Pages:
Author

Topic: Aylardır Para Kaybeden Holderları Buraya Beklerim - page 10. (Read 18694 times)

full member
Activity: 386
Merit: 178
bugün sıkıcı ve para kaybedilen günlerden biri olarak geri dönüşü beklediğimiz günler arasında kaldı. btc 7700 dolara indi altlarda çöküş daha sert durum aldı. hold hold diye diye satış fırsatlarını kaçırmak hoş olmuyor.
newbie
Activity: 86
Merit: 0
Hodlaya hodlaya ömrümden ömür gitti desem yeridir satın almayı biliyorum ama satarken o kadar aceleci olamıyorum malesef verdiğiniz bilgiler için teşekkürler  Undecided
full member
Activity: 420
Merit: 100
vallaha kaybede kaybede artık alıştım. ne sıkılması bende alışkanlık haline geldi. arada para yatırıp ondan bile zarar ediyorum. inşallah bir gün benim de yüzüm güler.
full member
Activity: 387
Merit: 186
valla biz para kaybetmekten sıkılmayız neticede kardan zarar ediyoruz mantığının bize faydası yok. düşüyorsa hemen sat, çıkma öngörüsü varsa hemen al. sene başından beri pazarın tadı tuzu kalmadı. düzelme gelse iyi olur.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
grafiklere analizlere bakarak altcoin alanların hepsi zarar etti. pazar aşağı doğru gidince grafik analiz tahmin işe yaramaz. pazar yükseliş döneminde tutan bu incelemeler zamansal olarak işe yarar. para kaybetmekten evet çok sıkıcı.
full member
Activity: 386
Merit: 178
fiyatı çok düştü diye 0.0040 usd seviyeden Pundix satın aldım. fiyat beni bekliyormuş gibi 0.0030 usd ye indi. para kaybetmekten sıkıldığım doğru. holderlıkta bir yere kadar bu pazar toparlancaksa toparlansın artık. sabrımız azaldı iyice.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
valla hocam, ne denersen dene bazen olmuyor, ama dikkate alacağım, paylaşım için teşekkürler, ben kendi taktiğimi söyleyeyim, çok düşerse tekrar alım yapıyorum, az artıyor, satıp düşünce tekrar, derken bakıyorum yüksek fiyattan aldığım zararı karşılıyor, başlarım hodlına diyip kaçıyorum.
Ben de boyle yapıyorum, grafıklere bakılırsa wan cok ucuz dıye almıstım, aldıgım yerden sonra %20-25 dustu bıdaha aldım,en sonkı konumu aldıgım yerın 2-2.5 kat altında. Sonsuza kadar alım yaparak ortalama dusuremezsınız oyuzden analızlere karsı kurek cekmek bosa ugras oluyor sadece.
full member
Activity: 567
Merit: 148
önce para kaybetmeyi nedenleri ile birlikte öğrenerek sonra aynı hataları tekrarlamadan para kazanmayı öğrenmek mümkün olur. hiç kimse kripto ticaretine direkt girerek para kazanmaya başlamaz. istisna boğa sezonu. acemiler bile boğa sezonunda para kazandı.
member
Activity: 518
Merit: 10
Hold demek bence aldığın coini ömür boyu tutmak değildir. Boğa sezonu gelince aldığın yerden x5 x10 gibi bir değere ulaştığı zaman başka yerlere yelken açacaksın. yoksa elinde ki para yükselir ama boğazdan sonra da erimeye başlar. Benim hold kavramim boga piyasası bitince son bulur

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Ve öyle yapıyorum belli bir miktarı bulduğumda fazla beklemeden elden çıkartıyorum. Çünkü kripto piyasası belirsiz ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
member
Activity: 532
Merit: 22
Hold demek bence aldığın coini ömür boyu tutmak değildir. Boğa sezonu gelince aldığın yerden x5 x10 gibi bir değere ulaştığı zaman başka yerlere yelken açacaksın. yoksa elinde ki para yükselir ama boğazdan sonra da erimeye başlar. Benim hold kavramim boga piyasası bitince son bulur
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Birincisi çoğumuzun br işi ve gücü olduğundan kısa süredeki alsat tradeleri pek uygun olmuyor. Evet piyasada eğitici videolar fakat herkesin kendi stratejisini oluşturması gerektiğini düşünüyorum . Çünkü mutlak doğru diye  birşey yok bu piyasada
member
Activity: 238
Merit: 14
Geçmiş olsun hocam. Bende sizin gibi bir kaç coinde yüksekte kalanlardanım. Ancak satmadığım sürece para kaybettiğimi düşünmüyorum. Eninde sonunda bu coinler alım rakamı üstüne çıkacak ve bende kazanacağım.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
valla hocam, ne denersen dene bazen olmuyor, ama dikkate alacağım, paylaşım için teşekkürler, ben kendi taktiğimi söyleyeyim, çok düşerse tekrar alım yapıyorum, az artıyor, satıp düşünce tekrar, derken bakıyorum yüksek fiyattan aldığım zararı karşılıyor, başlarım hodlına diyip kaçıyorum.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
2 sene önce girdim ben de baya da kazandırdı piyasa ama bazı zamanlarda gerçekten hodl yapmak saçma hale geliyor. Sinir stresten başka birşey verdiği yok. Az da olsa zarardan çıkıp alttan alıp zararımı kapatma yolunu sonunda bu süre içinde öğrendim. Coinlere kesinlikle duygusal bağlantı yapmıyorum ilk zamanki gibi karını alıp çıkmak en doğrusu gibi geliyor.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
başlık samimi olmuş bende son günlerde çok kaybettiğpim için hodla geçtim
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Bu piyasada duygusallığa sabırsızlığa aceleye hiç tahammül yok, bir yatırım yapınca kafayı yastığa huzurla koyabilenimiz yok, acımasızca alırlar parayı elimizden hepimiz bunu çok iyi biliyoruz, bazen de bunlar bizi tufaya getiriyor.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Mesajı okurken acaba ben mi yazdım bunu diye düşündüm Smiley Smiley  tam ben işte aldım attım köşeye duruyorlar ama her gecen gün eridi bitti neredeyse herşey. Analiz falan hiç bilmiyorumm biraz takip ediyim bakalım belki bende çözerim sizin gibi az da olsa.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Duyguların artık karısmayacagını tweetlerde belırtmıstım. Bu ıs aslında tam olarak okadar kolay, acgozluluk yapıp ocakta veya mayıs basında satıs verdıgınde analızler satmayı bılecektık. Ha ozamanlar bukadar tecrube yoktu sımdı var. Yaptıgım ıslemlerı burda guncelleyerek devam edıcem sadece pıyasanın tekrar fırsat vermesını beklıyorum. Ozaman gorelım bukadar kolay mıymıs degıl mıymıs. Cunku bunu yapan ınsanlar goruyorum ve pek de zorlanıyor gıbı durmuyorlar. Aksıne suan mesela asırı rahatlar nerde duracagını bılen adam coktan btcye gecmıstı cunku.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
mantık guzel ama uygulanma ıhtımalı %1 fılan benden demesi, zaten yapılabılıyor olsa cogu kısı yapar ve bu durumda olmaz kımse, borsa işi sabırsızdan alıp sabırlıya vermektir, evet boda da satsan ayı da alsan 6 ay sonra guzel kazanırsın ama görunuste o oyle, cunku boga da satamazsın o kadar Cheesy sattırmazlar yanı işin ıcıne psıkolojı de gırıyor, oldukça karışık, ve anlattıgın kadar asla kolay değil.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bilgilendirici bir başlık olmuş umarım bundan sonra kazanmaya başlarız =)
Pages:
Jump to: