Pages:
Author

Topic: Aylardır Para Kaybeden Holderları Buraya Beklerim - page 11. (Read 18694 times)

jr. member
Activity: 169
Merit: 5
Birseyler yasanmadan anlasilmiyor. Bir yerde cikmasini bileceksin.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
gerçekten hold yapmak sabır ister. genel yükseliş gelmediği sürece hold yapmanın anlamı kalmadı. bende para kaybedenler kulubündenim. ancak sabırla beklemenin sonucunu mutlaka veren bir piyasa var. beklemeye devam edeceğim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Altlar bi toparlanıp satsam artık kesinlikle hold yapmayacağım, bu ne arkadaş, dipteyken aldığımız coinler dibin dibini gördü.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Maalesef planlandığı gibi olmadı bu sene tamamen hayal kırıklığına buladı hepimizi. Ölümüne hodl yapmak zaten gereksiz o konuda hem fikiriz ama bunlarda tecrübe oluyor çok acı da olsa. En azından bunda sonra daha mantıklı hareketleri tecrübe sayesinde yapabilirsin. Bende çok zorunda kalmadıkça hodl yapmama taraftarıyım kademeli alım ve satımlarla hem karı hem zararı ortalama seviyelere çekmek mümkün. Keşke bende zamanında çıksaydım da şu an bu kadar dipten daha fazla toplayabilseydim diyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 100
tepeden alıp hold yaptıysanız tabiki zararınız cok olr....
geniş haritada bakarsanız örneğin 2014-2015-2016-...hep artış söz konusu
kripto piasası sürekli yükselmiş uzun sürecte bunun için hold hold hold..Smiley
......YTD....
Tepeden almaya gerek yok normal fiyatların bile 2-3 kat altında bütün coinler, aion çok ucuz diye almıştım o bile yarıya inmiş bu piyasada hala hold diyorsunuz, hold demek kolay nerde hold yapacağını, btcde mi kalmalı altlarda mı onu kestirmek mesele zaten.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Uzun vadede herkes kazanacağına güveniyor zaten. Önemli olan miktar da artırıp daha fazla kazanmak zaten. Başka türlü günlük haftalık bazda zarar etmiş olunuyor
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Yatırım yapmadan önce stratejimizi çok iyi belirlemeliyiz. Mesela yakınlarda Btcturk.com borsasına Usdt/TL ve Usdt/Btc dönüşümleri eklendi. Bunlar farklı yatırım taktikleri geliştirmeniz için yapılan çalışmalar. Aldığım coin Btc bazında düştü diye üzülmeyin. Btc bazında düşmüş olabilir fakat belki de Usdt bazında fiyat sabit kalmıştır. Her zaman için bir kaçış noktası belirleyin. Ayrıca devamlı okuyun ve araştırın.
member
Activity: 94
Merit: 10
tepeden alıp hold yaptıysanız tabiki zararınız cok olr....
geniş haritada bakarsanız örneğin 2014-2015-2016-...hep artış söz konusu
kripto piasası sürekli yükselmiş uzun sürecte bunun için hold hold hold..Smiley
......YTD....
member
Activity: 194
Zamanı geldiğinde USDT ye geçmek veya alınan alttan çıkmak lazım zaten. %30 bile yükselse peşinden en az %15 düşüş geliyor ve alım satımla adet yükseltmezsen herşekilde zarar etmiş oluyorsun
sr. member
Activity: 630
şimdi piyasada iki kesim var. birinci kesim kardan zarar edenler. diğer kesim ise reel anlamda cebindeki parayı yatırıp hiç kar görmemiş ve zararda olanlar. eğer birinci kesimden biriyseniz bence dert edecek bir durum yok. ikinci kesimin durumuna bakıp hatta sevinebilirsiniz de. eğer ikinci kesimden biriyseniz gerçekten işiniz çok zor. piyasanın pik yaptığı dönemlerde sağdan soldan duyduklarıyla hareket edip coin alanlar ve düşüşe rağmen izleyip bekleyenler bu zararı çıkarmak için bayağı bekleyecekler gibi görünüyor. psikolojik destek almak lazım. çoğu insan ciddi anlamda kafayı yemek üzere.
Acıkcası birinci kesımde oluyor olsam da pek sevınemıyorum, elbette ıkıncı durum daha kotu fakat bız de ılk gırdıgımızde 4-5 aydan fazla sure sureklı ıcerı gırdık ocakta ısler degıstı, herkes bunları yasıcak yasamalı da. Bu yasananlardan ders cıkardım ve bu ıslerı nasıl yonetmek gerektıgını ıyıce anladıgımı dusunuyorum, duygularla ıs yapmak yerıne neredeyse hıcbır zaman sasmayan su basıt ındıkatorler hayat kurtarıyor resmen.

Otuz kere surada bu bır trade degıl bıkac ayda bır yapılan bır satıs ve alıs ıslemıyle buyuk zararlarla kurtuluyorsunuz desem de bazıları anlamamakta ısrar edıyor genel olarak bakarsam. Tek dertlerı bılmem ne bountysı ne verıcek, ayı geldı mı eth 400 dolardan alınır mı, localde bıtane faydalı bılgı olmayınca bunlar da post kasma derdınde olunca sonuc bu oluyor malesef.
full member
Activity: 392
Merit: 107
şimdi piyasada iki kesim var. birinci kesim kardan zarar edenler. diğer kesim ise reel anlamda cebindeki parayı yatırıp hiç kar görmemiş ve zararda olanlar. eğer birinci kesimden biriyseniz bence dert edecek bir durum yok. ikinci kesimin durumuna bakıp hatta sevinebilirsiniz de. eğer ikinci kesimden biriyseniz gerçekten işiniz çok zor. piyasanın pik yaptığı dönemlerde sağdan soldan duyduklarıyla hareket edip coin alanlar ve düşüşe rağmen izleyip bekleyenler bu zararı çıkarmak için bayağı bekleyecekler gibi görünüyor. psikolojik destek almak lazım. çoğu insan ciddi anlamda kafayı yemek üzere.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Keşke zararlar az olsa, çok düşük diyip girdiğimiz yerden bile 3 kata yakın düştü çoğu coin, hodl yapcaz bir daha artana kadar yapcak bişey yok bisüre daha görünen öyle ki.
brand new
Activity: 0
Merit: 0
uzun zamandır ıns ve priv e holdluyorum 2 dolardan aldım suan 50 cent  cıvarında para kaybetmekten cok bıktım her gun moral bozulugu
full member
Activity: 616
Merit: 101
Zaten şimdiye kadar altlardan çıkmadıysanız çıkmayın derim ben az zararla geçen hafta çıktım all in btcdeyim çıkmamış olsaydım şuan beklerdim
full member
Activity: 406
Merit: 158
Aynen, öyle kötü piyasa ki takımlar artık bekletiyorlar aylarca ico için, çıkmıyorlar piyasaya. Böyle kötü bir piyasada altlarda kaldık malesef, altta kalanın canı çıksın oldu resmen bu durum. İlerisi için ders olsun bunlar hepimize, grafiklere mi bakarız naparız bilmiyorum da.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
uzun zamandır bütün cinlerimi holdluyorum ama projeler korkudan borsaya giremiyorlar ve ne kadar kazandım hala tam belli değil. Oldukça sinir bozucu bir durum bu.
member
Activity: 462
Başka çare yok arkadaşlar satmadığımız sürece zararı realize etmiyoruz sabır zarına satmıyoruz.
member
Activity: 294
Bu isin ucunda iyi anliz yapabilme vardir. Bu da bir matematik isidir. Profosyoneller yatirim yaptiklarinda, yapilan yatirim zararda olsa da ileride daha da zarar durumuna dusmeden elden cikartarak zararin kenarindan donebilirler. Amatorler ise su anda zarardayim satmayayim diyerek hodl yaparak daha da cok zarara girerler. Bu analiz ve arastirma yaparak isin icinden cikilabilen bir durumdur.
sr. member
Activity: 630
senin kripto para sepetinin başına gelenler hemen hemen tüm holderlerin başına geldi. tüm sepet portföyleri ciddi bir düşme eğilimi sonucunda eridi. para kaybetmek sıkıcı ama bunların hepsi bir deneyim. para kaybetmeden doğruları bulup para kazanmayı öğrenmek mümkün değil.
Aynen öyle, binlerce dolar kaybede kaybede 1 yılda herşeyden tecrube edındık, hala fazlasıyla ana paramın ustunde para var ıcerde fakat neden tonla parayı cope atayım kı, edındıgım tecrube benı cok kolay sekılde yol gosterıcek olan ma50-ma200 stratejısıne ıttı. Stratejisi olmayan herkes bol mıktarda para kaybedıcek, bekleyerek aylar sonra zararını cıkarabılırler 1 yıl sonra cogu bu sevıyelerın belkı ustunde olucak batmayanlar harıc, ama benım sureklı bekleyerek tembel tembel oturarak sureklı para kaybetmek ıcıme sınmıyor.

Suan ıcın sadece fırsat beklıyorum, boga gelmese bıle nısandakı gıbı 10-15 gunluk %50-60 artıslar bıle gelse yeter, sonrasında ma50 satıs verırse rakam dusuk yuksek demeden satacagım eldekı cogunu, dusunce gerı alım verdıgınde almak sartıyla.
member
Activity: 294
valla ben de para kaybetmekten çok sıkıldım ve resmen yoruldum, benim hiç hoşuma gitmiyor budurum
Pages:
Jump to: