Herşeye rağmen yanılan ben olmak isterim. Ne diyelim utanan ben olayım ama yatırım yapacak yada akche'ye para bağlayacak potansiyel gerçekten göremedim. Ayrıca konunun açıldığı bölümdeki herşeye ico diye giriyorum kendimi şartlayarak okumuşum sanırım ama yinede bu tokenlerinize para bağlanmayacağı anlamına gelmiyor değil mi? Kusura bakmayın ama proje yatırım toplayacak noktalardan temel almıyor. İnanın sonuna kadar okudum bir gelecek görsem önce ben akçe satın alırdım ama maalesef maksat kâr etmekse akçe bu konuda çok bile yetersiz.
Bir arkadaşta Türkler desteklenmiyor diye sitem etmiş kusura bakmasın milletin parası yarıya inince kimse kimseyi desteklemez. Eğer proje iyiyse zaten yatırım alacaktır.
1 Akche 1,923TL olsun diye bir hedefimiz vardı ancak şu anki durumda bunu tutturmak mümkün değil. (Defaten söylüyorum: Türk borsaları bizi günlerce oyaladı. Toplantı randevusu vermek için bile 4-5 gün beklettiler. Waves Platform bizim son çaremizdi. Projeyi 29 Ekim'de duyurmak istedik)
Konuyu mümkün olduğu kadar Türkiye'ye bağlamak istememizin nedeni projenin (kimsenin umursamadığı) 2. ayağı:
Türkiye'den girişimleri / projeleri desteklemek.Evet
eksiklerimiz var, evet
eleştirilere açığız, evet
bazı hatalar var. Yok demedik, yanlışlarımıza itiraz etmedik. Ama yargısız infaz yapan arkadaşlara da mümkün olduğu kadar açıklayıcı cevap vermeye çalışıyoruz.
Belki 20. defadır neden Waves platformu diye anlatıyorum. Çünkü projenin "projeleri destekleme" kısmına kimse bakmıyor. Herkes, ismi şöyle, platform böyle, yerli dijiltal para böyle mi olur vs vs dalmış gidiyor. İyi de kardeşim
bizimki kötü projeydi madem sen yapsaydın.Türkiye'den böyle bir proje çıktı mı? Girişimde bulunup milleti dolandırmayan var mı? Buraya "1 koyup 100 kazanacaksınız" yazsak 1000 kişi şakşak şakşak peşimizden gelirdi. Ama demedik. Tam tersine para toplamaya uğraşmıyoruz dedik, beğendiğiniz projeyi destekleyeceksiniz dedik. Ama sanırım yeteri kadar açık olamadık.
Hatalarımızdan ders alıyoruz. Web sitemiz yenileniyor. Whitepaper'ı düzeltmek için çalışmalara başladık. Ofis'i hazır hale getirmek için çalışıyoruz.
Somut bir şeyler göreceksiniz ilerleyen zamanlarda, ama yavaş yavaş. Pat diye değil...