Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 24. (Read 16539 times)

newbie
Activity: 10
Merit: 0
ne yaptınız son durum nedir ?
newbie
Activity: 28
allah utandırmasın hayırlısı olsun bence hiç korkma düşmesinide bekleme altın dolar euro gibi değilki bu namussuz arttıkça artıyor birisi dur demediği sürece bu işe ki kimsenin diceğini sanmıyorum bu daha alır başını gider bence yatır gitsin ilerde pişman olursun Wink
member
Activity: 215
Merit: 13
Arabam yok, bu yıl kredi çekip araba alacaktım vazgeçtim.Şöyle karar verdim.Her ay maaşımı etheruma gömüyorum Ocaktan itibaren. 1 veya 2 yıl boyunca bunu yapacağım. Sanmıyorum ama en kötü ihtimalle 1-2 yıl boşa çalışmış olurum.Araba alsam belki kaza yapıp öleceğim.1-2 yıl sonra alırız arabayı.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
Kısa vadede zarar edersen panik yapmamanı öneririm sana.Arabamı satayım mı diye konu açsan tavsiye vermekten çekinirdim ama madem bir yola girdin benim sana tavsiyem bu yolu bırakma sonuna kadar git.Umarım güzel bir kar oranı ile çıkarsın bu işin içinden. Smiley
member
Activity: 154
Merit: 15
Para parayı çeker. Borsa da akıllı risk alma sanatıdır. Kısa vadede zarar ettirme ihtimali yüksek. Uzun vadeli düşünen birinin sıkıntı etmemesi gerek bu durumu
member
Activity: 140
Merit: 10
The Future of Sports is Fan Controlled
Ben de dusunmuyor degilim arkadaslar!!!
biryandan da insan tirsiyor...hani soyle lazim olmayan 15-20k dolar olsa da .... rahat rahat yatirim yapabilsek...
Daha iyi araba alayim derken otobus-minibus dolasmayalim da!!!!!
full member
Activity: 602
Merit: 118
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.

Mesajı yeni gördüm. Tarih baya bı geçmiş ne yaptığını merak ettim. Ben olsaydım hepsiyle almazdim. Kademeli olarak parça parça al. Kasım ayının sonlarına doğru tahminim altcoinler de ciddi bir kıpırdanma olabilir. Balinalar daha çok btc elde edebilmek için alt coin lere saldırır gibime geliyor. Bereketli kazançlar olsun
newbie
Activity: 3
Kenardaki para olmadan yatırım yapmaya karşıyım ben. Millet kredi çekşyor sonra bir süre fiyatlar istediği gibi gitmiyor zarar ediyor. Ama uzun vadede şu miltar parayı unutabilirm diyorsanız girin
member
Hayattan soğumuş durumdayım ben zaten, bir yılımı da buna harcayım bakalım ne olacak.
sr. member
Activity: 259
Merit: 250
Bitcoin Freak
hayatınızın en güzel yatırımını yaptınız, tebrik ediyorum, umarım bitcoin'in felsefesini anlayarak yapmışsınızdır..
full member
Activity: 336
Merit: 107
ETH: 0x1C829E7A1b5cA44cc381863e10448504e07f78e9
Sizi çok baskı altında bırakacak parayla girmeyin bana sorarsanız Allah korusun en ufak bir sorunda herşey gider ayrıca hergün onun stresi de cabası düşecek mi çıkacak mı hayattan soğutur
member
Ben de bir yıl boyunca tüm maaşımla etherum almayı planlıyorum.
newbie
Activity: 31
Tebrik ediyorum hocam, büyük risk almışsınız. Ancak büyük kazançlar büyük risklerle kazanılır Smiley
member
Activity: 364
Merit: 20
hayırlı olsun şimdiden. birkaç yıl sonra arabanın yanına birde ev alırsın Wink
member
Activity: 182
Merit: 10
Bana kalsa evi sattıracağım bizimkilere de o da imkansız. Ev tokiden olduğu için bankada. Her hafta elime geçtikçe atmaya çalışıyorum artık.
newbie
Activity: 2
iyi yapmışsınız hocam bitcoin her zaman güvenilir bir yatırımdır
full member
Activity: 218
Merit: 100
arsa alma ev alma btc al. araban varsa sat btc al. o degilde bu btc bi sert dusse millet ac sefil ortalikta kalacak.
newbie
Activity: 17
7 yıllık yükseliş trendini gördükten  sonra araba,ev, altin, döviz yatırımı komik geliyor artık.Bunlarin yolda kazandırdığını ayda btc ile rahat rahat alıyorsun.tabi bu uzun vadeli yatırımlar için geçerli şu an.kisa vadeli ihtiyaç olan para şu aşamada zararda ettirir.
newbie
Activity: 50
Ayın 13ünde bende 1 ay vadeli 10.000 TL kredi çekip aldım, acemilik hatalarım olmasaydı bu güne 2000 tl kazanırdım fakat sabırsızlığım ve acemiliğim ile şuan faizini ödeyip üstüne 100-200 TL kalıyor. Bakalım daha zamanımız var umarım biraz daha kazanabilirim Smiley
member
Activity: 266
Merit: 12
sonuçları söylersin bize buradan.
Pages:
Jump to: