Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 17. (Read 16533 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Dünya'nın en büyük hatalarından biri elde olan şeyleri satıp ihtiyacınız olan parayla yatırım yapmaktır, kredi çekip yatırım yapan arkadaşlar vardı daha sonra kimisinin parası çalındı, kimisi rigi çalıştıramadı ve daha sonra zarar etmek zorunda kaldılar.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Şimdi BTC $8k bandını geçti, bu arkadaş gibi yatırım yapmak isteyenler için ne öneriyorsunuz? Düşmesini bekleyelim derken daha da yükselecek gibime geliyor Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 101
jettanı yatır bentley al gel vatandaş gel.
member
Activity: 110
Merit: 11
Arabanizi satip bitcoine yatiracak kadar cesaretiniz olmasi takdir edilecek bir durum.Sonuc ne olacak ve hangi arabayi alacaksiniz merakla beklemekteyim.suanda kazandiginiza hic suphem yok umarim kazanciniz ve bizimde kazancimiz devam eder ve bu cesaretinizin odulunu alirsiniz.bol sans
member
Activity: 308
Merit: 10
riskli ama risk olmadan kazanç olmayacağını görmüş yaşamış olduk. yürüyün...
newbie
Activity: 42
altcoin işine bulaşma direk bitcoin al en sağlıklısı  borsayıda öğrendin mi arabanın 20 kat değrini elde edersin
newbie
Activity: 4
Şimdide herkesin aklında deli sorular
8 bini buldu düşmesinimi bekleyelim ?
10. olduğundada aynı döngü devam eder.
newbie
Daha önceden yeterince tecrübe yoksa bu kadar büyük miktarlarla oynamk kumardan farksız oluyor. Ufak miktarlarda tecrübe kazanılıp ona göre araba parasıyla bu işe girişilmeli kar etcez derken eldekinden olmamak lazım.
newbie
Bitcoin bence her fiyattan alınır düşmesini bekledikçe artıyor.
newbie
Activity: 69
Arkadaşlar hala alamadım 3K$ dan döndüğünde almadım, 5.5K$dan döndüğünde almadım bakalım yakın zamanda nasıl bir seyir izleyecek nereye inecek. Hep bi daha çok alma isteği daha da düşsün alıcam anlayışı dünya kadar kardan etti beni. Araba da almadım Bitcoin'de öylece alım fırsatı bekliyorum. Bundan sonra Bitcoin nasıl bir alım fırsatı verir Usta Master'lardan tavsiyeler bekliyorum.
Saygılarımla...

Cheesy
Hocam cidden ozamanlar dönmesini bekleyip almadınız mı? Yazık olmuş cidden keşke alsaydınız diyeceğim ama kimse ne olacağını kestiremiyor piyasada.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Arkadaşlar hala alamadım 3K$ dan döndüğünde almadım, 5.5K$dan döndüğünde almadım bakalım yakın zamanda nasıl bir seyir izleyecek nereye inecek. Hep bi daha çok alma isteği daha da düşsün alıcam anlayışı dünya kadar kardan etti beni. Araba da almadım Bitcoin'de öylece alım fırsatı bekliyorum. Bundan sonra Bitcoin nasıl bir alım fırsatı verir Usta Master'lardan tavsiyeler bekliyorum.
Saygılarımla...

Cheesy
member
Activity: 64
Merit: 10
Risk almadikca kar elde edemezsin ama ben yine de coinlere kaybedince ekonomik sıkıntıya dusurmeyecek miktarda yatirim yapilmasindan yanayim. Kucuk yatirimlar icin de gelecek gordugum altcoinleri kullaniyorum. Bircok kisinin aksine dusuncem bitcoinin daha riskli oldugu, tabii bu dedigim kucuk miktarlar icin.
newbie
Activity: 62
Umarım o seviyelerde alım yapmışsınızdır malum 8000$ bandını geçti btc Smiley eğer alım yaptıysanız şuanda paranızı güzel katladınız tebrikler.
newbie
Activity: 58
Bitcoin değer artışı+Doların TL karşısındaki değerlenmesini göz önünde bulundurursak uzun vadede çok iyi bir yatırım olabilir.Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
newbie
Activity: 4
İlerde fazla gelir elde edeceğini düşünürsek,bence mantıklı bir yatırım umarım bu tercihinde başarılı olursun.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Hep aklımdaki soru sisteme yeni dahil olmaya çalışan biri olarak ufak miktarlarda deneme yaptım. Ne kadar ileri gitmem lazım hesaplamaya çalışıyorum. Ama düşüncem borçla veya mevcut birikimleri elden çıkarmak çok da iyi bir düşünce değil gibi.
newbie
Activity: 45
Sorunuzu bu forumda sorduğunuz için gelen yanıtlar mutlaka bitcoin lehine olacaktır. Kesinlikle kendiniz araştırma yapmalısınız. Bir süre sonra doğru kararı alacağınızdan eminim.
full member
Activity: 126
Merit: 100
Arabayi satip btc almayi dusunen bir ben mi varim diye dusunurken bu konuyu bulmak iyi oldu Smiley
Yaklasik 1 sene once esim sattirmadi bana arabayi fakat su an satiliga cikardim ve 55 bin liralik btc almayi dusunuyorum. 8k’lik fiyatta cok yuksek gerci. Iyi bi dusus gelene kadar parayi ne olarak tutmali sizce?

Hocam eğer orta - uzun (3 seneden fazla) vade düşünüyorsanız iyi bir getiri sağlayacaktır.
Ancak bunun için pumplarda yada dumplarda iradenize sahip çıkıp onlara dokunmamanız gerekir.
Mehmet Hamdi Bol tavsiyesidir.
newbie
Activity: 8
Arabayi satip btc almayi dusunen bir ben mi varim diye dusunurken bu konuyu bulmak iyi oldu Smiley
Yaklasik 1 sene once esim sattirmadi bana arabayi fakat su an satiliga cikardim ve 55 bin liralik btc almayi dusunuyorum. 8k’lik fiyatta cok yuksek gerci. Iyi bi dusus gelene kadar parayi ne olarak tutmali sizce?

Türk lirası olarak parayı tutmak çok sıkıntı bugün yaşadığımız olayı iyi okumak lazım merkez bankası resmen aldığı kararla bağımsız bir şekilde karar veremediğini gösterdi bu kararlar piyasada ters tepecektir diye düşünüyorum.

paramin bir kisimini hali hazirda dolar olarak tutuyorum. zamaninda 3.40'lardan almistim. arabadan gelecek parayida once dolar ve btc'nin fiyatina gore btc'ye yatiracagim. ama tek seferde bu kadar yuklu parayi btc'ye gommek akil kari mi? parami bolup bir kismini btc bir kisminida dolar/altinla tutmam mi mantikli sizce?
newbie
Activity: 24
Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır, sonuçta riskli bir yatırım aracı.
Pages:
Jump to: