Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 25. (Read 16539 times)

member
Activity: 77
Merit: 10
Risk elbette var ama sabırlı olursanız kazanırsınız. Bol kazançlar olsun
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Çok temkinli ve sakin hareket edin hiç bilmediğiniz bir ortamda uzman ve bilirkişileri takip ederek ilerleyin en azından zarar edeceksenizde daha az zarar edersiniz.
member
Activity: 98
Aslında mantıklı bir fikir. Ama risk işte biraz. Her an herşey olabilir bu dünyada.
member
Activity: 81
BMC marka kamyonetim var, satip bende BMC ( blackmoon coin ) almayi dusunuyorum, isminden dolayi sans getirecegine inaniyorum, bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Kazanirsam tekrar sifir bir BMC alirim.

valla hocam en mantıklısı sizin yapacağınız iş olur.

Grin Grin kesinlikle aynı fikirdeyim. Anlamadığım şey sokağa atılacak bu kadar çok mu paranız var Smiley
member
Activity: 97
Renewable Energy Cryptocurrency
Yatırdın mı hocam çok merak ettim  Grin
member
Activity: 588
Merit: 18
Elinde böyle bir bütçen var ve ben bu para olmadan rahat rahat idare ederim diyorsan yatır ama fork sonrasını bekle bitcoin gold'dan bahsetmiyorum yalnız. Kasım sonu beklenen gerçek forku bekle düşü esnasında alman sanki daha sağlıklı olabilir gibime geliyor. En azından ben öyle yapacağım
newbie
Activity: 31
Merit: 0
Bende 1 ay önce 50binlik almıştım 70binden çıktım temiz 20bin kar oldu biraz düşerse 30 daha ekleyip 100binlik alıp yaza kadar beklemeyi düşünüyorum
newbie
Activity: 42
Hayırlı olsun Cheesy ne diyelim bol kazançlar
full member
Activity: 218
Merit: 100
arabanin masrafindan kurtulmus oldun. artik cepten gitmiyor. cebe giriyor bi seyler. bi de bu acidan bak.
jr. member
Activity: 33
Merit: 2
helal olsun umarım katlarsınız tebrik ediyorum
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
büyük risk almışsın ama bence buna değer. her sene kasım-mart döneminde büyük yükselişler gözleniyor. bende bunu ciddi ciddi düşünüyorum.
full member
Activity: 135
Merit: 101
bu şekilde girilir mi yahu? hele bi dur soluklan, bi piyasaya bak, bu fiyattan alınır mı satılır mı dışarıdan mı bakılır?  ha alırım atarım cüzdana hodlın kralını yaparım diyosan ha 300$ aşağı ha 500$ yukarı farketmez. illaki 3-5 aya kalmadan aldığın fiyatın üstüne çıkmış olur. ama daldan dala atlarım, altlarda gezer tozarım diyosan risk.. tavsiye kademeli gir, takip et indikçe al, ortalamanı düşür.
member
Activity: 155
Eğer para gözünde büyük değilse alınabilir hocam ben aldım zamanında evimi satıp.
member
Activity: 89
Güzel fikir buralardan btc alabilirsin, hayırlı olsun.
newbie
Activity: 37
hocam bence biraz bekleyin 5000 seviyelerine gelsin öyle alın. ama uzun vadede zarar etmezsiniz ve pişman olmazsınız umarım
member
Activity: 532
Merit: 12
Ben tüm paramla bitcoin alırdım. 2 yıldır düzenli takip ediyorum ve nasıl kazandırdığı açıkça ortada. 2010 yılında 100$'lık Bitcoin alan birisinin şu anda 75.000.000$'ı var!
member
Activity: 266
aldın mı para ziyan olmasın
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
BMC marka kamyonetim var, satip bende BMC ( blackmoon coin ) almayi dusunuyorum, isminden dolayi sans getirecegine inaniyorum, bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Kazanirsam tekrar sifir bir BMC alirim.

valla hocam en mantıklısı sizin yapacağınız iş olur.
member
Activity: 81
Bence şuan alım için geç kaldınız. Forku bekleyip daha düşük seviyelerden almanız sizin açınızdan daha mantıklı. Forkun bitmesi yaklaştıkça btc düşüşe geçmeye başladı bile.
member
Activity: 70
Bir bok olmaz al gitsin düşse ne kadar düşecek en fazla 4000$ geriler sonra cıkar btc düşmez yatırım yapan kazanır 1sene sonra mercedes alırsın üstüne paran kalır bende geçen ay satacaktım caydım harcarım parayı diye Cheesy
Pages:
Jump to: