Konuyu okuduğumdan beri dediğiniz videoları izledim ve açıkcası mevzuyu baya anladım ma50 ma200 ema144 ma21 Vs.yalnız problem şurda grafikleri geriye doğru okuyunca kesinlikle size hal veriyor strateji %100 çalışmış ama güncelde iş öyle olmuyo malesef elimdeki bazı coinler günde 1 kaç kez ma50 nin üstüne çıkıyor kısa süre sonra tekrar altına iniyor goldencross oluyo ortada bişey yok ma50 ma200 üste kırıyor bazen yükselme olması lazım ama takip ediyorum bi numara olmuyo, şimdi bu stratejiyi uygulamak istesek günlük alsatçı haline getirir bizi ki o da çok tehlikeli. Senin eleman robotena diye bir uygulama yapmış sabahtan akşama kadar 100 lerce sinyal geliyo falan coin ma50 yi kırdı diye ama içlerinde bir iki tanesi yükselişe geçiyo hangisi yükselecek tespit etmek zor yada tam tersi...ama aylar sonra bugünlerin grafiğine baksak vay be strateji %100 çalışmış görünecek bize...
Normal şartlarda böyle olmaması lazım, btcnin kararsız saçma davranışları yüzünden 10 15 gündür bu durumda ben de fark ediyorum, mümkün olduğunca az işlem yapıp geri btcye dönüyorum altlarda kalmamaya çalışıyorum, btc bukadar kararsızken altlardan bişey olmaz bence.
@tmskcimen boşver ma50, haberlere bak demişsin. Yorumlarınıza sadece gülüyorum arkadaşlar, haberler gelir ma50 abisini, ma200 abisini dinler onlara uymak için bir bahanedir haberler okadar, son zamanlarda vibe uçuyor mesela nerden dönmüş ona bak günlük grafiğini açıp. Hepsi tamamen bu grafikler ne derse onu yapar daha fazlasını değil.