Ön yargılı yaklaşmak istemiyorum. Bu kadar insan toplandıysa mutlaka bir şeyler denenecektir (:
Whitepaper hiç ama hiç olmamış, waves taban zaten sıkıntı. Konuya bakınca da aile çay bahçesinde muhabbet etmeye gelen dayıların olduğu samimiyette bir ortam gördüm. Bizim için sıkıntı yok ama global kısımda böyle olmayacağınızı umuyorum
Açıkcası benim bir beklentim yok, inş güzel bir şeyler ortaya çıkar biz de görmüş oluruz. İyi şanslar
guzel tespitler yapmissin. hepimiz ulkemizi ileriye tasiyacak ve onculuk edecek bir projeyi ister ve destekler ama buna gore yeterli hazirlik yapilmali bence. bende cok daha tecrubeli bir arkadasla biraz baktik bircok hata var. 2014 yilinda elira diye turk projesi cikmis ilk ico turklerin kendi zinciri, kendi cuzdani, madenciligide yapiliyormus. buna ragmen daha ileriye tasiyamamislar belki gunun sartlari belki ekibin azimle devam etmemesi nedeniyle silinmis gitmis. burda guzel birseyler yapilacaksa hatalarimizi gormemiz lazim, yoruma acik olmak gerekir saygi cercevesinde. waves tokeni basmak kolay, turkce hem whitepaper hem internet sitesinde kotu. bir ornek '' block zinciri'' baska hatalarda mevcut. kullanilan turkce olmamis dusuk cumleler, cok daha profesyonel olmali, waves cuzdanini kendi cuzdani gibi yazilmis, projenin tam olarak ne yapacagi belli degil daha aciklayici olmasi gerekir yatirim almasi icin bence, sitenin ingilizce versiyonunu goremedim yalnizca turkce olmasi yetersiz, suan malumunuz iyi projeler bile para toplaymiyor son 1 aydir nerdeyse, keske profesyonel birsey ciksa da bizde 3-5 ether atarak destek olsak ama bu sekilde bence zor. tokenlar 120 gun kilitli yani 4 ay sonra kim engelleyecek dumplanmasini? bu nedenlerden dolayi bircok buyuk projenin bugun ki hali ortada burda benden cok daha tecrubeli insanlar var ne demek istedigimi anlayacaktir. teknik acidan bakildiginda yeterli hicbir yonunu goremedim. bana ilk bakista acele ile cikarilmis gibi geliyor. acele ile ekip toplanmis, forumdan birkac bounty manager arkadaslar ayarlanmis, gerisinde fazla bir calisma yapilmamis izlenimi verdi bana. web sitesinde proje uyelerinin uzerine gelindiginde facebook twitter link tikladiginda sayfa kendini en uste tasiyor safari de calismiyor web sitesi cok duzgun.
Hayirlisi olsun. emegi gecen herkese tesekkurler