Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 18. (Read 16533 times)

newbie
Activity: 4
Merit: 0
Son 3 senenin düşüş/yükseliş grafiklerinde de dikkatimi çeken şu an ki sert çıkıştan sonra sert düşüş olduğu. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir fakat kısa bir süre daha beklemekte fayda var diye düşünmekteyim. Ayrıca arabayı satıp bitcoin almak nedir Cheesy bol kazançlar
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
Arabayi satip btc almayi dusunen bir ben mi varim diye dusunurken bu konuyu bulmak iyi oldu Smiley
Yaklasik 1 sene once esim sattirmadi bana arabayi fakat su an satiliga cikardim ve 55 bin liralik btc almayi dusunuyorum. 8k’lik fiyatta cok yuksek gerci. Iyi bi dusus gelene kadar parayi ne olarak tutmali sizce?

Türk lirası olarak parayı tutmak çok sıkıntı bugün yaşadığımız olayı iyi okumak lazım merkez bankası resmen aldığı kararla bağımsız bir şekilde karar veremediğini gösterdi bu kararlar piyasada ters tepecektir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 126
Merit: 100
son durum nedir hocam.
newbie
Activity: 8
Arabayi satip btc almayi dusunen bir ben mi varim diye dusunurken bu konuyu bulmak iyi oldu Smiley
Yaklasik 1 sene once esim sattirmadi bana arabayi fakat su an satiliga cikardim ve 55 bin liralik btc almayi dusunuyorum. 8k’lik fiyatta cok yuksek gerci. Iyi bi dusus gelene kadar parayi ne olarak tutmali sizce?
newbie
Activity: 2
Uzun vadeli yatırım olarak düşünüyorsan, fırsat kaçmış falan değil.  Smiley 2 aylık gibi bir sürede %50 artıştan bahsediyoruz. Elbet düzeltme yapabilir, ama çok olağanüstü bir olay olmazsa, emin ol seneye de bu fiyattan en az %50 kazanmış olursun.  Smiley
full member
Activity: 392
Merit: 101
Al arabanı otur aşşağı şimdi araba fiyatları da artıyor. Biraz daha Bitcoin almazsan elindeki parayla anca doğan görünümlü şahin alırsın.

araba fiyatları artmıyor hocam tl düşüyor, yani arabalardaki vergi zaten en tepe noktada.
newbie
Activity: 56
Al arabanı otur aşşağı şimdi araba fiyatları da artıyor. Biraz daha Bitcoin almazsan elindeki parayla anca doğan görünümlü şahin alırsın.
newbie
Activity: 51
Beni 2012'ye ışınlayın, evi ve arabayı satıp varımı yoğumu bitcoine yatıracam. Cheesy 2012'de keşke hiç dalga geçmeseydim "bu bitcoin ayağı yalan" diye Sad
member
Activity: 70
Merit: 10
bitcoin yatırımında  uzun dönem incelerken hangi grafiği kullanım bu denli büyük yatırım yapmayı düşünüyorsunuz ?
newbie
Activity: 46
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.

Bitcoin Gold'a yatırım yapma büyük ihtimalle aldatmaca.ilk önce sistemi öğren.sanal para al-satçılığı nasıl yapılır bunu öğren ondan sonra bu işe gir derim ben.
member
Activity: 84
Merit: 11
Hep keşkelerle ömür geçiriyoruz Smiley)) Satıp alacan aldığın gibi zirve yapınca satıp karını alacaksın..düşünce tekrar alacaksın Smiley
newbie
Activity: 42
BTC alacam dediysen alacaksın tereddüt etmeyeceksin
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
arabayı satıp öyle kalakalmak diye başlık açması gerekiyor arkadaşın  Grin
hala almamış...millet te tebrik ediyor , kitabı geçtim mesaj attığı konuyu bile okumayan bir milletiz.

Konuda o kadar çok mesaj varki insanlar okumaya üşeniyor anladığım kadarıyla ayrıca arabanı bitcoin almak için sattıysan daha niye elinde tutarsın anlamıyorum büyük bir hata yapmış maalesef neyse geçmiş olsun diyelim. Grin
member
Activity: 123
Bitcoin i nezaman alırsan al kardasın kesin üstünü görür yeterki sabırlı ol..
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
arabayı satıp öyle kalakalmak diye başlık açması gerekiyor arkadaşın  Grin
hala almamış...millet te tebrik ediyor , kitabı geçtim mesaj attığı konuyu bile okumayan bir milletiz.
member
Activity: 280
Merit: 13
Bence bitcoin düzeltmesini tamamlamadı 4200-5000$ arasını tekrar göreceğini tahmin ediyorum. Eğer bu seviyelerine tekrar gelirse kesinlikle kaçırma derim. Ayrıca büyük riske girmişsiniz. Umarım istediğiniz şekilde gerçekleşir herşey.
newbie
Activity: 24
Arkadaşlar hala alamadım 3K$ dan döndüğünde almadım, 5.5K$dan döndüğünde almadım bakalım yakın zamanda nasıl bir seyir izleyecek nereye inecek. Hep bi daha çok alma isteği daha da düşsün alıcam anlayışı dünya kadar kardan etti beni. Araba da almadım Bitcoin'de öylece alım fırsatı bekliyorum. Bundan sonra Bitcoin nasıl bir alım fırsatı verir Usta Master'lardan tavsiyeler bekliyorum.
Saygılarımla...

keşke alsaymışsınız ama nacizane amatör olarak size her fiyattan alıp ortalama düşürme yolunu öneririm.

mesela 30k dan 0.5 btc, 25 e düştü bir 0.5 daha 20 den bir 0.5 daha vs bu sayede ustalar gibi dipten alıp tepeden satamasak da kazanç sağlarız.
member
Activity: 77
Arabayi ilk sattığınız dönemde almis olsaydınız guzel bir kar bırakmış olurdu evet ama bu piyasada geçmişe bakarak daha cok fikir yürütüldüğü icin keske demeniz mumkun. Anladığım kadarıyla tüm sermayenizle risk almaktan endişe duyuyorsunuz. Fakat kademeli şekilde alımlar yapsaydınız yada hala yapabilirsiniz. Tabi bütçenizim tümü ile degil. Bol kazanclar
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
Arkadaşlar hala alamadım 3K$ dan döndüğünde almadım, 5.5K$dan döndüğünde almadım bakalım yakın zamanda nasıl bir seyir izleyecek nereye inecek. Hep bi daha çok alma isteği daha da düşsün alıcam anlayışı dünya kadar kardan etti beni. Araba da almadım Bitcoin'de öylece alım fırsatı bekliyorum. Bundan sonra Bitcoin nasıl bir alım fırsatı verir Usta Master'lardan tavsiyeler bekliyorum.
Saygılarımla...
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
İyi bişey yapmamışsın. şu sıralarda kiriptoya yatırım yapmak çok riskli. Ben olsam arabamı satmazdım. Bir de bu işlerde yeni isen işin çok daha zor.
Pages:
Jump to: