Pages:
Author

Topic: [ANN][TIME] ChronoBank 💖💖💖 5416 BTC - page 26. (Read 41566 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 425
ilk başta baya bir girildi sonra duruldu normal gibi yüzde 110 iyi seviye ama süresü uzun.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Bonus %10 da olmasına rağmen 2877 btc ye kadar geldi. Azar azarda olsa ilerliyor.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Beyinsi bu çeviri translate mi yoksa normal mi hiç bi halt anlayabilmiş değilim  Smiley miami gömlekli abimizin bağlantılarına bakarsak iş yapacak gibi duruyor.

İş yapmaktan kastınız kârlı bir pump & dump coini olmasıysa evet iş yapabilir. Ama iş yapmak derken coinin gelecekte kullanılabilirliği olacağını düşünüyorsanız böyle bir şeye olasılık vermiyorum. Gerçek dünyada işgücünün bu coinle ödeme alması devlerin hayalinden öteye gitmez.
Bitcoin ve 3 4 altcoin dışında artık hepsi hayal geliyor hepsi hayal satıyor bizde hayallerle kazanıyoruz daha bitcoin beta aşamasından çıkmadan
böyle uçuk hayaller hayal kalmaya devam edecektir.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Beyinsi bu çeviri translate mi yoksa normal mi hiç bi halt anlayabilmiş değilim  Smiley miami gömlekli abimizin bağlantılarına bakarsak iş yapacak gibi duruyor.

İş yapmaktan kastınız kârlı bir pump & dump coini olmasıysa evet iş yapabilir. Ama iş yapmak derken coinin gelecekte kullanılabilirliği olacağını düşünüyorsanız böyle bir şeye olasılık vermiyorum. Gerçek dünyada işgücünün bu coinle ödeme alması devlerin hayalinden öteye gitmez.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Beyinsi bu çeviri translate mi yoksa normal mi hiç bi halt anlayabilmiş değilim  Smiley miami gömlekli abimizin bağlantılarına bakarsak iş yapacak gibi duruyor.
valla uğraşılmış bir çeviri.. iyi olmamış olabilir,ama genel olarak ne demek istediği anlaşılıyor.,. önceki ANN çevirilerini yapan yaptı
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
hero member
Activity: 518
Merit: 500
beklentim var açıkcası ama ico herzaman kazancıda riskide beraber getirir. çok dillendi ondan korkum var
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
aramizdan boyle atilgan arkadaslar gormek sevindirici, ilk once yurtdisi orjinli zannetmisti.
%100 yerli bir proje mi?

%100 yerli bir proje mi? O nereden çıktı yahu? %100 yersiz bir proje. Tamamen yabancı kaynaklı kurucuları var: Edway Group, Sergei Sergienko, Paul Glover, Luke Anderson.
Yerli olduğunu nereden çıkardınız? Beyinsi burada projenin tanıtımını yapıp soruları cevaplayarak topluluk yöneticiliği yapması için ücret alıyor.

şaka yapıyordur. şakadır . şaka şaka. şakadır yaa . bak valla şakadır. bunu bilerek yazmıştır şakadır şaka.
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
2,848  BTC birikmiş tahminlerinden az oldu hayırlısı diyelim. Cheesy
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
aramizdan boyle atilgan arkadaslar gormek sevindirici, ilk once yurtdisi orjinli zannetmisti.
%100 yerli bir proje mi?

%100 yerli bir proje mi? O nereden çıktı yahu? %100 yersiz bir proje. Tamamen yabancı kaynaklı kurucuları var: Edway Group, Sergei Sergienko, Paul Glover, Luke Anderson.
Yerli olduğunu nereden çıkardınız? Beyinsi burada projenin tanıtımını yapıp soruları cevaplayarak topluluk yöneticiliği yapması için ücret alıyor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 536
%100 yerli bir proje mi?
hero member

Yılbaşına kadar %10 bonus devam ediyor...
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Milletin dili hep yandı artık kimse kolay kolay para basmıyor, ico'lardan da bir halt çıktığı yok artık. Bitcoin ile yola devam şimdilik diğerleri iyi bir şey koyamadılar ortaya.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Balonmu yoksa iyimi olduğunu zaman gelince öğrenicez. Asıl soru zamanı gelince eksiksiz bir şekilde tokenleri dağıtıcaklarmı acaba?
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
2,712  BTC birikmiş düzenli bir şekilde yukarıya bir ivme var. 2 gün sonra anlaşılacak ben en az 3,5 btc bekliyorum %20 bitmeden.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
kullanıcı adınızı,rütbe veya post sayınızı doğru girdiyseniz bir problem çıkmaz diye düşünüyorum.. rahat rahat 15 şubbata kadar 50 mesaj yazarsınız zaten...

Kampanya süresi içinde rütbe atlarsak ?
hero member
imza kayıtlarıyla ilgili bir problem olmadığını söylüyor

zamanı gelince güncellerler...

kullanıcı adınızı,rütbe veya post sayınızı doğru girdiyseniz bir problem çıkmaz diye düşünüyorum.. rahat rahat 15 şubbata kadar 50 mesaj yazarsınız zaten...
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Evet imza listesini hiç kontrol etmemişler, 1ay sonra reddedilirsek nolacak?

Büyük ihtimal bir kampanya menajeri ile anlaşırlar herhalde bu şekilde olmaz yada en son zamana kadar böyle devam edip sonradan güncelleme yapıcaklardır.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
Evet imza listesini hiç kontrol etmemişler, 1ay sonra reddedilirsek nolacak?
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
%20 bitmeden 0,1 attım bende. Az ama o kadar çıktı anca.
Pages:
Jump to: