Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 35. (Read 24263 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!

Şu yazı kaymasa şöyle ortada dursa çok güzel olacak.
Bir de  ayrı platform oluşunca waves de kullanılacak olan NG gelişimi konusu nasıl olacak, bu konuda bir şey söyleyebiliyor muyuz?
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Bu isim ile Türkiye'nin dijital parası olma yolunda büyük bir adım atmışsınız. Kim düşündüyse "Akche" ismi size kat kat puan kazandıracaktır. Siz doğru oldukça milletimizde arkanızda duracaktır. Allah yardımcınız olsun.

Ne yazık ki bu söyleminize katılmıyorum. Yerli bir girişim olduğu için Akche projesini bende güzel buluyorum. Yol haritalarını ve yapacaklarını takip edeceğim.
İsim konusunda ki yorumum milletimiz arkasında durur gibi hamasi bir yaklaşım bence yanlış. Akçe değil zaten ''Akche'' İngilizce yazılış Türkçe okunuş. Projeyi ve ekibi tenzih ederekden yalnızca yapılan yoruma eleştirimdir: ''Değerler tüketimi diyebilirim ben buna! Yeni bir şey üretmek yerine maziyi yozlaştırıyoruz.'' Belki daha küresel değerlere hitap etse daha hoş olabilirdi. Ancak proje ekibi galiba öncelikle yerli sermayeye talip o mantık da doğru hareket kabul edilebilir.
Akche için blog alanında boşluk var gibi bende bir şeyler karalamayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Akçe değil de Akche olmasının iki nedeni var:
1. Akçe bir para birimi olduğu için bu ismi bir marka olarak tescil etmemiz imkansız. (Türk Lirası ismini bir markada kullanamayışımızla aynı neden)
2. Akche bir süre sonra yurtdışına da açılacak. Dolayısıyla içinde Türkçe karakter olmaması uygun görüldü.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Hayırlı olsun, Türkiyede böyle projelerin olması sevindirici Smiley Bende katıldım
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Arkadaşlar, e-bültendeki hata giderildi ve e-bülten bounty katılımı tekrardan açıldı.

Kayıt olmayı unutmayın!

Sayın Kübra dam mesaj attım  ama geri dönüş olmadı,   mesajlarınıza bakabildiniz mi acaba

Kusura bakmayın ama bana mesaj atmamıştınız. Atıan mesajlara cevap vermeme gibi bir durumum yok çünkü. Başka bir yere mesaj atmışsınız, talep ettiğiniz şekilde waves adresiniz değiştirildi listede. Teşekkürler.

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Sayın Kübra dam mesaj attım  ama geri dönüş olmadı,   mesajlarınıza bakabildiniz mi acaba

Selamlar konu neydi acaba, foruma gün içinde aktif olarak bakamayabiliyoruz malum iş güç Smiley ancak telegram kanalında seniz telegram üzerinden özel mesaj ile daha kolay ve hızlı ulaşabilirsiniz.

Saygılar

MERHABALAR. waves cüzdan adresimi değiştirdim mecburen, telefon formatlandı.  seed leri almamıştım. bu nedenle mesaj atmıştım.  imza kampanyası için başurduğum cüzdan adresim değişti, diğer başvurularım gücncel adres ile yapmıştım.
özel mesaj olarak geri dönüş yapılmış bu arada teşekkürler.
newbie
Activity: 56
Merhaba, web sitemizdeki e-bültene kayıt sorunu giderilmiştir. Bültene kaydolabilirsiniz. Daha önce kaydolmaya çalışıp başarısız olanlar eğer Google Dokümanlar'a kayıt yaptırdıysa, kayıtları geçerli kabul edilecektir. Yeniden kaydolmanıza gerek yok...
hero member
Activity: 700
Merit: 553
Sayın Kübra dam mesaj attım  ama geri dönüş olmadı,   mesajlarınıza bakabildiniz mi acaba

Selamlar konu neydi acaba, foruma gün içinde aktif olarak bakamayabiliyoruz malum iş güç Smiley ancak telegram kanalında seniz telegram üzerinden özel mesaj ile daha kolay ve hızlı ulaşabilirsiniz.

Saygılar
sr. member
full member
Activity: 546
Merit: 100
Bu isim ile Türkiye'nin dijital parası olma yolunda büyük bir adım atmışsınız. Kim düşündüyse "Akche" ismi size kat kat puan kazandıracaktır. Siz doğru oldukça milletimizde arkanızda duracaktır. Allah yardımcınız olsun.

Ne yazık ki bu söyleminize katılmıyorum. Yerli bir girişim olduğu için Akche projesini bende güzel buluyorum. Yol haritalarını ve yapacaklarını takip edeceğim.
İsim konusunda ki yorumum milletimiz arkasında durur gibi hamasi bir yaklaşım bence yanlış. Akçe değil zaten ''Akche'' İngilizce yazılış Türkçe okunuş. Projeyi ve ekibi tenzih ederekden yalnızca yapılan yoruma eleştirimdir: ''Değerler tüketimi diyebilirim ben buna! Yeni bir şey üretmek yerine maziyi yozlaştırıyoruz.'' Belki daha küresel değerlere hitap etse daha hoş olabilirdi. Ancak proje ekibi galiba öncelikle yerli sermayeye talip o mantık da doğru hareket kabul edilebilir.
Akche için blog alanında boşluk var gibi bende bir şeyler karalamayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun.
member
Activity: 280
Merit: 13
member
Activity: 933
Merit: 10
ben de imza kampanyasına katılmayı düşünüyorum newbielikten kurtabilirsem Smiley Bşarılar

Her gün 3-4 post atarsanız Akche kampanyasının 3. haftasına yetişebilirsiniz Jr. olarak sanıyorum kolay gelsin  Smiley
member
Activity: 933
merhabalar, twitter kampanyasına katıldım, kabul edilip edilmediğimi nasıl öğreneceğim tşkler

Merhaba, bu başlık altında ilk postlara bakarsanız online exel katılım formundan durumunuzu takip edebilirsiniz.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Proje ye sahip çıkmak lazım bence de, Makale ve blog alanında boşluk var gibi. Fırsat olursa bir şeyler karalamayı düşünüyorum. İlk adım sonuçta devamı gelecektir artık.

Blog/Makale kısmında katılım şimdilik az, ilerde artacaktır zamanla ama kişi başı düşen ödül yüksek olacaktır diye düşünüyorum bu kategoride. Bu yüzden dikkat çekmek istedim. Smiley

merhabalar, twitter kampanyasına katıldım, kabul edilip edilmediğimi nasıl öğreneceğim tşkler

İsminizin listede olduğundan eminseniz ve twitter kampanyası kurallarına uygun şekilde hareket ediyorsanız ödülünüz güvence altında. Merak etmeyin. Bununla ilgili ilerleyen zamanda bir güncelleme yapmayı planlıyoruz.
hero member
Merhaba bounty programına nerden katılıyoruz ? Teşekkürler

ilk sayfadaki formu doldurarak katılabilirsini.

Jr.Member olduktan sonra tabiki Smiley

Teşekkürler
ben de imza kampanyasına katılmayı düşünüyorum newbielikten kurtabilirsem Smiley Bşarılar

Bekleriz.

Teşekkürler
newbie
Activity: 6
newbie
Activity: 4
Merhaba bounty programına nerden katılıyoruz ? Teşekkürler
sr. member
virgüle dikkat etmemişim, kaçtır bakıyorum yanlış yazılmış herhalde dedim Cheesy:D
hero member
merhabalar . bir şey soracağım, ilk sayfada çıkış değeri 1923 TL yazıyor,  79 milyon adet çıkacağına göre bu fiyat astronomik değil mi ? bu bölümü çok anlamadım açıkacası,  bu kısmı biraz açıklar mısınız ?

1.923 TL ( 1 Lira 923 kr)

Bilgileirinize
sr. member
merhabalar . bir şey soracağım, ilk sayfada çıkış değeri 1923 TL yazıyor,  79 milyon adet çıkacağına göre bu fiyat astronomik değil mi ? bu bölümü çok anlamadım açıkacası,  bu kısmı biraz açıklar mısınız ?
member
Activity: 448

İsminizin aşağıda listede olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bura dan ayrıca diğer kampanyalara girmişseniz onları da kontrol edebilirsiniz. Alt tarafta girmiş olduğunuz kampanyanın seçili olduğundan emin olun.

Akche Twitter Kampanyası Listesini Görmek İçin Buraya Tıklayınız.

Pages:
Jump to: