Emeğinize sağlık aydınlattınız bizi . Ben sizin kadar yakin takip edemiyordum. Sizi takibe aldim guncellemeleriniz icin
Eyw. kardesim elimden geldigince yazarim.
Coss gelişmelerini nerden takip ediyorsunuz
slack grubundan.
https://cosstokenswap.slack.com/messages/C5XR7D02V/1000 den fazla coin ve burada milyonlarca başlık var, herkes her konuyu aynı özende takip edemediği için bu forum ve konular var.
Forumun amacına hizmet edip bilginiz varsa paylaşın niyetiniz yoksa ego yapmayın lütfen.
Ego yapmadan bilgi paylaşan herkese teşekkürler.
5 Mesaj yukarida sunu yazmissin 'Ethplorer dan bakıyorum ben alimdeki tokenlerin fiyatlarına, Biraz düşmüş gibi geldi, alına bilir gibi duruyor ne dersiniz?'
Onun uzerine böyle birsey yaziyorsun sanirim bana dedin 'Okumayan adamlar gelmis' mesajimin üzerine ama ana sayfalarinda 48 saat dagitimin surecegini yazmislar 'dagitim nezaman olur?' Diyen adama Okumayan adam derim birader buna ego diyorsan ok egolu ben olim ama bana göre sen yazilanlari bile okumadan mesaj kasiyorsun! Yoksa surada yazdiklarimi okuyan biri egolu diye ithamda bulunmazdi assagi birakiyorum tekrar busefer okursun belki ismini alintiladik okadar
Gene okumayan adamlar gelmis
3. dagitim icin snapler alindi dagitimlarin ulasmasi 48saati bulabilir diye aciklama var anasayfada yani bugun yansir dagitimlar. 2. dagitim kadar bise gelecek (belki daha az) Yazmisken sitedeki son durumu anlatayim. Ethereum DAO testlerinden biri basarili olmus birden cok test yapiyorlar kesin emin olmak icin yani testler suruyor. Ama basari aldilarsa yakinda DAO sonuca ulasir diye dusunuyorum(bircok coin DAO'yu hayata gecirebilmek icin aylarca ugrasiyor unutmamak lazim) beklentiler DAO ve fork süreci bittigi zaman token basina 0.5 dolar. Ben pek gercekci bulmuyorum ICO'dan 10X yapar olmaz demiyorum ama sadece bu iki habere 10X yaparsa siteyi yenileseler Bounty dagittiklari adamlar emekli olur ozaman 1000X ile
isler iyi gidiyo yani okumamaya devam edin ben arada buraya guncellemeleri yazarim
Hocam anladığım kadarıyla projenin sağlam takipçilerindensiniz. Birçok projeyi takip ettiğim için bu projenin resmi duyurularını okumakta geç kalıyorum bazen. Buradan sizi takip edeceğim bu projeyle alakalı artık
ICO'dan sonra parlayinca takibe aldim. Tüm coinleri takip etmek imkansiz zaten hocam böyle böyle herkes bildigini yazacak paslasacaz. Bu forumdan cok sey ögrendim, bende elimden geleni yapiyorum iste.