Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 9. (Read 15858 times)

full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Blocklancer globalde de altı çok dolu burada da herkes de olumlu yaklaşmış. Hardcap 4m bence kısa süre içinde tamamlarlar. Zaten şunun şurasında ne kaldı.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Leaderboard' a baktınız mı ? İlk 10' da yer alan katılımcıların toplam aldığı stake 44800. Bir tanesi de Anonymous nickli. Bunlardan kaç tanesi Blocklancer ekibine dahil merak ettim.
ilk 10 dakılere buyuk ıhtımal her yerden stake verılen kısılerdır. ben ımza twitter facebook sayesınde 14.sıradayım suan mk Cheesy Cheesy

Gururumuz olarak ilerliyorsun zaten Smiley Güzel bir kazanç olacak gibi duruyor  . ICO ' su da 5 inde ..

Sanırım 2 gün içersinde de tamamen bitecektir ICO ' su ..

hardcap yapcagını sanmam 2 gunde ama ınsallah yapar da benı daha fazla ugrastırmaz sıkıldım msj yazmaya Cheesy

Hardcap ' ları 4 M usd . Beraber ICO ' lar bile çok rahat bir şekilde toparlıyor ki insanlar da da güzel göz aşinalığı yarattı Blocklancer . İmzasından geçilmiyor tüm konularda . Tek olumsuz tarafı bence 5 Ağustos olması .. BCC mevzusundan kaynaklı belki uzayabilir ıco ' nun tamamlanma süresi ..
hero member
Activity: 868
Merit: 502
Leaderboard' a baktınız mı ? İlk 10' da yer alan katılımcıların toplam aldığı stake 44800. Bir tanesi de Anonymous nickli. Bunlardan kaç tanesi Blocklancer ekibine dahil merak ettim.
ilk 10 dakılere buyuk ıhtımal her yerden stake verılen kısılerdır. ben ımza twitter facebook sayesınde 14.sıradayım suan mk Cheesy Cheesy

Gururumuz olarak ilerliyorsun zaten Smiley Güzel bir kazanç olacak gibi duruyor  . ICO ' su da 5 inde ..

hardcap yapcagını sanmam 2 gunde ama ınsallah yapar da benı daha fazla ugrastırmaz sıkıldım msj yazmaya Cheesy
sr. member

hero member
full member
Activity: 616
Merit: 118
Ben anlamadım zaten bu kadar nasıl yaptılar biz hala yerimizde sayıyoruz
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
sr. member
Bu adamların sosyal medya güncellemesini bir türlü anlayamadım ya .

Facebook dan 15 stake twitter da 2 stake verdiler .

siz de durumlar nedir ?

Neyi anladın ki zaten.. ?  Güncellemiyorlar, gecikiyor. Bir bira açıp nefes almayı dene. Ağzını burnunu gözünü tıkamışsın "anlamadım" diyosun. Aç çakraları aç.

Edit: Rakı da olabilir.

Söz bountylerden gelen ilk parayla RAKI içeceğim . Smiley Doğru söylüyorsun çakralarımız kapandı dünyasında ..

Ah şu tezcanlılığım ..
hero member
Merit: 1003

siz de durumlar nedir ?

Neyi anladın ki zaten.. ?  Güncellemiyorlar, gecikiyor. Bir bira açıp nefes almayı dene. Ağzını burnunu gözünü tıkamışsın "anlamadım" diyosun. Aç çakraları aç.

Edit: Rakı da olabilir.
sr. member

siz de durumlar nedir ?
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
eywallah hocam iş guc yok napak takılıyoruz .bu kmpanya ya uyuz oldum ılk 10 ıcın ınat etmek ıstıyorum ama olmuyor Cheesy ıngılızce bılsem belkı gırerım ama sade turkce bölumunde olmuyor.fazla msj yazarakta kufur yemek ıstemıyorum Cheesy
Hocam sana kesin çözüm ''great project''  Grin
hero member
eywallah hocam iş guc yok napak takılıyoruz .bu kmpanya ya uyuz oldum ılk 10 ıcın ınat etmek ıstıyorum ama olmuyor Cheesy ıngılızce bılsem belkı gırerım ama sade turkce bölumunde olmuyor.fazla msj yazarakta kufur yemek ıstemıyorum Cheesy
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
olmaz bır sey rahat ol hocam rank atlasanda belirt sadece ımzayı degıstır tamamdır
Hocam nasil gidiyor kacincisiniz ilk 10 da bekliyoruz sizi bounty falan umruma degil sirf sizin ne alacaginizi meraktan konuya giriyorum.Ama kesin bir ipnelik yaparlar
16,sıradayım mesaj yazarak ılk 10 a gırmem ımkansız gıbı sankı twitter facebook paylassalar belkı ama onu da paylasmıyorlar .ımza stakesınde de %5 lik bır pay gözukuyor sımdılık
Yürü be destekçinim, seni de ilk 10a sokmazlarsa amk onların  Grin Gece gündüz buralardasın hakkın  Grin
hero member
olmaz bır sey rahat ol hocam rank atlasanda belirt sadece ımzayı degıstır tamamdır
Hocam nasil gidiyor kacincisiniz ilk 10 da bekliyoruz sizi bounty falan umruma degil sirf sizin ne alacaginizi meraktan konuya giriyorum.Ama kesin bir ipnelik yaparlar
16,sıradayım mesaj yazarak ılk 10 a gırmem ımkansız gıbı sankı twitter facebook paylassalar belkı ama onu da paylasmıyorlar .ımza stakesınde de %5 lik bır pay gözukuyor sımdılık
sr. member
Merit: 250
hero member
Merit: 1003
Rankım yükseldi ana konuya yazdım ama değiştirirsem imzamı panelden düşer mi acaba ya?

Ana konudaki community manager' e yazın. Konuya da yazabilirsiniz. Mutlaka yardımcı olacaklardır. Dönüşleri hızlı yapıyorlar.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Rankım yükseldi ana konuya yazdım ama değiştirirsem imzamı panelden düşer mi acaba ya?

Benim de rank yükseldi imzayıda değiştirdim bir sıkıntı olmaz umarım..

2 hafta öncesinde benim de rank yükseldi . Özel mesaj gönderdim . İmzanı güncellemeniz yeterli cevabını aldım . Fakat panel de tam olarak çözemedim doğru mu geliyor açıkcası . Güncellemeleri çok değişik saatlerde yapılıyor . Sosyal medya ise 48 saat denilmekte fakat sosyal medya daha fazla sürüyor güncellemeleri .

İmzanızı güncellediğiniz zaman otomatik olarak hesaplanıyor denilmekte ..

bende merak ediyorum imzadan aldığımız stakeler kalması gerek diye düşünüyorum çıkınca ne gelirse kardır olması lazım ama bakalım . ben girdim çıktım stake duruyor bounty panelde .
sr. member

Benim de rank yükseldi imzayıda değiştirdim bir sıkıntı olmaz umarım..

2 hafta öncesinde benim de rank yükseldi . Özel mesaj gönderdim . İmzanı güncellemeniz yeterli cevabını aldım . Fakat panel de tam olarak çözemedim doğru mu geliyor açıkcası . Güncellemeleri çok değişik saatlerde yapılıyor . Sosyal medya ise 48 saat denilmekte fakat sosyal medya daha fazla sürüyor güncellemeleri .

İmzanızı güncellediğiniz zaman otomatik olarak hesaplanıyor denilmekte ..
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Ana konuya yazdıysanız yeter ordan cevap gelmezse özelden mesaj atabilirsiniz. Ama geri dönüşleri çıok hızlı hemen ilgileniyorlar. Umarım yatırım da iyi olur, hem onlar hem biz mutlu oluruz.
hero member
Pages:
Jump to: