Pages:
Author

Topic: Ayırdığım paranın tümüyle bu sepete girilir mi? - page 5. (Read 709 times)

member
Activity: 462
Merit: 42
en başından beri aynı şeyleri söylüyorum aslında hiç bir zaman paranın tümüyle bir alana bir yatırım aracına girilmez. her zaman payını bölerek riskini azaltarak gidersin. Ha bu coinler kötü bunlar gitmez olarak demiyorum bu genel kuraldır ve hatırlatıyorum sadece.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bence eos yerine ins ekleyin ve bunlara ek olarak ripple ekleyin pişman olmazsınız bence. En az x3 yaparsınız.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Tümüyle değil de hocam %20 si ile %30 u ile girilebilir, yani sağlam koinler seçmişsiniz, bu koinler bence iyi iş yaparlar gibime geliyor
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bana göre neo icondan daha fazla gelecek vaad ediyor. Geçen sene ethereum un yaptığı çıkışı bu sene neo yapabilir.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Bu piyasada kesin kazandırır diye bir şey yok ama bu çok güzel bir sepet olmuş. Ben olsam sadece birde wan coin eklerdim ama olmasada olur bu halide güzel. 2 yıl hodl süper.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Ne alacagin konusuna karismiyorum ama hepsiyle girmeni tavsiye etmem eger bitcoin ve ethereum cok hizli bir yukselis gosterirse duserler.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Yazanlar var bende yazayım. Iotanın nasıl türk arkadaşlarının elinde kaldığını bilenler bilir. Eos da öyle olacak akıllanmıyoruz.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Eos muhtemelen kazandıracak olsa da diğerlerine ayırdığın miktarı farklı coinlere de bölüştürmemi öneririm böyle rsikin çok fazla oluyor zamanında benim de bu hataya düşmüşlüğüm vardı ama dersimizi aldık çok şükür
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Twitter Türk kripto para yorumcularının güvendiği coinleri seçmişssin belli güzel coinler ama en az 2 tane daha eklemeni tavsiye ederim.
newbie
Activity: 182
Eos'un fazlasıyla parlatıldığını düşünüyorum. Ekip elindeki ethlar ile yeteri kadar pump yaptıysa satış yakındır. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, şahsi düşüncem.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
al denilenleri sat,sat denilenleri topla.
newbie
Activity: 154
Genelde yazılanların aksine eos un kısa ve orta vadede düşeceğini düşünüyorum. Diğerleri de riski ve getirisi az coinler.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Az, öz ve de risksiz kazandırır. Riske girmek istemiyorsan iyi bir sepet ve sabırlı olursan çok da kazandırabilir aynı zamanda. Uzun vadede neler olur bilinmez.
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
2 yıl ve üstü hodl düşünüyorum arkadaşlar.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Ethereumun rakibi neo değil eos olucak bence , adamlar 5 milyondan fazla ethereum topladılar o kadar para çöp olucak değil
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Az ve öz kesin kazandırır bu sepet çok iyi seçimler gelecek vaad eden projeler hele neo nun icolarının artması fiyatınında artmasına neden olucak
member
Activity: 294
Merit: 10
Su anki degerlerini goz onune alirsak 2-3 kati yakalamak istiyorsan iclerinde ICX mantikli. Ona daha fazla yatirip NEO yu garantici coin olarak dusunebilirsin. EOS ilerisi acik bir proje ve daha da kazandiracaktir ancak ne kadar sure Hodl yapmayi dusunuyorsun ona gore EOS a gir derim. Kisa ve orta vade de EOS yerine baska bir coin de dusunebilirsin nacak 1 senelik bir period ta EOS ta yuklu miktarda getiri birakir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ne kadarlık bir para ayırdığınızı da yazsaydınız keşke. EOS ve NEO pahalı coinler sonuçta. X2 potansiyelleri elbette var orta vadede. Ama 1 USD altı coinlere/tokenlere de bakmanızı öneririm; ZRX gibi mesela.

Edit: ZRX'e 1 USD altı yazmışım, malum son birkaç aydır düşüşteydi. Şimdi $1,69 olmuş kerata:)))
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Eos çok şişti, bitek Neo alırım alcak olsam bu sepettekilerden. Onun dısında binanceda olan sevdiğim qlc gibi projelere de %5-10 luk paylar ayırırım kalan paradan, biraz daha riskli olanlar da olmalı ufak ufak.
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
1 usdlik coinleri toplasana kardeşim. Güzel kardeşim Benim.
Pages:
Jump to: