Pages:
Author

Topic: Ayırdığım paranın tümüyle bu sepete girilir mi? - page 6. (Read 709 times)

full member
Activity: 532
Merit: 102
EOS ICX NEO
  Bu dediğiniz coinlerden ICX yerine veya NEO yerine OmiseGO eklenebilir benim tercihim yada bu coinleri bozmadan miktarı dağıtarak OmiseGo ekleyebilirsin.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
Stellar-Nem-Ripple 3 ne biraz para yatırdım hatta şu anda kardayım bakalım nerelere gidecek.
ripple ve nem şu andaki fiyatı azami 4x yaparda zamanında olmuş en yüsek fiyat  stellar belki 3x yapar gibi.
tabii tam çıkış başlayınca olabilir gibi.
member
Activity: 210
Merit: 10
ICX ve NEO takip ettiklerimin arasında. Eğer yüklü yatırım yaptıysan iyi bir getirisi olur. Yükseleceğine büyük umutlarla bekliyorum ikisinde de
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Az ve öz kazandırmasını istediğinizi belirtmişsiniz. Bu çerçevede kesinlikle girilir diyorum. Seçtiğiniz coinler gayet başarılı. Ancak sepetine bir kaç tane daha iyi token ekleyebilirsin.
full member
Merit: 151
Eos al hocam şuan alım fırsatı ve mainnete geçince daha çok prim yapar
full member
Activity: 406
Merit: 102
EOS ve NEO kazandırır bunun yanında INS eyede bak derim güzel bir artış yaptı zamında gene o seviyelere çıkacaktır
jr. member
Activity: 248
Girilir girilmesinede ne kazanıcaksın hepsi çok sağlam coinler ama çok katlayamazsın elindekiler daha çok yükselicek kapasiteli coinler var onlarada bakabilirsin elindekini daha fazla katlayabilirsin
member
Activity: 574
Merit: 14
bugün mü? bir yerde yanlış yokmu. ether %100 yükseldi. 200 dolar düşürseler hızlıca hakları var. ether 700 doların altına sarkarsa ve aldıysanız tekrar gözden geçirin. yazdığınız coinler genelde rağbet edilen türden.
jr. member
Activity: 154
çok az kazandırır zaten cogu bu aylarda yükseldi daha fazla yükseleceğini sanmıyorum en azından diğer altcoinlere göre.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Neo da Eos da gayet mantıklı geliyor ancak ufaktan da olsa yukseliş başladı yulu bir giriş için düşüş trendinde kademeli girmek daha mantıklıydı. İlla şimdi girilecekse yine kısım kısım alım yapılmalı.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Yeni icolardan ekle bana gore bunların yanina. Tamam az ve öz kazandırır ama yeni çıkan bir çok koin veya token var x10-15 yapma ihtimali olan. Tabi araştırıp bulmak lazim. Bana gore son zamanların favorilerinden Ont var Man ekleyebilirsiniz lympo da olabilir son bir haftada x3 yaptı.
member
Merit: 29
EOS hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamam; fakat ICX ve NEO'nun nokta atışı seçimler olduğunu söyleyebilirim kendi adıma.

Ayrıca ilerleyen günlerdeki gelişmelerde, hareket kabiliyetinizin bulunması adına ayırdığınız paranın %20'si kadarını kenarda tutun derim. Çok daha iyi alım fırsatları gelebilir farklı yerlerden. Hem onları değerlendirip sepetteki coin/token çeşitliliğini artırmış olursunuz; hem de o fırsatı kaçırdığınıza üzülmezsiniz.
jr. member
Activity: 252
Yazmışsınız zaten az kazandırır ama öz kazandırır.
Eos da geri çekilme olması muhtemel, Neo trend uygun olursa icona göre daha fazla kazandırır.

full member
Activity: 1050
Merit: 152
söylediğiniz gibi az kazandırır bu sepet. tabiki bu söylediğim % olarak. Eğer yüklü yatırım yaparsanız para olarak iyi kazandırabilir. Uzun vadeli yatırım olur ayrıca bu sepet. Bence 2 tanesini seç bunların yanına biraz heyecan katması için yeni token veya coinlerden bir tanesini koy.
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
Az ama öz kazandırsın istiyorum.

EOS
ICX
NEO

Ne diyorsunuz arkadaşlar? Yatırıma ayırdığım paranın tümüyle alıp hold moduna geçeyim mi?

Düzenleme:

Arkadaşlar iki hususta düzenleme yapmam şart. Birincisi yatırıma ayırdığım paranın tümü derken kripto para için ayırdığım yatırımın tümünü kastettim, birileri bu konuyu ve yorumları okuyup oo sağlam sepetmis tüm paramla gireyim demesin diye yazıyorum. Ben toplam birikimimin dörtte biri ile kripto para piyasasına girdim.
Pages:
Jump to: