Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 7. (Read 21452 times)

hero member
Activity: 504
Merit: 500
daha ertesi hafta ICO fiyatının yarısına düşen başka token oldu mu acaba?

ICO fiyatı neydi acaba? O zaman takip etmemiştim.
Ama etherdeltaya ilk çıktığında iyi bir pump yemiş sonra da epeyce vermişler diye duymuştum...

ICO fiyatı 0,0005 etherdi şu an daha düşük seyrediyor. ben hem bountyden hemde etherdeltadan bi miktar aldım bi kaç ay beklemeyi düşünüyorum.şu belirsizlik ortamı geçtikten sonra x2-x3 falan bekliyorum ico fiyatının üstüne atacaktır illa ki kendini
sr. member
Activity: 546
Merit: 280

ICO fiyatı neydi acaba? O zaman takip etmemiştim.
Ama etherdeltaya ilk çıktığında iyi bir pump yemiş sonra da epeyce vermişler diye duymuştum...
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bende uzun vade düşünerek girdim pillara ve çokta geç olmadan beklediğimize değeceğini düşünüyorum dün bir miktar daha aldım etherdelta dan  Smiley
legendary
Activity: 1036
Pillar ico fiyatına çıkarsa %100 kar yapmış olurum hedefimde bu açıkcası.İco'dan alanlar için biraz sıkıntılı bir süreç ama piyasaların durumuda kötü bana göre pillar büyük bir borsaya girerse durumunu toparlayabilir aynı durum primalbase için de geçerli.
sr. member
Activity: 493
Merit: 250
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Pillar uzun vadeli bir proje ve sonunda da ya batıracak ya çıkartacak. Fiyatın ICO altına sarkabileceğini tahmin ettiğim için alım yapmamıştım bu sene bir geçsin yeni gelişmelerle birlikte alım yapabilirim veyahut dump dalgaları çoğaldığı vakit alım yapmayı düşünüyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ben icosuna katilmistim uzdu beni pillar ama umutluyum ilerisi icin,gerci icosuna girmesem etherdeltayla ugrasip almazdim acikcasi.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Rica ederim. 25'i aşağı doğru kırarsa biraz daha eklemeyi düşünüyorum ben de.
Ama 25'te epey yığılmış durumda alışlar.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Haber verdiğin için teşekkürler,en son baktığımda 34 lere kadar çıkmıştı değeri vazgeçmiştim almaktan şimdi bir miktar alım yaptım .0.00028 ether değerinden güvendiğim bir proje pillar.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Bende de biraz var ve ben de satmayı düşünmüyorum.
En azından büyük borsalara girene kadar. Onun gazıyla bir pump yerse o zaman satarım heralde...

Yine dumping var deltada. Ümitli olup da ico'yu kaçıranlar için güzel bir fırsat olabilir.
sr. member
Bende de biraz var ve ben de satmayı düşünmüyorum.
En azından büyük borsalara girene kadar. Onun gazıyla bir pump yerse o zaman satarım heralde...
hero member
Activity: 504
Merit: 500
ben plr den çok ümitliyim bounty den bi miktar aldım ve bi kaç aysatmayı düşünmüyorum çok uzun zamana kalmdan x2 veya x3 bile yapabilir beklemedeyiz. sylon reyiz adamsın  Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Tabikide Bittrex gibi borsalarda listelenecek çünkü Coinmarketcap'e çıktığında 40 Milyon Dolar yatırım almış gözüküyordu. Bu kadar çok yatırımı alıpta borsalara girmeyen altcoin görmedim.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Ether Deltadan başka bittrex ve Liqui girerse çıkış yakalar eğer bu borsada kalırsa iş zor gibi duruyor.
çok ether toplamış bir ico. 1 ağustos durumları geçince bittrexe eklenir. Ama bitcoindeki belirsizlik 7 ağustosa kadar sarkmış. Bitcoindeki belirsizlik bitinceye kadar hiçbir borsa yeni coin listelemez.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ether Deltadan başka bittrex ve Liqui girerse çıkış yakalar eğer bu borsada kalırsa iş zor gibi duruyor.
sr. member
Twitter oranı kampanya sırasında düşürüldü. Normalde 2 katı kadar dağıtılacaktı.

Ben sonuna yetişebildim, başlangıç kısmını bilmiyorum. Ona rağmen beklediğimin çok üzerinde.
Keşke diğer kampanyalar da böyle olsa...
hero member
Activity: 969
valla pillar'ın 113k eth gibi bir para toplayabileceğini düşünmezdim. ödüllerden istediğinizi alırsınız umarım.

Ben sadece twitter kampanyasına katılmıştım. Hiç ummadığım büyüklükte bir ödül geldi. Bozdurmadım da tutacağım bir müddet. En azından polo ya da bittrexe girene kadar.
Umarım başarılı olurlar...
Twitter oranı kampanya sırasında düşürüldü. Normalde 2 katı kadar dağıtılacaktı.
sr. member
valla pillar'ın 113k eth gibi bir para toplayabileceğini düşünmezdim. ödüllerden istediğinizi alırsınız umarım.

Ben sadece twitter kampanyasına katılmıştım. Hiç ummadığım büyüklükte bir ödül geldi. Bozdurmadım da tutacağım bir müddet. En azından polo ya da bittrexe girene kadar.
Umarım başarılı olurlar...
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Çok fazla bounty dağıtmışlar. Bir de hile yapanları kabul etmişler. Bu sebeplerden dolayı bekletmeyi düşündüğüm Pillarları bugün Etherdeltada sattım. 5.7 ETH verdi, 3 haftalık bir kampanya için gayet güzel bir miktar, neredeyse yarım BTC yapıyor. Ufak bir miktar ayırdım belki proje başarılı olur 1 sene sonra daha yüksek fiyata satarız.
sr. member
Merit: 250

Valla aldığım ödül beni çok tatmin etti, bu kadar kazanmayı bir imza kampanyasından beklemiyordum.Bu arada beyinsi senin çeviri konularını göremiyoruz uzun zamandır eskiden beyinsi çevirmiş diye herkes imzasına girerdi konuların. Smiley
Pages:
Jump to: