Ahahah senin ulasamayacagin, maillerinin ciddiye alinmayacagi projelere ben yazılım destegi veriyorum, buna emin olabilirsin. Solidity ile token create edemyiorsun gelmiş bir de yigitlik tasliyorsun, ne yaman yazilimcisin sen. Tabii dedigin gibi herkes waves asseti olusturup millete ilk yerli coin diye yutturmak icin milliyette tanitim yazisi yayinlatmaz, nasıl olsa bu memlekette enayi cok bir de siz yiyin bakalim.
Her canı sıkılan Türkiye'nin ilk yerli coini diye coin çıkarıp milleti tokatladığı için senin de böyle bir düşüncede olman gayet normal. Biz bu işi başlatırken amacımız sadece kripto para oluşturmak değildi. Biz girişimlere destek olmaya çalışan bir proje yapıyoruz.
Ama senin gibi at gözlüklüler olaya sadece "e neden waves?" diye baktığı için sürekli geriye dönüp neden Waves'le başladığımızı anlatıyoruz.
O kadar iyi yazilimciysan biraz solidity calisip ethereumdan token create edip projeye daha ciddi bir imaj verebilirdin be abicim, niye bole tatavalar yapipta kendini yüksek bir makamda bulunan sahis gibi gostermeye calisiyorsun. Ayrica virus programi kullanmiyorum
Bak kardeşim, ERC20 token'ımızı yaptık zaten. Amma velakin Türkiye'deki borsalar ERC20 token'ı borsalarına sokmak istemedikleri için ERC20'yi Türkiye'de sunma imkanımız yoktu.
Waves'ten asset yarattık çünkü Waves'e Digilira TL geçidi gelecek ve insanlar Türk Lirası ile Akche alabilecek.
Waves'ten asset yarattık çünkü 2018 başında Waves'e Akıllı Kontratlar geliyor.
Waves'ten asset yarattık çünkü 2018'de Tokenomica platformu devreye girecek ve Waves Platformu üzerinden ICO yapmak çok daha güvenilir ve kolay olacak.
Üstün yazılım bilginiz ve imaj yaratma kabiliyetinizle bunu anlayamıyor olmanız hayret verici...
Sizin basarisizliginin sadece unifyle degil ki siz hangi coini destekleseniz o batmis, ayrica multi uyeliklerle kendi konunuzu yukarida tutmaniz meselesine cevap vermemenizde cok manidar evet bir kez daha ne kadar vizyoner bir ekip oldugunuzu gosterdiniz.
Bizim desteklediğimiz ve başarısız olmuş 1 tek coin söyler misin? (Unify hala devam eden bir proje, batmış, bitmiş, gitmiş değil!)
Multi üyelik dediğin şey için lütfen forumda "Satılık Nick" başlıklarını bir oku. Zz kullanıcı adı @mhanbostanci'ya ait değil.
Ben sana sizin aklinizda ki akcheyi soyleyim, milletin milli duygularini kullanarak milletin cebinde ki 3-5 kurusu alavere dalavere ilk yerli coin teranesiyle kendi cebinize gecirmek yoksa orta da proje mroje olmadigini zaten kendi multilerinizle konuyu yukarida tutarak kanitliyorsunuz
Bu proje için bir yatırımcıyla anlaşma sağladık. Sadece resmi işlemlerin tamamlanmasını bekliyoruz. Sonrasında, projenin arkasındakilerin neden dolandırıcı olamayacağını öğreneceksiniz.
Bu projede görev alan herhangi birinin dolandırıcı olabileceğini ima etmeniz bile, Türkiye'deki kripto para topluluğundan habersiz olduğunuzun göstergesi...
Eksi de cevap verebilirsiniz, ama eksi de hesabiniz yoksa o da sizin ezikliginiz tabii, ben yazmamistim normalde ekside ki basliginiza ama yakin ara bu mesajlari birebir screenleyip oraya atacagima emin olabilirsiniz.
Ekşi'de hesabım olmak zorunda değil. Ama sen, burada yazamadıklarını Ekşi'de yazıyorsan o senin şahsiyetsizliğinin göstergesidir...
Siz degil misiniz paribu'yla anlastik deyip sonradan yalanci cikan, coin neydi o adamın nick name, oda yatırımcınız erkan sen olsa gerek.
Değiliz, bunu daha önce de söyledik.
sizin bir bok yaptiginiz yok siz sadece insanlari kandiriyorsunuz
Kimin insanları kandırdığını görüyoruz. Benim adım açık, internet sitem, sosyal medya profillerim ortada. Ekipteki diğer arkadaşların da isimleribni görüyorsunuz. Sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz. Ama sizin gibiler rumuz ardına saklanıp saydırıp duruyor. Bu nedenle istediğiniz kadar sayıp sövün umurumda değil.
Bu proje Türkiye'den girişimleri desteklemek için başlatıldı ve amacına ulaşması için elimizden geleni yapacağız...