Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 8. (Read 15858 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
böyle çok beklentisi olan icolardan neden tırsıyorum. özellikle agrasif reklam yapanlar bir tık üstten korkuyorum. Cheesy bakalım nasıl bir durum olucak . umarım iyi bir yatırım toplarda boşuna bu kadar msj da kastırmamış oluruz Cheesy
ınsallah hocam dedıgın gıbı olsun sıkıldım msj yazmaktan bıtsede kurtursak havasına girdım nerdeyse Cheesy
hero member
Activity: 658
Merit: 500
böyle çok beklentisi olan icolardan neden tırsıyorum. özellikle agrasif reklam yapanlar bir tık üstten korkuyorum. Cheesy bakalım nasıl bir durum olucak . umarım iyi bir yatırım toplarda boşuna bu kadar msj da kastırmamış oluruz Cheesy
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bu ico hakkında niyeyse çok fazla soru oluştu kafamda netleştiremedim de.  Whitepaper ı  daha sonra bir daha okuyup not alıcam.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
topalarlar ondan hiç şüphe yok ne icolar geldi neler topladı. Ancak piyasaya ilk düştüğünde fiyatların düşeceğini düşünüyorum. İlk saatte alınsa bile icodan sonra daha uygun fiyatlara geleceğini düşünüyorum.
hero member
Merit: 1003
Bende nedense cok yatirim alacaklar diye dusunuyorum hardcap varmi bakmadim ama cok hizli hardcap olacaktir diye hayal ediyorum

13K Ethereum olarak belirtilmişti. Yaklaşık 3M USD bir hardcap var ve tahminime göre maksimum 24 saatte satılacaktır. Özellikle ilk saat 1 ETH başına 15K LNC verecekler. İlk saat yıldırım hızıyla yatırım alacaktır.

full member
Activity: 266
Merit: 242
Bende nedense cok yatirim alacaklar diye dusunuyorum hardcap varmi bakmadim ama cok hizli hardcap olacaktir diye hayal ediyorum
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Ico yatırımına son 1 gün kaldı . Topladığı süreçte önemli . Ekibin ilgi ve alakası token sonrasında devam eder karlı bir yatırım olacak . Bounty ' sinden dolayı insanlar sıcak bakıyor .
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Facebook gorsellerinden sanki poloniex,bittrex,kraken gibi buyuk birsalarda listelenecegi izlenimi veriyor ama en iyi liqui veya etherdeltada isleme cikar bunlar.Ben millet bounty icin girdi para toplanmaz diyorum
full member
Activity: 616
Merit: 118
hero member
benim facebook güncellemiyor ipneler msj atcam unuttup duruyorum Cheesy konuyu gördükçe aklıma geliyor . ama daha önceki msj larına acayip hızlı yanıt geliyor . buda korkutmuyor değil Cheesy tokatçılar gelende çok iiyi hizmet sunar

😀 Benimde öyle sadece ilk 15 steak verdiler sayfayı beğendiğim için sonra durdu beğenilere paylaşımlar kazanılan ödüller. Zaten sosyal medya bounty girebiliyorum onu da tam vermiyorlar

Stake sayımı düzensiz yapılıyor. İlk 3-4 kampanya gününde bizim saatimize göre sabaha karşı düzenli yapılıyordu, sonrasında bıraktılar. Örneğin bugün imza stakeleri an itibarıyla sayılmamış. Fakat her şekilde sayılacak ve yansıtılacaktır.
full member
Activity: 212
Merit: 100
Herkes bunun imza kampanyasına katıldığı ve herkese bol stake dağıtıldığından dolayı bunun imza kampanyasının herhangi bir gelir getireceğini zannetmiyorum fakat diğer kampanyalarından üç beşte olsa bir çorba parası gelebilir.
full member
Activity: 308
Merit: 105
bu hard cap'e herkes 4m$ demişte emin miyiz arkadaşlar ben minimum 200 milyon token diye görüyorum hiç göremedim hard cap diye bir şey. gözümden kaçmış olabilir kesin mi bu 4m$ öğrendim arkadaşlar 1 milyar LNC imiş hard cap'i. yorumu size bırakıyorum. Grin
full member
Activity: 154
Merit: 100
benim facebook güncellemiyor ipneler msj atcam unuttup duruyorum Cheesy konuyu gördükçe aklıma geliyor . ama daha önceki msj larına acayip hızlı yanıt geliyor . buda korkutmuyor değil Cheesy tokatçılar gelende çok iiyi hizmet sunar

😀 Benimde öyle sadece ilk 15 steak verdiler sayfayı beğendiğim için sonra durdu beğenilere paylaşımlar kazanılan ödüller. Zaten sosyal medya bounty girebiliyorum onu da tam vermiyorlar
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Leaderboard' a baktınız mı ? İlk 10' da yer alan katılımcıların toplam aldığı stake 44800. Bir tanesi de Anonymous nickli. Bunlardan kaç tanesi Blocklancer ekibine dahil merak ettim.
Twitterdaki takipçileriyle alakalı olabilir. Takipçi sayısına göre stake veriyolar adamın 60 70k takipçisi varsa normal oralarda olması.
hero member
Activity: 658
Merit: 500
full member
Activity: 406
Merit: 121
Çok fazla giren oldu icosuna, çogu kişi bende dahil kazanç anlamında  bişey öğrenemiyeceğiz bu işten Smiley
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
600. sıradayım Cheesy cok gec girdim bunun bountysine, blogtan 75 stake vermiş hic beklemiyodum.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
cok fazla promosyonuna denk geldim adamlar gercekten guzel ilgileniyor sanırım bu reklam olaylarıyla.bende twitterina katıldım akmasada damlıyor.ilk 10 a girmeye calısan arkadas umarım hedefine ulasır.
full member
Activity: 150
Merit: 110
Blocklancer globalde de altı çok dolu burada da herkes de olumlu yaklaşmış. Hardcap 4m bence kısa süre içinde tamamlarlar. Zaten şunun şurasında ne kaldı.

Ekip ufak falan ama fikir başarılı bence. Projenin akıbeti ne olur ne olmaz bilemeyiz ama şuana kadar olumlu izlenim veriyor gibi.
az bir vakit kaldı merakla bekliyoruz nasıl bir ICO geçirecek.
hero member
Leaderboard' a baktınız mı ? İlk 10' da yer alan katılımcıların toplam aldığı stake 44800. Bir tanesi de Anonymous nickli. Bunlardan kaç tanesi Blocklancer ekibine dahil merak ettim.
ilk 10 dakılere buyuk ıhtımal her yerden stake verılen kısılerdır. ben ımza twitter facebook sayesınde 14.sıradayım suan mk Cheesy Cheesy

Gururumuz olarak ilerliyorsun zaten Smiley Güzel bir kazanç olacak gibi duruyor  . ICO ' su da 5 inde ..

Sanırım 2 gün içersinde de tamamen bitecektir ICO ' su ..

hardcap yapcagını sanmam 2 gunde ama ınsallah yapar da benı daha fazla ugrastırmaz sıkıldım msj yazmaya Cheesy

Hardcap ' ları 4 M usd . Beraber ICO ' lar bile çok rahat bir şekilde toparlıyor ki insanlar da da güzel göz aşinalığı yarattı Blocklancer . İmzasından geçilmiyor tüm konularda . Tek olumsuz tarafı bence 5 Ağustos olması .. BCC mevzusundan kaynaklı belki uzayabilir ıco ' nun tamamlanma süresi ..

Hard cap 4M USD değil, 13000 ETH. Ico ANN açıldığında sanırım Ethereum 380-400 dolar aralığındaydı. Şu an Etherin fiyatı malum. 3M dolara yakın bir tutar yapıyor.
Pages:
Jump to: