Pages:
Author

Topic: Ayırdığım paranın tümüyle bu sepete girilir mi? - page 2. (Read 709 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
eos biraz fazla değerlendi gibi ama uzun süre hold yapacaksanız sorun olmayabilir. biraz eth btc ve belki biraz wan eklerseniz dahada iyi olur.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
3/4 ile girebilirsin ama şöyle birşey var ben paramın 4/4’ ü ile giriyorum sebebi ise 3/4 kısmyla zarar edince hırslanıp zaten sonrasında paramın tümünü yatırmaktansa adı üstünde ayırdığım paranın hepsini yatıyorum. Tisk almadan kazanamazsın sana tavsiyem iyi analiz et iyi araştır.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Garantör sepet olmuş biraz. Bankaya faize para yatırmış gibi ama riski de az. Gayet güzel. Yükselişle birlikte *2 yapar herhalde en azından.
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
1 usdlik coinleri toplasana kardeşim. Güzel kardeşim Benim.
Güzel kardeşim coin in fiyatı 1 dolar olunca ucuza mı almış oluyor.
Fiyat, adet, market hacmi ilişkisi nedir bir araştır.
member
Activity: 336
bende de bunlardan sadece NEO var ve uzun sürede eth ile yarışır durumda bir coin olarak biliyorum ama tercih senin tabi neo ben 50 dolardan aldım şimdi 80 dolar civarıdır ki bence çok daha ciddi artış olabileceğine inanıyorum.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Üç coin de geleceği olan iyi coinlerden uzun vadede çok güzel kazandırır, ama çok uzun vade de al-sat yapacağınız yere aktarmamanız gerekli, yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte 2-3 sene içinde çok farklı yerde olabilecek coinler, unutabilecekseniz çok doğru bir yatırım yapmış olursunuz.
sr. member
Activity: 475
Merit: 251
VTOS
Full sepet olarak güzel kardeşim bitcoin hariç hiçbir coine girilmez. Kişisel tavsiyem portföyü biraz daha dağıtmanın çok daha uygun olacağı yönünde. Monero, ada cardano, sonm gibi gayet hoş coinler de var..
member
Activity: 392
EOS un yükselişinin sebebi icolarını eos üzerinden olması eos da elinde eos bulunanlara çıkıcak tokenleri airdrop yapıyor ondan devamlı yükseliyor alınır yani
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
EOS lafla buralara geldi,daha ne yapacağı belli değil. En ufak bir terslikte tepetaklak olur. ICX de keza öyle. EOS ve ICX e girene kadar BTC,ETH girmek bence daha garanti. EOS buradan gidip x5 yapsa MC da en az x5 yapar ki ben max 10$ civarı gideceğini düşünüyorum uzun bir süre.
full member
Activity: 630
Merit: 102
EOS ve NEO dan zarar etmezsin bence de fakat diğerini bilmiyorum. Hatta bana kalırsa NEO'Ya yatırım yapılıp uzun vadeli bekletilirse rahat katlanabilir sermaye.
member
Activity: 519
Merit: 16
EOS, ICX ve NEO dediğin gibi az ve öz kazandırabilir. Fakat EOS'ta platform tarihi yaklaştıkça geri çekilme olabilir. Dikkatli olmak lazım. Ayrıca kripto yatırım için ayrılan paranın hepsini birden kullanmamak daha iyi olur bence. Kenarda en az %25 BTC/USD tutmakta bence fayda var.
full member
Activity: 378
Merit: 103
sepetiniz güzel ancak ben parçalı almak taraftayım misal bir kısım eos aldınız birz bekleyin düştükce elinizdeki miktarı arttırın bi kereden toplu almayın birde paranızın yuzde ellisi btc'de kalsın
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Hocam bence EOS güzel bir koine benziyor, bunun yanında borsası yeni açılacak olan OAX tutmanızı öneririm size, bence güzel şeyler olacak oaxda
full member
Activity: 546
Merit: 100
Bence sepet guzel fakat ayirdiginiz paranin miktarini tekrar gozden gecirin derim cok para ayirmissaniz hepsini riske etmeyin ama bu sepet pek uzmez gibi.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Dedigin gibi bana göre de az ve öz kazandırcak bir sepet olmuş çokta dagıtmamışşın ama bütün paranla degil kenarda köşede farklı bi yatırım yapabilirsin dolar olarak tutabilirsin altın falan lazım olur illaki.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
paranını tümü ile yatırım yapmayın hocam, ben net olarak diyorum ki girilmez,  ama tabi siz bilirsiniz karar sizi kararınız, para sizin paranız
member
Activity: 280
Coinleri alıp hodl yapacaksan güzel kazançlar elde edersin kesinlikle bu seviyeler alım için çok uygun. Ama %3-5 karla al-sat işine girersen terste kalabilirsin.

evet hocam bence de al-tut yapmak daha mantıklı bu piyasada, öyle kısa vadeli hayaller yerine uzun vadeli hayaller kurmak lazım
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Sepeti güzel hazırlamışsınız. Yükseliş sezonuna girdikten sonra kar etmemeniz için sepep yok. Ben çoğunlun yine de bitcoinde kalmasını isterim
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Coinleri alıp hodl yapacaksan güzel kazançlar elde edersin kesinlikle bu seviyeler alım için çok uygun. Ama %3-5 karla al-sat işine girersen terste kalabilirsin.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Bir kismini yinede BTC veya ETH olarak saklamaniz sizin acinizdan daha isabetli olacaktir. Hatta Tether olarakta ufak bir kismini bekletmeniz piyasanin dustugunde satin almaniz icin isabetli ve dogru bir tercih olacaktir.
Pages:
Jump to: