Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 15. (Read 16533 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Coinmarketcap.com sitesinden alt coinlerin yükselişi düşüşünü takip edebilir oradan yatırım yapmadan önce kafanızda anafikir oluşabilir
newbie
Activity: 56
büyük cesaret
newbie
Activity: 35
Ben cesaret edemezdim yaptıysan helal olsun
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Tek yatırım aracı çok riskli. Ben riski dağıtmaya çalışıyorum. %25 digital para kalan dolar, euro ve tl. Ama btc fırsat verirse TL de btc ye her an dönüşebilir.
member
Activity: 112
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Yeni bitcoinleriniz hayırlı olsun öncelikle umarım her daim kazandırır ama şundan eminim ki pişman olmazsınız hatta bir kaç ay sonra araba parası çıktığında ana parayı çekip arabanızı da alabilirsiniz en azından zarar riski ortadan kalkar
newbie
Activity: 15
aynı şeyi bende düşündüm ama yapamadım yapabilmiş olsaydım şimfi mercedes almıştım Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Bence harcamalarına dikkat edersen sattığın arabadan daha iyilerini alabilirsin .
full member
Activity: 420
Merit: 100
konu sahibi o günlerde jettasını satıp bitcoine yatırdiyse eğer şuan 10 tane jetta alabilir. çok talihli bir yatırım olmuş Allah hepimize nasip eder inşallah. gerçi böyle durumlar çok ender denk geliyor.
member
Activity: 224
Bu piyasada riske girmeden kazanılmıyor maalesef. Borca girmediğin için büyük bir risk göremiyorum ortada. Umarım verdiğinin kat kat fazlasını alırsın ama önemli olanın sabırlı olmak olduğunu düşünüyorum. Bol şans..
jr. member
Activity: 42
keşke girseydin ama yinede geç kalmış sayılmazsın.devamlı gördüğümüz replikler düşşsün alacağım ben iki senedir bunu duyuyorum.düşüyor ama mutlaka döndüğü yeri herzaman geçiyor.
jr. member
Activity: 58
riskse girmeden bir şey kazanılmıyor. bence doğru karar vermişsiniz.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Nasil bir risk almaktir bu. Insallah sansin yaver gider de uzulmezsin!!
member
Activity: 144
Merit: 16
Yaa abicim şimdi okudum da konuyu hortlatmışlar ama umarım almışsındır yani almışsan şuan o paraya 3 tane jetta alırsın yada gider temizinden bir merco alır paşalar gibi gezersin ya da daha mantıklı bir şey yapar yine bitcoin yatırımı yapar belki birkaç ay sonrasına 3 merco paran olur Smiley
newbie
Activity: 37
Senin olan parayı değerlendirmeye karar vermişsin borç ederek değil. Çok büyük risk değil bence bitcoinin daha fazla yükseleceğini düşünüyorum. öyle kolay kolay değer kaybetmeyecek. Umarım senin için hayırlısı olur kardeşim.
full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Keşke bitcoin alsaymışsınız çok kar edecektiniz. Ama riskli tabi benim o kadar param olsa elimde ben ne yapardım bilmiyorum. Bütün parayı aynı yere yatırmamak gerekiyor hem çok riskli hem de kafa rahat olmaz.
member
Activity: 168
Gold aldığınız zaman her forkta elindeki bitcoin kadar yeni Coinden geliyor. Bence mantıklı ama tam kumar
newbie
Activity: 28
Açıkcası bence bu şekilde yatırım yapıcaksanız çok tehlikeli diyebilirim neden mi ? çünkü diyelim 10k dolara 1 btc aldınız ve arabanız 10k dolar ediyordu btc 3 4 ay boyunca 8 k dolar civarina düşer veya 6k ya düşerse bu durum sizi psikolojik olarak çok etkileyeceği için bari zarar etmiyelim vs diye satıp çıkabilirsiniz. Tavsiyem şudur ki kaybolmasından korkmayacağınız birimleri yatırmanız.
member
Activity: 308
kimse zamanın ne getirecegini bilemez sadece tahmin eder.btc 3000 e de inebilir 7000 e de cıkabilir.Ticarette önemli olan cesur olmak ( tabi sansına güveniyosan)Smiley

şansa bırakacaksa olmaz. Analiz yapıp karar vermeli
newbie
Activity: 5
kimse zamanın ne getirecegini bilemez sadece tahmin eder.btc 3000 e de inebilir 7000 e de cıkabilir.Ticarette önemli olan cesur olmak ( tabi sansına güveniyosan)Smiley
newbie
Activity: 140
doğru bir tespit olmuş umarım kat kat kazanırsınız
Pages:
Jump to: