Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 10. (Read 21437 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Beklenenden erken bitti sayımlar aynı hızla tokenlerimiz gelir inş. hayırlı olsun arkadaşlar  Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
myetherwallet cüzdanda gözükmesi için bir kod giriyor muyuz? ayrıca newsletterlar yatmış mı?

Benim cüzdana 34 plr gelmiş newsletter dan yüksek ihtimalle, Twitter da 1 haftaya kalmaz sayım biter diye düşünüyorum

myetherwallet cüzdanı mı? bana bişey gelmemiş, bir kod eklediniz mi?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Sayım bitti arkadaşlar. Biraz yanlış olmuş ama saymışlar en azından Smiley
hero member
Activity: 504
Merit: 500
myetherwallet cüzdanda gözükmesi için bir kod giriyor muyuz? ayrıca newsletterlar yatmış mı?

Benim cüzdana 34 plr gelmiş newsletter dan yüksek ihtimalle, Twitter da 1 haftaya kalmaz sayım biter diye düşünüyorum
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Sylon hala twitter listelerini güncellememiş. Bana göre büyük bir süpriz olmazsa  en az 1 haftası var ödüllerin gelmesine umarım ödüller dağıtılınca çok düşmez değeri pillar'ın.
Mutlaka bouny satışları gelecek ve bir miktar düşecektir, düşünce eğer eldeki pillar miktarı arttıtılmak isteniyorsa yeniden almak daha mantıklı gibi. Son icoların hepsinde düşüş oldu, neredeyse yok gibi 2x yapan ayı piyasasından beri.
Ayı piyasası bitti gibi. Pillar bi sürpriz yapıp bizi neşelendirebilir.
sr. member
Sylon hala twitter listelerini güncellememiş. Bana göre büyük bir süpriz olmazsa  en az 1 haftası var ödüllerin gelmesine umarım ödüller dağıtılınca çok düşmez değeri pillar'ın.
Mutlaka bouny satışları gelecek ve bir miktar düşecektir, düşünce eğer eldeki pillar miktarı arttıtılmak isteniyorsa yeniden almak daha mantıklı gibi. Son icoların hepsinde düşüş oldu, neredeyse yok gibi 2x yapan ayı piyasasından beri.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
sr. member
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
İmza ve Twitter kampayasının bounty tokenları için duyuru;

Signature and twitter campaigns bounties tokens will be distributed soon. Thanks for your patience.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
imza ödüllerini de sanirim 1 2 güne kadar hallederlermi bu hızla giderlerse yoksa bi şaşirtma mi var onu bilmiyorum Smiley önden ufak olanlari halledelim de sonra bakariz demezler umarım. proje şuanda etherdelta da işlem görüyor sanirim umarım daha farkli,hacmi olan ve en azından büyük bir kısmın kullanabildiği bir borsaya girer yoksa diğer türlü etherdelta da bu iş olmaz. ana konuda da etherdelta ile ilgili bikaç şikayet görmüştüm hatta ico fiyatinin altindan satan insanlar varmiş inşallah bir sıkıntı olmaz.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Bülten ödüllerini dağıtmışlar hesap başı 34.697 Pillar olarak. Şu an Etherdeltadan satılırsa 0.00918 ETH ediyor. 2.3 dolar bir şey ama az deyip geçmeyin. Listede 1500 tane giriş var, forumda kullanılmayan üyelikleri kaydedip birileri ödülleri toplamış. Uzun zamandır giriş yapmayan kullanıcıların adları kullanılmış, çok büyük manipülasyon olmuş. Bu yüzden listeleri kapatmış olmalılar.
sr. member
Activity: 560
İmza bountyleri için sandım bir an heyecanlandım gerçekten satmayı düşünmesemde bir an önce gelmesini istiyorum. Umarım bizim kampanyanın ödülleride bir an önce ulaşır. Ödüllerini alan arkadaşlar güle güle harcasın.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
34 token gelmiş, bunun ico fiyatı neydi, çorba parası ediyormu Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 242
Adamlar gayet hizli ciktilar.Birde duzgun borsaya girse guzel olacakti ama etherdelta bitirdi isi.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
see on my wallet PILLAR   0.000000000000000034 PLR, what's this?  Smiley
I have exactly the same. Probably a test.

Same here 3.4e-17PLR.

Cüzdanlara 0.000000000000000034PLR gönderimi yapmışlar.

https://etherscan.io/tokentxns?a=0x0e3e19058a2f238ad8ff4258cd8551108b0bb4f0&p=1

1173 gönderim yapmışlar, son 2 sayfada(sayfa 23, 24) farklı tutarlar da var ama genelde aynı miktar.

Dağıtım ile ilgili dün gerçekleşen bu olay hakkındaki yazışmalar, yukarıdaki alıntıdan itibaren başlıyor.

En üstteki alıntı linkine tıklayıp dünkü gelişmeleri okuyabilirsiniz.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
3.4e-17   PLR
benım mew adresıme yukarıdakı şekilde bir dagıtım gelmiş
bu nedir arkadaşlar boyle
 Grin Grin

deneme amaçli olabilir bazilarinin adreslerine bu şekilde gönderimler yapilmiş ama bana  gelmedi mesela gidene niye gitti gitmeyene neden bilmiyorum ama rastgele de olabilir bekleyip görcez nasıl olacağini

Bende deneme amaçlı olabilir diye düşünüyorum. Dağıtım ne zaman olacak tam olarak açıklama olmadı sanırım daha?
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
3.4e-17   PLR
 Grin Grin

deneme amaçli olabilir bazilarinin adreslerine bu şekilde gönderimler yapilmiş ama bana  gelmedi mesela gidene niye gitti gitmeyene neden bilmiyorum ama rastgele de olabilir bekleyip görcez nasıl olacağini
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
3.4e-17   PLR
 Grin Grin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Haydaaa. Boşuna mı sevindim o kadar. 16k alacak biri şimdi ne kadar alır tahmini

Hedefin %43'ü tuttuğuna göre orada yazan rakamın %43'ü Smiley
Ama hala yaptıkları update'e göre ilerliyor tablolar. Son dakika golü yemezsek full bütçeyi dağıtmaya karar vermişler demektir.

Update'yi kampanya bittikten sonra ekledi Sylon eğer son dakika gol atmazsa dediğin gibi güzel bir dağıtım olacak.
Pages:
Jump to: