Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 12. (Read 21454 times)

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Desenize pillardanda umduğumuzu bulamadık.Buda patladı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bir çok sebebi olabilir. Ama henüz bounty'ler dağıtılmamış ve ortada dumplayacak adam yokken, elinde plr olanlar ico katılımcıları alışlarından düşük satıyorlarsa ya fiat olarak kardadırlar ya da yanlış iş yaptıklarını düşünüp zararın neresinden dönsek kardır diyorlardır diye düşünüyorum. Yoksa dün 5 ten alan adam bugün neden 3,5 tan satsın eth bazında.

Birçok faktör var, piyasa düşükken parasını piyasada değerlendirmek istemiş olabilir ya da dolar bazında ufak bir karda olup elden çıkarmış olabilir.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Ico'yu kaçıranlar %30 dumpingle etherdelta'dan alış yapabilirler. ETH çıktıkça millet yemedi, içmedi sanırım. Dumplamaya başladı bile. 0,00037 den aldım biraz daha...
Hocam etherin yukselmesinden dolayımı düşüyor acaba,bende almayı düşünüyorum sanırım ico fiyatının altında degilmmi şimdi
başka bir sebepten düşüyor olabilirmi ?

Genelde birlikte artıp birlikte düşüyor altcoinler, son dönemde çıkan bütün coin'ler bancor, primal base gibi büyük projeler şuan ico fiyatının altında. bu coine özel bir durum değil yani bu
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Bir çok sebebi olabilir. Ama henüz bounty'ler dağıtılmamış ve ortada dumplayacak adam yokken, elinde plr olanlar ico katılımcıları alışlarından düşük satıyorlarsa ya fiat olarak kardadırlar ya da yanlış iş yaptıklarını düşünüp zararın neresinden dönsek kardır diyorlardır diye düşünüyorum. Yoksa dün 5 ten alan adam bugün neden 3,5 tan satsın eth bazında.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ico'yu kaçıranlar %30 dumpingle etherdelta'dan alış yapabilirler. ETH çıktıkça millet yemedi, içmedi sanırım. Dumplamaya başladı bile. 0,00037 den aldım biraz daha...
Hocam etherin yukselmesinden dolayımı düşüyor acaba,bende almayı düşünüyorum sanırım ico fiyatının altında degilmmi şimdi
başka bir sebepten düşüyor olabilirmi ?
legendary
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
150 stake ile 17806,25 plr hak etmisim... 30200,00 ico'dan almistim... bekleyelim görelim plr birim fiyatinin 1 usd olmasini:)
9496,666667 hesaplanmış benimkide siz 30bin pillar için ne kadar gönderdiniz ether olarak,şu an ico fiyatının altındamı pillar yoksa üstündemi

30bin PLR icin 15 ETH göndermistim ayin 15inde...
sonra 0,1 ETH daha gönderip 200 PLR daha almistim...
hic almama gerek yokmus, imza ile de oluyormus bu isler:)
sevdim ben bu imza islerini:))
legendary
Hitbtc'de ico fiyatı, etherdelta'da %30 dumping var
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
150 stake ile 17806,25 plr hak etmisim... 30200,00 ico'dan almistim... bekleyelim görelim plr birim fiyatinin 1 usd olmasini:)
9496,666667 hesaplanmış benimkide siz 30bin pillar için ne kadar gönderdiniz ether olarak,şu an ico fiyatının altındamı pillar yoksa üstündemi
legendary
Tablo yanlış gibi geldi bana. Ico için hedeflenen rakam tam olarak satılmış gibi hesap yapılmış, yani kampanya için ayrılan maksimum bütçe kullanılmış. Oysa ki yarısından azı tuttu hedefin diye hatırlıyorum. Umarım böyle kalır tabi, o da ayrı bir mesele Smiley
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
sr. member
Activity: 546
Sylon 18+2 mesaji ayni konuda pespeseyse bile saymiyor,acayip tarzi olan birisi bir yandan gicik olurken bir yandan takdir ediyorum.Adam isini hakkiyla yapiyor.Bazen kaciriyor o ayri konu ama mesela imzayi 1 hafta tasidin stake aldin sonra degistirdiginde kazanmis oldugun hakki silmiyor.1 hafta reklam yaptin diye odulunu veriyor.

Kesinlikle katılıyorum spamcilere karşı çok dikkatli göz açtırmıyor bu konularda.Yalnız hak sahibine hakkını veriyor.Bir de son olarak size bir konuda danışıcaktım 120 stake kazandım ben imza kampanyasından bugünün şartlarında kaç dolar kazanıyorum hesaplama şansımız var mı bunu  Huh
full member
Activity: 392
Yanlış hesaplamadıysam 150 stake için 7217 civarı Pillar gelecek imzadan.
227,348,800 token satıldı. Bunun %0.715'i bounty kampanyalarına ayrıldı. Bu da 1625543 token yapıyor. Bu miktarın %37'si imza kampanyasına ayrılmış. Bu da 601451 token yapar. 150 stake toplam stakelerin %1.20'si ediyor. O da 7217 Pillar yapıyor. Yanlış hesapladıysam lütfen düzeltin.

Sanırım öyle olabilir 7217 Pillar ne kadar ediyor peki token fiyatı belli oldumu kaçtan çıkış yapacak. Kısa süreçte iyi bir yatırım aldı kampanya.

ethereum a 204 dolar dersek,

tam olarak 740,96 Dolar ediyor.

peki bir şey soracağım, exchangelerde nasıl alınıp satılıyor alınan token ler nasıl atılacak ki? aydınlatırsanız sevinirim.

Merhaba ,

Şu an halihazırda Etherdelta üzerinden al-sat yapılabiliyor , Etherdelta'nın ilk başta mantığını anlaması insanı üşendirsede bence ilk kullanımdan sonra çok rahat şekilde kullanabiliyorsunuz.

Aşağıda video'da nasıl kullanabileceğinize dair bir video mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=DD7uzuXmqco
newbie
Activity: 60
Merit: 0
227,348,800 token satıldı. Bunun %0.715'i bounty kampanyalarına ayrıldı. Bu da 1625543 token yapıyor. Bu miktarın %37'si imza kampanyasına ayrılmış. Bu da 601451 token yapar. 150 stake toplam stakelerin %1.20'si ediyor. O da 7217 Pillar yapıyor. Yanlış hesapladıysam lütfen düzeltin.

Sanırım öyle olabilir 7217 Pillar ne kadar ediyor peki token fiyatı belli oldumu kaçtan çıkış yapacak. Kısa süreçte iyi bir yatırım aldı kampanya.

ethereum a 204 dolar dersek,

tam olarak 740,96 Dolar ediyor.

peki bir şey soracağım, exchangelerde nasıl alınıp satılıyor alınan token ler nasıl atılacak ki? aydınlatırsanız sevinirim.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270

hero member
Activity: 2156
Merit: 685
sr. member
Activity: 322
Sylon 18+2 mesaji ayni konuda pespeseyse bile saymiyor,acayip tarzi olan birisi bir yandan gicik olurken bir yandan takdir ediyorum.Adam isini hakkiyla yapiyor.Bazen kaciriyor o ayri konu ama mesela imzayi 1 hafta tasidin stake aldin sonra degistirdiginde kazanmis oldugun hakki silmiyor.1 hafta reklam yaptin diye odulunu veriyor.
full member
Etherdelta'da ico fiyatından düşüğe al sat işlemleri yapılıyor şu an Smiley millet yüksekten alıp alçaktan neden satar acaba insan sormadan edemiyor.

BTCUSD yükseldi, ETHUSD yükseldi. Dolar bazında işlem yapmış olanlar için gayet güzel bir kar var şu anda ortada.

Grin Grin Ben onu tamamen unuttum. Doğru aslında kar var ortada.
legendary
Etherdelta'da ico fiyatından düşüğe al sat işlemleri yapılıyor şu an Smiley millet yüksekten alıp alçaktan neden satar acaba insan sormadan edemiyor.

BTCUSD yükseldi, ETHUSD yükseldi. Dolar bazında işlem yapmış olanlar için gayet güzel bir kar var şu anda ortada.
full member
Pages:
Jump to: