Pages:
Author

Topic: [ANN][TIME] ChronoBank 💖💖💖 5416 BTC - page 22. (Read 41566 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
özür dileyerek sotruyorum şimdi buna diyelim ki 1 btc yatırım yptık sonuçta ve o sonuç en  erken nezman gelir ne kazanırız arkadaşlar ?

nasibinden ötesi yok arkadaş iyi yorumlamış tamamen göreceli çılgın kazana bilirisin çıldırtıcı kaybedebilirsin. projelir iyi incelemek lazım.
hero member
Activity: 854
özür dileyerek sotruyorum şimdi buna diyelim ki 1 btc yatırım yptık sonuçta ve o sonuç en  erken nezman gelir ne kazanırız arkadaşlar ?
Malesef bununla ilgili kesin bir şey diyemeyiz birden 3x de yapabilir birden yarı fiyatına da düşebilir. 10 yıl boyunca aynı fiyatta da kalabilir. İsmi tüm dünyadan bile silinebilir. Kısacası herşey olabilir risk fazla. Her ıcoda ve her coinde olduğu gibi.
member
Activity: 439
Merit: 10
hero member
Activity: 742
Merit: 501

aşırı yavaş ilerliyor... ama ilerliyor Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
aynen çok yavaş bide şansta önemli bi anda hızlı da oluyor bi saat beklettiğide Smiley
hero member
bu icoya 0.1 btc kadar polodan aktardım/withdrawl chronodaki adrese. poloda historye baktığımda completed gözüküyor. ama chronobankın sitesindeki dashboardda hala 0 btc gözüküyor. bu bir sorun mu yoksa geç mi gözüküyor sitede?

bilgisi olan aydınlatabilir mi?

btc zinciri çok yavaş işliyor şu sıralar ve chronobank a işlemesi yaklaşık yarım saat sürüyor. mesajı dün atmışsın , şuan zaten işlenmiştir.
sr. member
Merit: 256
bu icoya 0.1 btc kadar polodan aktardım/withdrawl chronodaki adrese. poloda historye baktığımda completed gözüküyor. ama chronobankın sitesindeki dashboardda hala 0 btc gözüküyor. bu bir sorun mu yoksa geç mi gözüküyor sitede?

bilgisi olan aydınlatabilir mi?
sr. member
Merit: 256
Ne 4000'i 5000'i 3200 olsa iyidir. Zaten 1 milyon dolardan fazlası nakit olarak önceden toplanmıştı. Gerçek yatırımcılardan gelen miktar çok düşük. İmza kampanyasını yöneten eleman Aralıktan beri foruma giriş bile yapmamış. Nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.

bence şuan sürdürülen en güvenilir icolardan birisi bu. son günlere doğru hızlı katılımlarla 3500 btclerde kalır gibime geliyor. 3500te iyi bir rakam. imza kampanyası ödül dağıtımında bir problem yaşanmayacağını düşünüyorum.

devam eden önerebileceğiniz başka bir ico varsa buradan ya da pm olarak yazabilir misiniz?

ben de buna 0.1 btc gibi cüzi bir miktarla katılıyorum, önerir misiniz? umarım dediğiniz gibi değerlenir küçük bir kar yapsa bile iyidir.
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
Ne 4000'i 5000'i 3200 olsa iyidir. Zaten 1 milyon dolardan fazlası nakit olarak önceden toplanmıştı. Gerçek yatırımcılardan gelen miktar çok düşük. İmza kampanyasını yöneten eleman Aralıktan beri foruma giriş bile yapmamış. Nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.

bence şuan sürdürülen en güvenilir icolardan birisi bu. son günlere doğru hızlı katılımlarla 3500 btclerde kalır gibime geliyor. 3500te iyi bir rakam. imza kampanyası ödül dağıtımında bir problem yaşanmayacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
sr. member
28 gün var Iconun sonlanılmasın ve 3000 btc yaklaşık toplanmış o zamana kadar herhalde bir 5000 btc falan bulabilir gibi.

pek zannetmiyorum 5000 çok fazla bir arakam ama 4000 yaklaşa bilir gerçi bazen de alımpar oluyor genede 4000 olabilir diye dşünüyorum en fazla
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
28 gün var Iconun sonlanılmasın ve 3000 btc yaklaşık toplanmış o zamana kadar herhalde bir 5000 btc falan bulabilir gibi.
sr. member
imza başvuru listesini kontrol etmiyecekler heralde 20 post yazdım ama kontrollerde tık yok güncellemeler çok yavaş.

şansına artık aslında bende yazayım bakarsın gönderirler Smiley
hero member
Activity: 698
Merit: 506
imza başvuru listesini kontrol etmiyecekler heralde 20 post yazdım ama kontrollerde tık yok güncellemeler çok yavaş.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
hayırlı olsun bonunda 30 altına düştü 3000 btc üstüne çıktı.  Grin Grin
28 gün yaa boru gibi .
hero member

ICO bitişine 28gün kaldı.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
3000 barajını delip geçti.
sr. member
Activity: 476
okadar kodlama bilgimiz olsa , kendimiz coin çıkarırız Grin
hero member
Merhaba Ödül Avcıları!

Kaynak kodu patlatarak sistemi bozanlara 50 TIME (0,5 BTC eşdeğerinde) ödül verilecektir.
Para çalmaya veya yetkisiz para miktarı değişimine izin veren kusurları bulanlara 100-200 TIME (1-2 BTC eşdeğerinde) ödül verilecektir.

Devamı & ayrıntıları: https://blog.chronobank.io/chronobank-bug-bounty-program-269d97b9a5b1#.x0e3dkok0
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
İmzasından bakalım ne gelecek. 3000 btc fena değil daha devamde ediyor 5k falan toparlarlar tahminim. btc oynak olmasa daha fazlada toplarlardı.
Pages:
Jump to: