Pages:
Author

Topic: [ANN][TIME] ChronoBank 💖💖💖 5416 BTC - page 27. (Read 41566 times)

hero member
Activity: 644
Merit: 502
2,688 BTC birikmiş. Umarım %20 bonus bitmeden (2 gün 14 saat sonra) bir atak daha yapar.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Bunun imza dökümanında gram hareket yok, 2 ay milleti süründürecekler, ben değiştiriyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Katılıyorum gelecek vadeden bir coin göremedik henüz bu da öyle unutulup gidecektir muhtemelen ama kar bırakacağını düşünüyorum yinede dikkatli olmak gerekiyor.
hero member
Sahsi bilgisayarım ve facebook hesaplarım ile internette dolasırken ise her 2 reklamdan biri chronobank diyebilirim.

Kendi sitesine bir defa girmiş olman sürekli reklam görmen için yeterli bir sebep. Veya reklamlardan birisine bir defa tıklamış olman.
Facebook ve Google Adwords ReMarketing denen olayı kullanıyor. Bir sefer reklama yada siteye göründüğünde sürekli seni takip eder. Durum bende de aynı hangi siteye girersem gireyim Google Adwords reklamları olan her sitede bu reklamı görüyorum.

Bunun için siteye girmenize bile gerek yok, gmail kullanıyorsanız ve bu konu ile ilgili mail vs alıyorsanız içeriğe göre google amca her yerde karşınıza bu tarz reklamlar çıkarır.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
Sahsi bilgisayarım ve facebook hesaplarım ile internette dolasırken ise her 2 reklamdan biri chronobank diyebilirim.

Kendi sitesine bir defa girmiş olman sürekli reklam görmen için yeterli bir sebep. Veya reklamlardan birisine bir defa tıklamış olman.
Facebook ve Google Adwords ReMarketing denen olayı kullanıyor. Bir sefer reklama yada siteye göründüğünde sürekli seni takip eder. Durum bende de aynı hangi siteye girersem gireyim Google Adwords reklamları olan her sitede bu reklamı görüyorum.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Aynn kayiliyorum islem gormeye basladiginda yol vercen anca 3 haftafa zaten gercek yerini buluyor ozamana kadar duse duse bi kalir
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Valla kuzen haksiz diyemem ama karli olma ihtimali olan bisey biraz yatirim yapmasam ve cok karli olursa aglarim. 0.27 yatirdim zaten oldurmez. Smiley

Yatırım yapmanıza bir şey demiyorum, kâr da edersiniz büyük ihtimalle. Ancak coine bağlanıp gelecek görmeyin, kârdayken satıp çıkın. 5 sene sonra kimsenin adını bile hatırlamayacağı boş bir projeyi süslü laflarla pazarlıyorlar, zaten marketingin bir numaralı kuralı budur. Malı satana kadar güzel gösterirsin.
hero member
Ben biraz oara gonderdim inanilmaz teklam yaptilar .
Hatta coinleri bilmeyen insanlar bile bakıyor.

1 milyon dolarlık insider boostu saymazsak toplanan paranın yarısından fazlası coinleri bilmeyenler tarafından gönderilmiş durumda zaten. Pazarlamayı yüksek tuttular, işi biliyorlar. Whitepaper'ı okuyan herhangi biri bu projenin gelecek vaat eden mantıklı bir yatırım olmadığını bilir.

Valla kuzen haksiz diyemem ama karli olma ihtimali olan bisey biraz yatirim yapmasam ve cok karli olursa aglarim. 0.27 yatirdim zaten oldurmez. Smiley
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020

1 milyon dolarlık insider boostu saymazsak toplanan paranın yarısından fazlası coinleri bilmeyenler tarafından gönderilmiş durumda zaten. Pazarlamayı yüksek tuttular, işi biliyorlar. Whitepaper'ı okuyan herhangi biri bu projenin gelecek vaat eden mantıklı bir yatırım olmadığını bilir.
hero member
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
ilkgün çok büyük katılım oldu, şimdi duruldu

ama daha 60gün var.bitmez bu ico.

Son 5 gün kala icoya katılım fazla olur büyük ihtimalle zaten o zaman patlama yapıcak artı birde yatırımda alır o zaman zarfında fakat millete sakız parası süşerse şaşırmam. Cheesy
member
Activity: 116
Merit: 10
bence balon. ama bekleyip gorucez. dao zamanında eth nin fiyatlarını ucurmustu ico sunda. bakalım bunun alt lara bir yararı dokunacak mı.
sr. member
Activity: 476
ilkgün çok büyük katılım oldu, şimdi duruldu

ama daha 60gün var.bitmez bu ico.
hero member
December 17, 2016, 05:19:57 PM
iconominin yarısını versin yeter bence. iconomi kadar verirse mukemmel olur. imza kampanyaları artık icoya döndü resmen.

İconomide ne kadar dağıtıldı tam olarak oda az gibiydi sanki ama onun ayriyetten imza kampanyası vardı btc ile.?
ben 4,900 5000 icn kadar aldım. 0.16$ dan sattım siz hesaplayın. Onun icosunda 10m $ toplandı.

0.1-0.2BTC gibi bir şey verir sanırım
hero member
December 17, 2016, 02:39:59 PM
Vdice imza bitti sanırım, değiştirsem mi imzayı bilemedim, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
December 17, 2016, 07:45:49 AM
Çok fazla reklam veriyorlar. kriptopara ile alakalı olmayan bir bilgisayar ve hesapta bile reklamı denk geldi facebookta.

Demek ki işin sırrı reklamda Wink
bende sürekl facebook da bir reklam görüyorum. çok ürkütücü ve ilgi çekici

doktor bu nedir?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 17, 2016, 07:39:00 AM
Çok fazla reklam veriyorlar. kriptopara ile alakalı olmayan bir bilgisayar ve hesapta bile reklamı denk geldi facebookta.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
December 16, 2016, 09:08:20 PM

ICO'da ilk 2 günde toplanan para...

hero member
December 16, 2016, 12:02:42 PM
Herkez imzasini chrono yapmis valla bakalim nasil bisey cikacak
Bende yatirim yaptim umutluyum Wink
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 16, 2016, 10:41:55 AM
iconominin yarısını versin yeter bence. iconomi kadar verirse mukemmel olur. imza kampanyaları artık icoya döndü resmen.

İconomide ne kadar dağıtıldı tam olarak oda az gibiydi sanki ama onun ayriyetten imza kampanyası vardı btc ile.?
ben 4,900 5000 icn kadar aldım. 0.16$ dan sattım siz hesaplayın. Onun icosunda 10m $ toplandı.

Güzel rakam onada kaçacak demişlerdi icoların kötü yanı çok uzun sürmesi 1-2 ay kadar genelde.
Pages:
Jump to: