Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 7. (Read 16533 times)

jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Büyük risk almışsınız ama sonunda karşılığını almışsınız.Tebrikler hocam güzel kazanç.Umarım bizde iyi kazanırız.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Şimdi şu fiyatlarla blie iki araba alacak durumda bir de aralıkta sattıysa 4e katlamış parayı tebrikler büyük cesaret büyük kazanç
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Millet para onceden yatırım yapıp para kazandılar dıye simdi herkes kazanacagını dusunuyo o yuzden bitcoin e bence boyunuzdan fazla yatırım yapmayın  Wink
member
Activity: 546
Merit: 10
bu konuyu açtığın vakit ekim ayındaymışsın. ekimde şayet o araba parası ile yatırım yapmışsan zaten kara geçmişsin demektir. yalnız kara geçmek, kar elde etmekle aynı anlama gelmez. karlı yerden sattıysan ne mutlu sana. o para ile dumpa yakalanıldığı vakit coine girdiyseniz karda gider belki arabada.
newbie
Activity: 23
bence btc nin düşüşü devam edicek ama sen bilirsin
member
Activity: 260
Merit: 10
Öncelikle yatırım konularında söz sahibi ilk kişi yatırım yapan kişidir. Tavsiye olarak size şunları söyleyebilirim: Yatırmayı düşündüğünüz miktarın tamamını Bitcoin'e yatırmaktan ziyade, belirli yüzdelerde farklı alanlara da yoğunlaşmak ve yatırım yapmak önemli bir gözlemdir. Yatırımınızı 4-5 parçaya bölebilirsiniz. Çünkü risk faktörü her daim vardır. Amaç dengeyi sağlayabilmektir.
newbie
Activity: 33
Bu tarz başlıklar ne zaman hortlasa gözlerim dolar, kulaklarım bitcoin. (tamam vurmayın)   Tongue
member
Activity: 154
Merit: 16
İşte ben bunu sevmiyorum, yani bu işe arabasını satacak kadar, arabasını silahını arsasını satacak kadar girmek hiç ama hiç doğru değil, adeta gırtlağına kadar borç batağı gibi görüyorum,

bu işler elden avuçtan artan parayla yapılmalı.

Katılıyorum dostum bende öyle düşünüyorum millet kafayı yemiş arabasını satıp daha sonra o arabayı yerine koyamazsa bedenen ve ruhen bir çöküntüye girer bu işler ihtiyaçları giderdikten sonra artan paralarla yapılmalı
member
` arabami sattim tum parami bitcoine yatirdim. intihar esigindayim ` paylasimin umarim olmaz.
inş bende arkadaşın son durumunu merak ediyorum Smiley
member
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.

gerçekten büyük bir özgüven ve cesaret hayran olmamak elde değil Smiley
newbie
Activity: 74
` arabami sattim tum parami bitcoine yatirdim. intihar esigindayim ` paylasimin umarim olmaz.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Bugün ben de arabamı satmak için araba pazarına kadar gittim ama en sonunda vazgeçtim kıyamadım arabama.Gerçekten arabasını satıp herhangi bir şeye yatırım yapan insanlarda çok büyük bir irade olduğunu düşünüyorum.
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
Sonuç ne oldu acaba passat şu an tesla mı oldu yoksa doğan mı ? Cheesy
full member
Activity: 518
Merit: 100
Anlamıyorum bu ınsanları ılla duşmeısını beklıyorlar tam tersı olamıyormu bu durumun 2 ay beklıo usttden allıorsn alıcaksan hemen alıp beklıcekdın en az 3.5 katı yapmışdın
newbie
Activity: 42
Kötü örnek olma bana bende de oktavia var satıp yatırasım geliyor parayı
member
Activity: 322
Merit: 11
Eğer açgözlü birisi değilse karşılığını rahatlıkla çıkartmıştı ama yinede böyle bir işe girişmemek lazım. Tamam kazandırıyor oranı yüksek ama kaybettiğinde de büyük zarara neden oluyor. Bunu unutmamak lazım
newbie
Activity: 15
İnsaallah arabasini btc 20k iken satmamistir. Yoksa zor alir bir daha o arabayi Smiley
newbie
Activity: 33
Umarim yatiriminjn karsiligini almissindir

arkadaş konuyu açtığı zaman bitcoinin fiyatı 5000 dolar civarındaydı. aradaki yükselişleri vb hesaba katmasak bile büyük bir kar elde etmiş gibi görünüyor. muhtemelen yatırımın karşılığını almıştır Wink

Umarım karşılığını almıştır. Aklıma x bir telgram grubunda bebek bezi parasıyla altcoin alan adamı getirdi. Yatırımın böylesi çok zararlı. Yapılacaksa gözden çıkarılabilen tutarla ile yapılmalı.

adam herkesin hayalini yazmış ama o da icraata dökememiş  Cry
member
Activity: 152
Merit: 12

arkadaş konuyu açtığı zaman bitcoinin fiyatı 5000 dolar civarındaydı. aradaki yükselişleri vb hesaba katmasak bile büyük bir kar elde etmiş gibi görünüyor. muhtemelen yatırımın karşılığını almıştır Wink

Umarım karşılığını almıştır. Aklıma x bir telgram grubunda bebek bezi parasıyla altcoin alan adamı getirdi. Yatırımın böylesi çok zararlı. Yapılacaksa gözden çıkarılabilen tutarla ile yapılmalı.
full member
Activity: 630
Merit: 103

Pages:
Jump to: