Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 19. (Read 16533 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
BMC kamyoneti satıp BMC coin alımak diye bir yorum vardı, çok gülmüştüm. O aklıma geldi başlığı okuyunca
member
Activity: 137
Merit: 10
Helal olsun. Ben hesap patlatma, hacklenme ve yasal dayanak olmaması sebebiyle sermayemin %15'iyle girmiştim yinede çok tatlı karlar elde ettim. Ama keşkeler olmuyor değil  Smiley
full member
Activity: 476
Merit: 100
aslında finansal kazançlar için insanların ev araba gibi taşınmazlarını satmaları bugüne kadar hiç cazip gelmedi. Ancak bitcoin bambaşka birşey bu hareketi yapanı tenkit etmek biraz zor olur. Yine de yeterli kazanç sağlandıktan sonra bir ara verip araç parasının bozulup tekrar yerine konması taraftarıyım. Kazanç güzel şey fakat kontrollü olmak en doğrusu.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.

Bu arada ne yaptığın bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Sonuçte biri birimizden öğreniyoruz
newbie
Activity: 13
Merit: 0
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.
Valla al köşeye bırak en güzelini yaparsın araba değerlenmez ama bitcoin değerlenir
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Noldu hocam ? Durumunuzla ilgili bir istatistik paylaştınız mı ? Kar zarar tablosu şeklinde göremedim ?

Başarınız ne dolayda ? Merak ettim .
legendary
hocam keşke evi de satsaydınız Cheesy

Bir ara bi Watsapp gurunbunda evini satıp madenciliğe giren birisine denk gelmiştim Cheesy Muhtenelen buralardadır oda.
risk yoksa kazanç yok'un en güzel örneği. tebrikler kardeş

Aynen risk yoksa kazanç de yoktur. yatırım için araba satmak iyi fikir buluyorum hata cesaretli, sonuç ta hayata bir şey kazanmak istersen bir şey kaybetmen gerek. Ne olacak biraz araba sız gezersin ilerde iki araban olur, tabi parayı mantıklı akılıca kullanırsan.

Ev satma konuya gelince o baya riskli. Madencilik yapıp yavaş yavaş ine kazanırsın, o kadar buyuk risklere girmeni gerek yok.
newbie
Activity: 56
Ya varya evi de satmak lazım benim gibi arabası olmayanların aklından kaç kere geçmiştir evi satmak.  Neden olmasın 6 ayda iki ev alma fırsatı veriyor altı ay biraz sabredeceksin belki 3'e katlıyacaksın paranı.
Sloganı da buldum "Konforundan vazgeç zenginler kulubüne katıl"
member
Activity: 96
risk yoksa kazanç yok'un en güzel örneği. tebrikler kardeş
member
Activity: 266
Merit: 12

Bir ara bi Watsapp gurunbunda evini satıp madenciliğe giren birisine denk gelmiştim Cheesy Muhtenelen buralardadır oda.
member
Activity: 126
newbie
Activity: 42
Kesinlikle al, ama biraz düştü diye panik yapıp zarardan satma hemen, sabırlı ol uzun vadeden bak.
member
Activity: 406
Merit: 11
Hocam bence ana sermayeyi  yüzde 20 falan artırdığına sadece kazandigin parayla devam et bu her ne kadar borsa olsa da kumardan pek bir farkı yok. Eğer ana paranı kaybedersen çok üzülürsün az buz para değil ama sende haklısın risksiz iş olmaz.
newbie
Activity: 12
Vay be başarı öyküsü.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Hocam Tebrikler.Başlığın açıldığı günkü hesapla 80k tl 4 btc yapıyor ve bugun 95k tl civarında Smiley btc goldları hesaba katmadım bile. Bazen benimde kafama esiyor arabayı satayım dalayım diye ama katlanabileceğim bir risk olmadığı için dur diyorum.Ben katlanamayacağım riske girmiyorum benim yapımdan kaynaklı, btc 2k $ civarındayken bir çok kez bu riski alıp almamak konusunda gidip gelmiştim girsem şu an 3 araba daha alırdım en basit hesapla Smiley
newbie
Activity: 42
Valla büyük risk, bitcoin için araba satmak, araba almak için bitcoin satmak
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Abi süper düşünmüşsün bir ay arabasız kaldın ikiye katladın helal sana! Biz de hala airdrop'la mairdropla uğraşalım. Atı alan üsküdarı geçmiş.

Bir şey dikkatimi çekti.
Konu sahibiyle kardeş misiniz? Soyadlarınız aynı ve 3 gün aralıkla doğmuşsunuz forumda.
member
Activity: 266
Merit: 12
al koy hocam nolur nolmaz artar falan sonra üzülürsün niye almadım diye. ama yatırım tavsiyesi değildir tabi  Grin

Hocam başta yanlış anlamayacağını umarak yazdığımı belirteyim. Al beklet ama bu yatırım tavsiyesi değil demişsin güldürdün beni Allah da seni güldürsün Cheesy
full member
Activity: 210
Merit: 103
🤖UBEX.COM 🤖
O kadar para yatırılmaz Mehmet Hamdi Bol'un dediği gibi azar azar üzmeyecek miktarlarda haftada 100-1000 TL arasında her hafta al kenara koy. Araba satıp Bitcoin mi alınır abicim, niye konforundan vazgeçiyorsun. Hiç gerek yok.
legendary
Al koy kenara dursun. Para hep haraket halinde iyidir. Bu Bitcoin acayıp güzel bir şey dostum. Yani Bitcoin al demek istedim. tabi bu sadece benim fikrim Smiley
Pages:
Jump to: