Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 11. (Read 16577 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
hocam inşallah kar edersin. rabbim korusun zarar etme
jr. member
Activity: 560
Her şey kısmet, iyi analiz yaptıktan sonra riske girmek daha akıllıca.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
İnş almıştır:) aldıysa güzel kar yapmıştır
jr. member
Activity: 30
risk olmadan başarı olamaz diye düşünüyorum.  Cool
member
Activity: 210
Merit: 10
Herkes ayni sekilde kazancli cikmayabilir ya 4te 1 inseydi elinizdeki coinlerin degeri ? muhtemelen bircok kisi telas edip zarar edecek bazilarida bu daha cok duser diyerek satip geri alamayacak. Birde negatif yonden bakmanizi istedim Smiley
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
bende ayni sekilde yatirimimin cogunu altcoinlere yaptim tavsiye etmiyorum.
newbie
Activity: 18
Merit: 0
Matematiksel olarak hesaplıyalım ...

80.000 TL ile Ocak 2017 de BTC almaya karar vermiş.Ortalama 1000$ civarındaydı.Dolar kuru aynı.
80.000/3,70= 21.621$ yapar.
21.621 $ / 1000 $ = 21.621 BTC yapar

En kötü ihtimalle BTC 18.000$ civarında satış yaptığını varsayalım.

18000*21.621 =  389.178 TL

Temiz....
full member
Activity: 168
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Noldu cidden bu arkadaş ya ? Arabasını satıp almış mıydı bitcoin ? Eğer ki aldıysa ettiği kar helali hoş olsun . gözünü karartıp bu şekilde daldıysa o zaman da piyasaya güzel günlere doğru yelken açmıştır .
member
Activity: 154
Ciddi bir risk almışsınız doğruyu söylemek gerekirse ben bu riski alamazdim galiba çünkü ne olacağını inanın kimse bilmiyor bir sabah bir bakmışsınız paranız erimiş böyle bir ihtimal her zaman  var
full member
Activity: 147
Merit: 100
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.

Keske evi de satsaydin kardes , simdi o evi 10 katli yapmistin
member
Activity: 546
Eğer dediğinde satıp 4 bitcoin aldıysa arkadaş, 75 bine çıktığında satmıştır umarım. Zira ettiği kar yetmeyip az daha kalayım daha zengin olayım dediyse geçmiş olsun. Yine de epey kâr etmesine rağmen kârdan zararı %50'ye yakın olduğundan canı sıkılıyordur.
member
Activity: 182
Tam zamanında risk almışsın... Şimdi aynı arabadan 3 tane alabilirsin.
newbie
Activity: 12
başka araba var mı?
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Bir şeyi kafana koyduğunda biraz araştırma yapıp fazla uzatmadan uygulamaya koyacaksın. Eğer bu postu açtığın zaman dediğini yapmış olsaydın paranı 4-5 kat arttırmış olacaktın. Sonra tüh dedin yüksekten aldın bu seferde bir miktar zarar ettin. Umarım korkup elinden çıkarmamışsındır bitcoini. En geç yıl sonu 35k$ bandını görecektir yüzün yine gülecektir diye düşünüyorum.Bunlar hep acı dersler hepimiz için inşallah kar edersin edeceksin.
newbie
Activity: 238
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.

Bence direk btc al ve bekle. Bu fiyatları bir daha göremicez diye düşünüyorum.
Yarisina btc yarisina eth da düşünülebilir 👍
jr. member
Activity: 122
Merit: 5
İlk dediği zaman alsaymış şimdi sattığı arabadan 2 tane alıp üstüne para kalıyordu
member
Activity: 182
Umarım aldığıniz seviyelerden güzel kar ettirebilir size özellikle şu son düşüşte de elinizden cikarmamissaniz kısa zamanda güzel yükselirler den faydalanirsiniz
member
Activity: 140
Eğer bahsettiğiniz gün bitcoin aldıysanız ( yanlış hatırlamıyosam 15-16 bin dolardı ) büyük zarar ettiniz. O yüzden diyoruz arkadaşlar bu arkadaş uzun vadede belki yine kazancak ama riske ettiğiniz miktarlara dikkat edin volatilite çok yüksek heran jettadan puntoya falan düşebilirsiniz. Arkadaşa laf etmek ıcın yazmadım bunu bende zamanında araba paraları kazanıp-kaybetmiş biri olarak söylüyorum bu işlerde.
newbie
Activity: 56
Ya herro ya merro olmuş. Major haberler gelmezse bitcoin fiyatı uzun vadede artar ama bu kadar parayı riske etmeye değer mi bilemedim.. Huh
newbie
Activity: 51
Uzun vadede kazanacağını düşünüyorum ama riske girmek için çok büyük bir para. Bence yanlış. Diğer ihtimali her zaman düşünüp kaybettiğinde üzülmeyeceğin bir parayla girmek lazım
Pages:
Jump to: