripto dunyasinda geriden geliyoruz fakat her gecen gun haberlerde gazetelerde ve e gazetelerde reklam tanitim ve haber gormek sevindiriyor benide. umarim gerekli destegi alir ve bir yerlere gelir. basarilar
member
Activity: 140
Merit: 20
merhaba rütbem yükseldi güncelleyebilirmisiniz.
member
bir bakmışsınız akcheyi merkez bankası kabul etmiş ekonomi düzelmeye başlamış

Biraz fantazi olmuş ama waves platformundan bağımsız bir coin olma projesi var zaten amaç bunun gerçekleşmesi Akche yatırımcıları için çok iyi olacak birde büyük borsalara girdiği zaman..
newbie
Activity: 19
Merit: 0
bir bakmışsınız akcheyi merkez bankası kabul etmiş ekonomi düzelmeye başlamış
newbie
Activity: 56
Merit: 0
akche coin nasıl alınıyor ?

Merhaba,

Akche alabilmek için Waves cüzdanı sahibi olmanız ve Waves DeX'te Dor84kmFtyHfTyEdmXoA3DRGGM7PEZEWBvKVfQU3ZqUH varlık kodunu (bazen 2 kere) aratmanız gerekiyor. (Waves, Bitcoin veya Ethereum olarak alım yapabilirsiniz)
member
Activity: 168
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
akche coin nasıl alınıyor ?
member
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
güzel bir proje umutla gelişmesini yaygınlaşmasını bekliyoruz
member
Ülkemizde bitcoin ve blockchain artık konuşulmaya başladı gerçi bilenden ziyade bilmeyenler atıp tutuyor. Akche ekibi örneğin Beyaz'ın show'una falan çıksa ve projeyi bu dünyayı anlatsa süper olur zaten hedef kitlesi direk gençler ve belli seviyede insanlar bence bu tarz girişimler Akche için çok iyi olur bu tarz başvurular yapmayı düşünüyor musunuz ki Beyazıt böyle şeylere çok açık şahsen.
member
Abdullah çiftçi geçen gün bir TV programında ismini tam.vermese de Akche'den bahsetti bunlar proje için çok güzel gelişmeler..
jr. member
Merit: 1
Merhabalar Kübra hanım waves cüzdan adresimi kaybettim yeni adresimi guncellermisiniz tşkler
3P4wLvqwfQHL84dP3HFLrK1zL8X6bZnh2Lw

oy oy oy Smiley
Battfield oynasaydın bilirdin Kubra Dam ın ne olduğunu. Ama herkes oyuncu değil memlekette.
https://www.youtube.com/watch?v=GzCo2hEJMqg

O zaman sayın Kubra dam oldu mu
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Twitterda TT olmuş  Cool
aynen dün bende denk geldim. sanki bi an trend topic oldu. eğer yanlış görmediyse türklerden gerekli desteği alacaklardır. türkiyenin büyük insanlarıda destek veriyor twitterda görüyorum.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Merhabalar Kübra hanım waves cüzdan adresimi kaybettim yeni adresimi guncellermisiniz tşkler

oy oy oy Smiley
Battfield oynasaydın bilirdin Kubra Dam ın ne olduğunu. Ama herkes oyuncu değil memlekette.
https://www.youtube.com/watch?v=GzCo2hEJMqg
jr. member
Merit: 1
member
Activity: 205
Coming Soon
Twitterda TT olmuş  Cool
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Proje çok zekice. Sistemin faal duruma gelerek, yatırımlar almaya başlaması ses getirirse hem ülkemiz hemde bizler adına çok sevindirici olacak.
Asıl soru bu proje buradan çıkıp Türk halkına ve yabancı yatırımcılara nasıl yayılacağı?
full member
Activity: 518
Merit: 102
Proje ekibinin çalışmalarını takip ediyorum gerçekten samimi olduklarını hissettim. Ufacık aksilikde dahi hızlı dönüş yapıyorlar. Acaba yabancı katılım oranı nasıl imzaya? En azından İngilizce taleplerden bir rakam çıkar ortaya. Bilgi verebilir misiniz?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
konu yöneticelerinden mümkünse yardım rica edeceğim

bir arkadaşımız. imza kampanyasındaki  profil linkimin yanlış olduğunu söyledi ama  ben kendi ama ben kendi profil linkimi göndermiştim. kontrol etme imkanınız var mı acaba? ben tıklayınca benim profil çıkıyor, ama arkadaş , benim profil linkine tıklayınca kendisinin profilinin çıktığını söyledi.

Sizin profil linkiniz https://bitcointalksearch.org/user/bigbooss-938015
Siz ise büyük ihtimal https://bitcointalk.org/index.php?action=profile gönderdiniz. Sonundaki u=938015 göndermediniz. O nedenle arkadaşınız tıkladığında kendi profilini görüyor.

OF  be telefondan katıldım bu nedenle oldu sanırım. hepsinde de bu şekilde sanırım.  sonuna eklemeyi unutmuşum gerçekten, yöneticiler düzeltirler inşallah. onlarada zahmet oluyor-olacak ama  mobilden katıldım hepsine bu nedenle sorun oldu sanırım. 

Kubra_Dam a özelden mesaj atarsanız yardımcı olacaktır.

Olur böyle yanlışlıklar düzeltilir Smiley

Düzeltildi.  Smiley
hero member
Activity: 700
Merit: 553
konu yöneticelerinden mümkünse yardım rica edeceğim

bir arkadaşımız. imza kampanyasındaki  profil linkimin yanlış olduğunu söyledi ama  ben kendi ama ben kendi profil linkimi göndermiştim. kontrol etme imkanınız var mı acaba? ben tıklayınca benim profil çıkıyor, ama arkadaş , benim profil linkine tıklayınca kendisinin profilinin çıktığını söyledi.

Sizin profil linkiniz https://bitcointalksearch.org/user/bigbooss-938015
Siz ise büyük ihtimal https://bitcointalk.org/index.php?action=profile gönderdiniz. Sonundaki u=938015 göndermediniz. O nedenle arkadaşınız tıkladığında kendi profilini görüyor.

OF  be telefondan katıldım bu nedenle oldu sanırım. hepsinde de bu şekilde sanırım.  sonuna eklemeyi unutmuşum gerçekten, yöneticiler düzeltirler inşallah. onlarada zahmet oluyor-olacak ama  mobilden katıldım hepsine bu nedenle sorun oldu sanırım. 

Kubra_Dam a özelden mesaj atarsanız yardımcı olacaktır.

Olur böyle yanlışlıklar düzeltilir Smiley
Pages:
Jump to: