Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 6. (Read 16533 times)

newbie
Activity: 64
Merit: 0
Bende merak ettim son durum nedir hangi tarihte alış kurun ve sattıysan satış kurun nedir.
newbie
Activity: 66
Ooo bi konu daha hortlamış  Grin konunun sahibi dostum ne yaptın son durum hakkında bilgi verir misin
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
İyi cesaret. Ama kısa sürede içinde bi  getirisi olamayacaktır.
newbie
Activity: 50
arabaya ne oldu merak ettim. gitti mi yoksa 2.ci araba parası ciktimi
newbie
Activity: 294
bitcoin 18k  dolarken bunu yapanlar vardı onlara şu anda baya para kaybettiler, ama tl de olsalar da kaybedeceklerdi zaten
newbie
Activity: 98
zaman geçtikçe ve bitcoini daha net anlamaya başladıkça kazanmak için riskleri göze almak gerektiğini de çok iyi anlıyorum ama en çok dikkatimi çeken şey ise bence büyük miktararda riske girilmemesi, bu yatırım için kredi çekenlerle bir kişinin de arsasını sattığını duymuştum yani çok iyi araştırılmalı.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Büyük risk almışşınız fakat değmiştir diye düşünüyorum. Araba satıp ev satıp bitcoine yatıranlara helal olsun diyorum . Ben bu kadar cesur olmazdım herhalde. Zaten bu dünyada hep risk alanlar başarılı olmuştur.
newbie
Activity: 28
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
jr. member
Activity: 126
Aldıysan çok karlı bir yıl geçirmişsindir bazı arkadaşlar şimdi aldığını düşünmüş ama sen alırken şuanki fiyattan bile %50 daha ucuzdu
newbie
Activity: 66
demekki evi arabayı satıp borsaya girilmezmiş arkadfaş bunu iyi anlamıştır umarım.
jr. member
Activity: 114
Eski mesajlarına bakılırsa arkadaş 18K USD'den almış ve şu an yarı yarıya zararda. Umarım önümüzdeki dönemde BTC tekrar artar ve yüksekten alanların zararı karşılanır.
jr. member
Activity: 630
Kaybettiginde fazla uzulmeyeceksen hicbir sorun yok demektir. Yatirim yaparken ilk dikkat edilmesi gereken kriter bu olmali.
newbie
Activity: 84
Ben olsam kesinlikle etheriuma yatırırdım beklentiler çok yüksek. Smiley
member
Activity: 308
Merit: 11
O vakitte bunu yazarken yaklaşık 20 bin değerlerinden almak istemiş sanki. Eğer öyle bir durum oldu ise zaten benzin 6 lira oldu diye kendisini avutabilir yoksa psikolojik yönü cidden çok kötü olmuştur.
newbie
Activity: 51
Şuanda bitcoin çok farklı bir yol izliyor artışlar düşüşler çok fazla. Farklı kripto para birimlerine yatırım yapabilirsiniz. Ethereum şuanda artış durumunda ve bu artış katlanarak artacak diye düşünüyorum. Ethereum'a yatırım yapılabilir.
member
Activity: 406
Merit: 12
Bu kararı vermek arkadaşı büyük ihtimal uzun geceler uykusundan etmiştir ama hayırlısı olsun. Bende bunun birikimi yönlendirme konusunda kararsızım bi süredir, biraz daha düşünüp öyle karar vericem. Bitcoin uzun dönemde üzmeyecek diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 96
Risk büyük ama bu riskin yanında elbette kazançta büyük olacaktır dilerim pişman olmayıp ileride sattığın arabanın üst modelini kazandığın paralarla alırsın Smiley 
newbie
Activity: 38
Şimdi tekrar bir hareketlenme başladı acaba bu aralar ben de arabayı satıp bitcoin alsam mı ama çok uzun süreli değil en fazla yıl sonuna kadar beklesem bu sene de kazandırır mı
member
Activity: 210
Merit: 10
Abi gerçekten çok korkunç olay ya insanların helal adamım aramıza hoşgeldin yerine büyük risk diye yaklaşmaları az da olsa bir nefes aldırdı ama ona rağmen tüylerim diken diken oldu.
member
Activity: 392
Merit: 10
hocam arabanızı sattınız ama bunun büyük bir risk olduğunun farkındasınız inşallah. Birde btc için ev araba satan olurmu diye düşünmüştüm geçen demekki varmış Smiley
Pages:
Jump to: