Salutare! Cea mai buna metoda este sa incarci contul tau de revolut.
In pasul urmator, poti sa-ti faci cont pe
https://vtrader.io. Acolo poti transfera din revolut pe IBAN-ul nostru si banii ti se vor converti in USDT (la cursul afisat pe site).
Cheers!!
Legat de motivele pentru care se intampla asta: este o politica a bancilor. BNR nu reglementeaza explicit criptomonedele in vreun fel, insa au avut cateva comunicate negative la adresa criptomonedelor. Ulterior, bancile au decis sa adopte aceste politici impotriva criptomonedelor. Cred insa ca e doar o chestiune de timp. Nu pot sa fie inchisi la minte for ever!
Nu e vorba ca sunt inchisi la minte. Aceasta tehnologie le cam ameninta beneficiile si profiturile.pe care bancancile internationale le obtin in deosebi in tari ca Romania, dar vorba ta, nu o pot amana pana la nesfarsit, o sa adopte si ei aceste tehnologii.
[/quote]
De vină sunt şi instituţiile rigide din România (BNR spre exemplu şi Ministerul de Finanţe). În străinătate sunt bănci care se împacă bine cu crypto (vezi Fidor Bank spre ex). Bitcoin nu ameninţă foarte tare băncile. Am vorbit cu un prieten din elveţia care lucrează la departamentul de risk de la UBS bank, care mi-a explicat cum piaţa asta nu înseamnă încă nimic pentru marile bănci. Antreprenor fiind în această piaţă, sper să îi ameninţe la un moment dat şi să avem parte de un mass-adoption
.
[/quote]
Cred ca nu realizezi ca a inceput transferul puterii din mana bancilor intr-un sistem descentralizat si independent.
Sunt si ei constienti de pierderea puterii si incearca pe tot posibiliul sa impiedice acest transfer. Momentan se face transferul propriu-zis din fiat in crypto, preturile nu arata decat viteza cu care se face si magnitudinea, pretul este "barometrul" cu care masori cat de mult s-a devalorizat sistemul bancar.
Va fi o lupta acerba.
De asta incearca pe toate caile posibile sa stopeze transferurile, desi este illegal sa iti impuna cum sa iti cheltui banii. De acord sa impui reguli cum sa cheltui la cardurile luate pe credit sau finantari, dar problema e cand blocheaza cardul de debit. Eu personal nu am mai vandut din 2017, de atunci doar acumulez din minerit.
Ideea e ca o data ce ai cumparat este esential sa nu mai te intorci inapoi in valuta.
Bancile sunt singura reala amenintare pentru bitcoin.