Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 22. (Read 16572 times)

full member
Activity: 336
Merit: 154
14 ekim falandı arkadaşıma dedim ki 15 bin liran var öyle duruyor gel btc alalım. Boş işler dedi Smiley Biraz önce aradı utanıyor konuşmaya. Alalım mı artar mı diyor. Şimdi baktım paribuda 30 bin olmuş. 2 ye katlamış. eğer 7000$ söylentisi dönüyorsa bilin ki olacaktır. Şimdi bir düşüş olacak sonra 10 bin $ söylentileri başlayacak. Sakın korkmayın onu da göreceğiz. Ama düşüşü görmeden almayın şuan. 5000$'ı tekrar gösterecekler bence yatırım tacsiyesi değildir. sadece düşüncelerimi söylüyorum.
full member
Activity: 196
Merit: 104
🤖UBEX.COM 🤖
Yuh ya ne para kaldırmışsındır. Acımadan yatırdıysan parayı BTC nerdeyse 3’e katlıycak. Helal olsun bizden de böyle baba adamlar çıkıyor.
member
Activity: 90
Merit: 10
Hep keske diyoruz is isten gecince , zaten herkes bu kadar cesaretli olsaydi , cok daha fazla milyoner cikarirdi bitcoin Smiley
full member
Activity: 366
Merit: 101
Üstteki arkadaşın dediğini gibi bi lambo parası çıkmıştır kesinlikle Smiley Zamanlaman mükemmel gerçekten ve keşke forumdan bir arkadaşa bitcoin karşılığında satsaymışsın direkt Smiley Milyondolarlık pizza gibi olurdu muhabbet. Garip ya 1 saat önce peder beye bitcoin açıklaması yaptım ve dolandırıcılık tanısı koydu biraz yaşlılığına dayanarak. Şimdi geldim foruma konulara göz gezdiriyorum.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Eğer gercekten aldıysan zamanlama haritasısın demektir. Lambo ya doğru emin adımlarla gidiyorsun
member
Activity: 110
Merit: 11
Valla iyi cesaret ama risk olmadan kazanc olmaz bol sans umarim iyi degerlendirirsin
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
O kadar ki çevremde hiç anlamayan 4 kişiyi bitcoin işine soktum hepsi aldı biri 70bin yatırdı ama arkadaşın gösterdiği cesareti gösterip aracımı satıp alamadım Sad pişmanım...
member
Activity: 126
Merit: 12
Kripto Para Uzmani ve Yatirimcisi
Bitcoin alayım mı edeyim mi diye sağa sola soran arkadaşlar bu videoyu izlesinler.

https://www.youtube.com/watch?v=M7WYWZcGFq8

Unutmayın ki bilgisi olmayan kişilerin bile bir fikri vardır.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Cesaretinize hayran kaldım ben arabamı değil bankadaki boşta duran paramın tamamı ile btc'ye girmeye korkarım umarım sonu hayırlı biter hepimiz için.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
hacı araban neydi acaba şuanda ferrari yolunda gidiyorsun eğer btc durduysan  Cheesy
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
4 btc almışşsan üstüne 24 binlira koymuşsundur. İnşallah almışsındır. Görünen o ki Bitcoin almamak pişmanlıktır.

Evet 5K$ yüksek dedik almadık 4 BTC şimdi 7K$'a gidiyor belki ordan 10K$ olacak. Nerden baksan dünya para kaçırdık. Ne bileyim başlarda herkes Bitcoin'in hardfork'tan sonra düşeceği kanaatindeydi. Ben bu işin acemisiyim ustalar öyle diyo bende piyasayı bilmiyorum güvenip giremedim. Vesselam elde var sıfır. Dur bakalım gene bi 3600$ söylentileri geziyor. Oraya gelirse artık eşşeklik yapmam herhalde.
3600 falan hayal bence artık. 5000 belki bi ihtimal.
İyi cesaret diyordum başlığı okuyunca. Almadığınıza üzüldüm.
full member
Activity: 424
Merit: 103
80 bin tl ye sen yazdığında 4 BTC ediyordu eğerki aldıysan an itibariyle 110 bin TL len oldu demektir.11 günde 30 bin tl güzel kazançç  Shocked Roll Eyes Grin
newbie
Activity: 34
Merit: 0
BTC 6500 dollar doldu, eger 3000 dollar iken satti isen ve btc aldiysan, BMW veya Mercedes alamaya yaklastin demektir..
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
4 btc almışşsan üstüne 24 binlira koymuşsundur. İnşallah almışsındır. Görünen o ki Bitcoin almamak pişmanlıktır.

Evet 5K$ yüksek dedik almadık 4 BTC şimdi 7K$'a gidiyor belki ordan 10K$ olacak. Nerden baksan dünya para kaçırdık. Ne bileyim başlarda herkes Bitcoin'in hardfork'tan sonra düşeceği kanaatindeydi. Ben bu işin acemisiyim ustalar öyle diyo bende piyasayı bilmiyorum güvenip giremedim. Vesselam elde var sıfır. Dur bakalım gene bi 3600$ söylentileri geziyor. Oraya gelirse artık eşşeklik yapmam herhalde.

Bu dünyada insanlar ne diyorsa başarı onların tam tersini yapanlara geliyor. Bana da alma demişlerdi parana yazık kumar demişlerdi 250 dolardı btc ozamanlar gel zaman git zaman madene boşa elektrik al sata kumar vs tren kaçtı bu saatten sonra asla alınmaz bu lafları okadar çok duydum ki aklınız şaşar ... bu yıl başında 1000e çıkacak dedik 600dü aralıkta tam olarak 500e düşünce alırız dediler 2500 e çıktı 1500e düşsün alak dediler net hatırlıyorum rakamları 5000k ya vurdu 3000den alırız dediler 6600 gördük şuan posta bakıyorum 5000lerde alırız deniyor şimdi,

10,000 olduğunda 7500 den alırız tren kaçtı balon bu denecek bu postum dursun burada bir kaç yıl sonra aklıma gelirse SS alırım ...

yatırım tavsiyesi değildir 3500e dönerse alırsınız ( Cheesy )
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo

member
Activity: 79
Merit: 10
Almadığın için pişmansın. Alsaydın da başka şey için pişman olurdun. Bu piyasanın fıtratında var her durumda pişman olmak Smiley
newbie
Activity: 22
Merit: 0
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Bir kesim bu yuksek fiyat ucusundan dolayi temkinli davranip beklemeyi tercih ediyor. Bir kesim belli ki almaya devam ediyor. O kadar cok degisken var ki bu ara piyasada, analiz yapmak bile zorlasmaya basladi. Segwit2x onumuzde, Amazon soylentileri devam ediyor ve bir grup core sevdalisi fiyatin gec gelen bir duzeltme oldugunu iddia ediyor.
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
Arkadaşlar konuyu ben açmıştım! Henüz daha Bitcoin alamadım. Çok fırsat vermedi 5.300'lere düştü tekrar topladı. 5K'nın altına bile düşmüyor bi alım fırsatı vermedi. Bende çok konuya hakim olmadığım için giremedim. Şimdi de 10K olacak diye haberleer çıktı. Girmedikçe pişman olucam keşke girseydim diycem ama korkuyorum. Henüz daha Bitcoin güveni bende oluşmadı. Ne yapacağını kestiremiyorum.
full member
Activity: 196
Merit: 104
🤖UBEX.COM 🤖
Ya bi de bu ara BTC düşecek deniyor. 3.600$ görecek deniyor. Bence o seviyelerden almakta fayda var şu anda çok şişmiş durumda 6K$ nedir abi inşallah patlamaz.
Tabi paranın tamamını da Bitcoin'e bağlamak yanlış olur. Bir kısmıyla ETH da almalı bence ondaki potansiyel kimsede yok.
Pages:
Jump to: