Pages:
Author

Topic: Ayırdığım paranın tümüyle bu sepete girilir mi? - page 4. (Read 709 times)

newbie
Activity: 133
Merit: 0
riske girmeye degeceğini sanmam
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Icx ve eos çok yüksekler bence, Neo ise her daim alınabilecek bir proje. Kar oranı daha düşük olabilir gidip abzürt projelerden x20 yapıcana ayakları yere basan şunlardan x3 x4 yap daha iyi ve risksiz.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bu aralar bir STORM 'dur gidiyor nedir bu projenin güzelliği.

Storm Ncash ve Tronun üçü sat değerlerinin düşük olmasıydı.
Bu tarz coinler tokenlar bir şekilde değerleniyor.
member
Activity: 322
Merit: 11
Benim kanaatim Ripple ve BNB yönündeydi ama  BNB için şu an biraz geç oldu galiba. O yüzden Ripple da ekleyebilirsiniz. Ayrıca ciddi kazançlar sağlamaz dediğiniz gibi ama kayıp da yapmaz. O yüzden güvenli liman.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Sepetiniz güzel hocam ama içine biraz Ripple ve VeChain de ekleseniz güzel olur gibi. Özellikle VEN ileride ciddi pump yapma potansiyeline sahip bir coin. Yine Araştırmanızı yapıp kararınızı kendiniz verin
newbie
Activity: 28
Bu aralar bir STORM 'dur gidiyor nedir bu projenin güzelliği.
member
Activity: 210
Merit: 10
Ben olsam sepete storm'uda eklerdim neden diye sorarsanız bilmiyorum bence doğru bir tercih olacaktır storm. Hem bu ara baya da popüler.
newbie
Activity: 28
Üç proje de güzel ve potansiyelleri yüksek ama üçü de benzer projeler, birinin başarısı diğerini bitirebilir. Bence birini ya da ikisini çıkartıp yerine başka bir amacı olan projeye ait coin ekleyebilirsin. Mesela GVT, POE gibi projelerden.
full member
Activity: 700
Merit: 134
EOS zaten çıkmış çıkacağı kadar, şu an EOS alanlar IOTA faciası yaşayacak ellerinde patlayacak haberi yok.
NEO da olabilir ama ben olsam önceliği WAN ve Pundix e veririm.

WAN 1 yıl içinde 100USD yi görecektir,
Pundix ise her ay vereceği %7 airdroplarla ve gelecek potansiyeli sebebiyle kesinlikle yatırım yapmayı hakediyor. Adamlar dün Michael Owen'ın eline pundix pos cihazını vermişler resim çekip resmi twitter hesaplarına koymuşlar. Ekip çok aktif çalışıyor, ülke ülke gezip toplantılar yapıyorlar. Çoğu hayal proje yerine bitmiş canlı ürünleri ve projeleri var.

WAN ve Pundix Hodl Hodl Hodl.  Cool

Helbiz de del piero ile reklam kampanyasını sürdürüyordu. Bu aralar eski efsane futbolcular para kazanamıyor ki böyle işlere girmişler Cheesy pundix hakkında herkes güzel yorumda bulunuyor bakalım birkaç ay sonra nasıl bir noktaya ulaşabilecekler (:
member
Activity: 228
Merit: 10
EOS zaten çıkmış çıkacağı kadar, şu an EOS alanlar IOTA faciası yaşayacak ellerinde patlayacak haberi yok.
NEO da olabilir ama ben olsam önceliği WAN ve Pundix e veririm.

WAN 1 yıl içinde 100USD yi görecektir,
Pundix ise her ay vereceği %7 airdroplarla ve gelecek potansiyeli sebebiyle kesinlikle yatırım yapmayı hakediyor. Adamlar dün Michael Owen'ın eline pundix pos cihazını vermişler resim çekip resmi twitter hesaplarına koymuşlar. Ekip çok aktif çalışıyor, ülke ülke gezip toplantılar yapıyorlar. Çoğu hayal proje yerine bitmiş canlı ürünleri ve projeleri var.

WAN ve Pundix Hodl Hodl Hodl.  Cool
member
Activity: 336
Merit: 17
Bu söylediklerini 1-2 hafta önce almış olsaydin eğer yükseliş başlamadan önce. Şuan bu 2 hafta ki degerlerinin baya ustundeler. Ama geleceği olan coinler bana göre. Bunların yanina bence yeni coinlerden tokenlerden ekleyebilirsiniz.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Sepet güzel ama bence oraya biraz wan serpiştir sen kardeşim birazda man ekleyiver tabi şuanda fiyatları yüksek biraz giriş için bekleyebilirsin düşebilir belki biraz daha.eos şimdilik pahalı gibi onun içinde biraz bekleyebilirsin bence.tam garanti sepet olmuş diyebilirim belki 20 30x değil ama uzun vadede 5-10x yaparsın diye düşünüyorum.tabi gerçekten sabredebilirsen
member
Activity: 302
Merit: 12
Kesinlikle çok güzel bir sepet oluşturmuşsun.Şahsi fikrim bu sepet uzun vadede ×3 yapar
Sabredebilirsen tabiki.
full member
Activity: 420
eğer öyleyse mantıklı hareket yoksa elde avuçta ne varsa yatırmak sıkıntı olabilirdi sizin için.bence sepet güzel ama yazdığınız 3 coinde daha 1 ay önce hatta o kadar bile olmadı süper alım fırsatları vermişti keşke o zaman girebilseydiniz.şimdi ise yükseliş başladı gibi o yüzden şurdan alın diyemiyorum ama uzun vadede bu sepet üzmez ondan şüphem yok
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
Hayır yanlış anlaşılmışım, ayırdığım paranın tümü derken kripto para için ayırdığım bütçenin tümü diyorum Smiley Toplam birikimimin 1/3'üne denk geliyor toplamda. Smiley
full member
Activity: 630
Merit: 101
Btc tutmak her zaman mantıklı geliyor bana ancak çok uzun vade hodl yapacak irade varsa altlara da full giriş yapılabilir. Benim durum biraz öyle şuan ama uzun hodlçuyum.
full member
Activity: 308
tümüyle girilmez hocam, çok ama çok saçma bir hareket olur, bir kere paranızın tamamını hiç bir zaman bir yere yatırmayın, ne kripto paraya, ne emlağa ne de altına, işte size altın bir küpe, takın.
full member
Activity: 322
yazdığınız coinlerden bana göre neo ve eos un 2x yapma olasılığı var. yatırmak istediğiniz rakamı bilmiyorum o yüzden pundi x i de önerebilirim iyi bir çıkış yakaladı. daha da çıkacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
Arkadaşlar NEO ilk 3'te olmayı hak eden bir coin bana kalırsa. Üzerine projeler de inşa ediliyor, yani şu anki 80 dolar seviyeleri bana göre NEO için bedava. Bir 2-3 yıl sonra şu an Ethereum'un bulunduğu seviyeleri görebilir. Hiçbir desteğim yok bunu söylerken, sadece hissiyat.

EOS'u biraz daha inceledikten sonra ben de anlamsız olduğu kanısına vardım. EOS'ları bozdurup Pundi X ve MAN'a girmeyi düşünüyorum.
full member
Activity: 280
güzel koinler seçmişsiniz hocam, özellikle NEO ve ICX bunların ikisi güzel işler yapar, hele hele uzun vade tutarsanız tadından yenmez çünkü bunların ikisi çok fazla gelecek vaad eden iki koin, bakalım ne olacak hep birlikte göreceğiz
Pages:
Jump to: