Pages:
Author

Topic: Basic attention token(BAT) - page 2. (Read 4357 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 250
December 24, 2017, 04:57:16 PM
Bat alım için uygun bence aynı seviyelerde uzun süre kaldı, amaçladıkları şeyler çok güzel ekipte çalışıyor uzun vadede kenara atmalık bir coin
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 24, 2017, 03:05:00 PM
aaaabilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz brave'i kimler kullanmıyor ki: beckenbauer, taçsız kıral pele, nadia komanachi... 
uleyn reklamını bile biz yapyoruz, 3-5 kişilik süper community olduk Cheesy

tenx yaptıysa sen de yapabilirsin koçum 3-4k arasına bari gel, inanıyoruz, kararlıyız, yürrrüüü bee (yürüyemedi)
member
Activity: 202
Merit: 10
December 23, 2017, 04:28:27 PM
bence token kazanma işini browserda tüm kullanıcılara entegre edebilirlerse çok başarılı olurlar. ekip süper. biraz aldım kenarda unuttum bakalım.
legendary
December 23, 2017, 03:10:53 PM
vergeyle eşitlenecek nerdeyse yakında dogecoinle de izdivaç yaparlar, çıkana kadar almayın bu mereti, 2200-2300'lerde sürtünmesinden yangın çıkacak yakında

not: çıkana kadar kötüleyecem ulan seni, Allah belanı versin, senin yüzünden neler kaçtı gitti, projen batsın adın batsın sen de bat  Wink
bu arada verge ters üçgenmiş simgesi, biz düz olana girdik hata ettik
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
December 22, 2017, 06:29:09 PM
Arkadaşlar btc bazlı değer falan gibi laflar gördüm, bunun üstüne kısaca şunu söylemek lazım. Altcoin'lerde hedefleriniz varsa bunlar büyük ihtimalle dolar bazlı hedeflerdir. Eğer bitcoin ve etherereum'daki bu yükseliş trendi önümüzdeki senelerde de bozulmazsa birçok altcoin'in (hatta en iyilerin bile) btc ve eth bazlı karşılıkları zamanla eriyecek gibi duruyor. Zaten son aylarda yaşanan da tam anlamıyla bu oldu.

BTC bu yukselisini surduremez ama, yani surduremez degilmi? Sonucta market capi cok buyuk firmalari gecri nereden gelecek bukadar para yada kim bu saatten sonra buralardan yuklu btc alirki ?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
December 22, 2017, 05:31:17 PM
Arkadaşlar btc bazlı değer falan gibi laflar gördüm, bunun üstüne kısaca şunu söylemek lazım. Altcoin'lerde hedefleriniz varsa bunlar büyük ihtimalle dolar bazlı hedeflerdir. Eğer bitcoin ve etherereum'daki bu yükseliş trendi önümüzdeki senelerde de bozulmazsa birçok altcoin'in (hatta en iyilerin bile) btc ve eth bazlı karşılıkları zamanla eriyecek gibi duruyor. Zaten son aylarda yaşanan da tam anlamıyla bu oldu.
legendary
December 22, 2017, 04:56:09 PM
Hocam evet biraz hoş olmayan sözler sarfettim ama bu piyasada "duruş sergilemek, beyefendilik yapmak" vs tamamen zaman kaybı. açıkçası BAT cesaret gösteremiyor bana göre, aylardır yaptıkları tek şey-izledikleri tek strateji sabırla ico'da verdikleri 1 eth'yi minimum 2x maximum 7x arasında pazarlamak, ico gecesinden bu yana canlı canlı takip ediyorum defalarca aldım sattım. verge kadar dogecoin kadar olamadılar, millettten çarptıkları btc'nin yarısını gömseler uzaya giderdi. bat'ın bir google, brave'in de chrome olmayacağını hepimiz biliyoruz, kendimizi kandırmayalım. "inanmadığın şeyi niye alıyorsun" el cevap: para kazanmak için... ammaaa işte görüldüğü üzere bat, olayı kendisine yontuyor. yatırımcısını düşünmüyor, en azından koyduğum para nispetinde de eleştirmeye hakkım var sanırım. "ağlama" demeyelim de sitem diyelim ona. bir de "neden düşsün"? yani sizin ne kadar yatırımınız var bilmiyorum da ben asla düşmesini istemem içinde olduğum bir oluşumun-coin-token nerdeysem artık...

bir diğer önemli nokta da: btc arttıkça ether'in dolayısıyla bat'ın btc cinsinden artma ihtimali azalıyor. bat 10k olsa 100k btc eder piyasa fiyatı cinsinden, 100k satoshi olsa 1 milyon btc piyasa fiyatını bat'a yedirirler mi sizce??

zaten şurda 3-5 kişi ancak vardır bat'a yatırım yapan rica ediyorum waves holdercıları gibi bir de siz alınganlık göstermeyin. dopecoin de aldım legendary de aldım ama ne kumarhaneyle ne de marihuana ile işim olmadı, gerek yok böyle çıkışlara...

Hocam dur yalnis anladin ben sadece umudunu kaybetme demek istedim Smiley Birde neredeyse her coin icin söyleniyor uzun vadeli yatirimdir diye ama BAT onlarinda arasindan siyriliyor cünkü zaten isleyen bir tarayicilari olmasina ragmen roadmap 1.0i bile kesin bir tarih vermeden yillar sonrasina kadar uzattilar. Piyasadaki rakipler cok buyuk olabilir ama bizimde güclü oldugumuz noktalar var mesela brendan eich en büyük avantaj onun saglayabileceklerini bence henuz gormedik nedenmi? sistem daha BETA asamasinda. Calisir hale geldimi baglantilarla anlasmalarla BAT fiyatida ucusa gececektir.

Size tek bir argüman verecegim bu tokenle ilgili, Eger BAT ICO'sunda Hardcapini 35M degilde 100M yapsaydi buna ulasamazmiydi?

Yada daha baska bir soru egerki bu ekip Blockchain ile bile ugrasmadan proje olarak BAT'i öne sürselerdi melek yatirimcilarla nekadar para alirlardi?

Demek istedigim sey, olay paradan daha fazlasi ve sirf buyüzden BAT ileride cok para edecek. Smiley

eywallah hocam ama moralim bozuluyor gerçekten bir tık altındaki ya da üstündeki coini alsam bir sürü derdime derman olurdu, bundan önce dopecoin vardı elimde 1000 sat'ı geçti, ondan önce emc2 vardı 20k ile ath yaptı fiyat bazda 50x-btc bazında 30x gördü, doge vardı o bile 3x yaptı, verge redd...en kötü tercihi yapmış olmak ve bunların da bu kadar ağırdan almaları sinirimi bozuyor. eminim BAT'tan çıksam bu da artacak, daha önce 3-4k iken çıktım 7-8k'yı gördü ama yeter daaa...böyle isyan etmeler olacak ki "ağlamayana meme yok" olmasın. ben elimdeki coini yerden yere de vururum hakkını da veririm. brendan eich akıllı biri, adam mucit ama şu 3 kuruşun hesabını yapmaktan vazgeçip fırsatlar tükenmeden btc'ler erimeden ortam kırmızıya dönmeden leylekler göç etmeden güneş batmadan artsın artık ki biz de işimize bakalım...dünyanın en iyi projesi de olsa ponzi de olsa scam de olsa umrumda değil açıkçası, şu saçma sapan düşüşe bir son verip piyasada bilinirliliğini arttırması gerek, chrome tabanlı bir tarayıcı sanırım brave, ne bileyim başka türlü innovasyonlara girişsin, cart yapsın curt yapsın, microsoftla apple ile anlaşma yapsın, ödeme yapmaya geçilmiş sanırım onları daha cafcaflı duyursun. adam memur gibi takipçisi bile az, reelde hiç birşeyi olmayan projeler uçtu gitti bu yerinde sayıyor, hiç birşey yapamıyorsa token sayısını azaltsınlar, fiyatı uçursunlar, iki tane balina bulup anlaşsınlar vs vs vs...umudumu kaybetmedim ama bunu rakamlarla görmek istiyorum artık, komodo da arttı geriye bir tenx bir de bu kaldı, diğerleri düşüşe geçerken bu ikisini mi pumplıyacaklar bilemiyorum ama sabır taşı çatladı artık

bak şimdi biri 535575 bat'ı getirdi yığdı, geri kaldırdı, adamların zerre umrunda değil çünkü 1 eth'leri 3 eth ediyorsa onlar için sorun yok, halbuki saksıyı çalıştırsa ortam da müsait herşey karambol-ortalık toz duman çıkart yüksekten pazarla, 1 etherin olsun 100 ether, hesap soran mı var?! yıldım resmen "bundan bir cacık olmaz" diyeyim de belki artar  Wink
full member
Activity: 630
Merit: 102
December 22, 2017, 04:15:29 PM
Aylar öncesinde bir miktar girip 1 ay bekletmeştim. Bir hareketlilik olmayınca geri satmıştım. Fakat proje kaliteli. Pump dalgası başlarsa baya iyi kar ettirebilir gibi
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 22, 2017, 04:09:42 PM
Hocam evet biraz hoş olmayan sözler sarfettim ama bu piyasada "duruş sergilemek, beyefendilik yapmak" vs tamamen zaman kaybı. açıkçası BAT cesaret gösteremiyor bana göre, aylardır yaptıkları tek şey-izledikleri tek strateji sabırla ico'da verdikleri 1 eth'yi minimum 2x maximum 7x arasında pazarlamak, ico gecesinden bu yana canlı canlı takip ediyorum defalarca aldım sattım. verge kadar dogecoin kadar olamadılar, millettten çarptıkları btc'nin yarısını gömseler uzaya giderdi. bat'ın bir google, brave'in de chrome olmayacağını hepimiz biliyoruz, kendimizi kandırmayalım. "inanmadığın şeyi niye alıyorsun" el cevap: para kazanmak için... ammaaa işte görüldüğü üzere bat, olayı kendisine yontuyor. yatırımcısını düşünmüyor, en azından koyduğum para nispetinde de eleştirmeye hakkım var sanırım. "ağlama" demeyelim de sitem diyelim ona. bir de "neden düşsün"? yani sizin ne kadar yatırımınız var bilmiyorum da ben asla düşmesini istemem içinde olduğum bir oluşumun-coin-token nerdeysem artık...

bir diğer önemli nokta da: btc arttıkça ether'in dolayısıyla bat'ın btc cinsinden artma ihtimali azalıyor. bat 10k olsa 100k btc eder piyasa fiyatı cinsinden, 100k satoshi olsa 1 milyon btc piyasa fiyatını bat'a yedirirler mi sizce??

zaten şurda 3-5 kişi ancak vardır bat'a yatırım yapan rica ediyorum waves holdercıları gibi bir de siz alınganlık göstermeyin. dopecoin de aldım legendary de aldım ama ne kumarhaneyle ne de marihuana ile işim olmadı, gerek yok böyle çıkışlara...

Hocam dur yalnis anladin ben sadece umudunu kaybetme demek istedim Smiley Birde neredeyse her coin icin söyleniyor uzun vadeli yatirimdir diye ama BAT onlarinda arasindan siyriliyor cünkü zaten isleyen bir tarayicilari olmasina ragmen roadmap 1.0i bile kesin bir tarih vermeden yillar sonrasina kadar uzattilar. Piyasadaki rakipler cok buyuk olabilir ama bizimde güclü oldugumuz noktalar var mesela brendan eich en büyük avantaj onun saglayabileceklerini bence henuz gormedik nedenmi? sistem daha BETA asamasinda. Calisir hale geldimi baglantilarla anlasmalarla BAT fiyatida ucusa gececektir.

Size tek bir argüman verecegim bu tokenle ilgili, Eger BAT ICO'sunda Hardcapini 35M degilde 100M yapsaydi buna ulasamazmiydi?

Yada daha baska bir soru egerki bu ekip Blockchain ile bile ugrasmadan proje olarak BAT'i öne sürselerdi melek yatirimcilarla nekadar para alirlardi?

Demek istedigim sey, olay paradan daha fazlasi ve sirf buyüzden BAT ileride cok para edecek. Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 22, 2017, 04:09:24 PM
bi aralar bende çok ümitliydim fakat olmadı 5000 den alıp 7000 den bile satmamıştım sonra fos çıktı. zararı olanlar umarım tez elden kurtarır
legendary
December 22, 2017, 02:37:54 PM
wolwoo hocam, moral bozmak gibi olmasın ama ortada fincan kulp yok. 6000 sat seviyelerine gelirse belki çanak formasyonu tamamlanır, olası bir düşüş sonrası belki kulp olabilir.

bir fincan ayran iç diyosun yani Smiley yaau bendeki şansa bak, 1-2 hafta önce ripple patientory, elastic bi de bu bat nerdeyse eşit seviyedeydi hatta bir ara üzerine bile çıkmıştı ripple ve patientory'nin, inat ettim bat'ta kaldım. bunlarda da hiç pazarlama falan yok mal gelmiş mal gidecekler, uleyn tweeter'a saçma sapan bişey yaz elon musk gibi, tanıdık birine bişey retweet ettir, 6 ay önce 150 milyon bayıldılar, millet 1-2 milyonluk coinken 1 milyara dayandı, aya gitti bunlar geri geliyor. hele brendan eich ne zaman chat-söyleşi falan yapsa akabinde düşüşe geçiyor, konuşmasa daha iyi  Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=CmY6Tkqkfrs  şu şarkı tüm bat'çılara gelsin  Wink

Hocam sen bilgili adamsin nezamandirda buradasin bu yorum yakismadi sana. Basic attention token henuz daha sistemi oturtma asamasinda bu asamada marketing yapmaz saglam ekipler bunlarda yapmiyor birak dussun keske biraz daha dusse diyorum ben hatta sistemi oturttuklarinda (yeni bir chaine ve hatta ileride kendi chainlerine gecme planlarida var) oldugu zaman zaten bu fiyatlardan alamicaz BAT kisa sureli yatirim degildir bu piyasadaki en uzun sureli yatirimimdir hatta herkesede öneririm ama dahada düsünce aglayacaklar almasin nezaman yükselecegini bilmiyoruz kimsede bilemez elimizden gelen tek sey toplamak.

kendiniz arastirin.

full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
December 22, 2017, 01:46:10 PM
BAT uzun vadeli yatırım olabilir ama kısa vadeli düşünemem zatne piyasa çöküşte şu anda btc alım yapacağım gibi duyuro fiyatı güzel düştü eğer düşmeye devam eder böyle paramın bir kısmı ile alacağım bir kısmını almak için hazır tutacağım dahada düşerse diye
sr. member
December 22, 2017, 09:28:23 AM
wolwoo hocam, moral bozmak gibi olmasın ama ortada fincan kulp yok. 6000 sat seviyelerine gelirse belki çanak formasyonu tamamlanır, olası bir düşüş sonrası belki kulp olabilir.

bir fincan ayran iç diyosun yani Smiley yaau bendeki şansa bak, 1-2 hafta önce ripple patientory, elastic bi de bu bat nerdeyse eşit seviyedeydi hatta bir ara üzerine bile çıkmıştı ripple ve patientory'nin, inat ettim bat'ta kaldım. bunlarda da hiç pazarlama falan yok mal gelmiş mal gidecekler, uleyn tweeter'a saçma sapan bişey yaz elon musk gibi, tanıdık birine bişey retweet ettir, 6 ay önce 150 milyon bayıldılar, millet 1-2 milyonluk coinken 1 milyara dayandı, aya gitti bunlar geri geliyor. hele brendan eich ne zaman chat-söyleşi falan yapsa akabinde düşüşe geçiyor, konuşmasa daha iyi  Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=CmY6Tkqkfrs  şu şarkı tüm bat'çılara gelsin  Wink

Hocam sen bilgili adamsin nezamandirda buradasin bu yorum yakismadi sana. Basic attention token henuz daha sistemi oturtma asamasinda bu asamada marketing yapmaz saglam ekipler bunlarda yapmiyor birak dussun keske biraz daha dusse diyorum ben hatta sistemi oturttuklarinda (yeni bir chaine ve hatta ileride kendi chainlerine gecme planlarida var) oldugu zaman zaten bu fiyatlardan alamicaz BAT kisa sureli yatirim degildir bu piyasadaki en uzun sureli yatirimimdir hatta herkesede öneririm ama dahada düsünce aglayacaklar almasin nezaman yükselecegini bilmiyoruz kimsede bilemez elimizden gelen tek sey toplamak.

kendiniz arastirin.
legendary
December 22, 2017, 07:29:05 AM

https://www.youtube.com/watch?v=CmY6Tkqkfrs  şu şarkı tüm bat'çılara gelsin  Wink
full member
Activity: 616
Merit: 108
December 22, 2017, 01:38:09 AM
member
Activity: 111
Merit: 10
December 21, 2017, 09:26:22 PM
Gidecek çok yolu var daha batın. Braveyi kullanıp token kazanan var mı ayda ne getiriyor?
legendary
December 21, 2017, 07:53:14 PM

şu grafik fincan kulp değil mi, çık artık adamım, eth olmuş 5m sat, dogecoin 800m dolardan fazla ediyor, "üzme beni bediaa"
sr. member
December 17, 2017, 02:33:28 PM
neo hocam seni gördüğüme sevindim. dolar bazında kardayım btc bazında mıçtık! ne diyorsun ne düşünüyorsun tethere mi geçseeek btc'ye mi yoksa hodl mu diyorsun? gerçi satmam demişsin benimki de laf ola beri gele  Cheesy

Hocam benim bir taktigimi ifsa edim sana. Blockchain projelerinin alternatiflerine bak ve onlarin market caplariyla bu projelerinkini karsilastir. Basta sacma gelebilir ama gidilecek yolu gormek icin iyi bir yontem olduguna inaniyorum tabiki yolda cok engel olacak ama buyuzden bu fiyatlardan alabiliyoruz degilmi Smiley ben daha aktif olan reddit bat sayfasini takip ediyorum orada inanilmaz analizler var bat ile her girdigimde daha cok alayim istiyorumda benimde sinirim, yapabileceklerim belli. Smiley
bunu tutmaya devam.
full member
Activity: 434
December 17, 2017, 01:14:00 PM
Her şey oldukça mantıklı ve güzel duruyor nasıl bir yol izler tabi ki bunu zaman gösterecek fakat anlattığın kadarıyla oldukça ilgimi çekti. Bende biraz araştırma yapıp belki de bu trende olabilirim umarım kendimiz için en doğru yolu çizeriz.
legendary
December 17, 2017, 01:08:48 PM
neo hocam seni gördüğüme sevindim. dolar bazında kardayım btc bazında mıçtık! ne diyorsun ne düşünüyorsun tethere mi geçseeek btc'ye mi yoksa hodl mu diyorsun? gerçi satmam demişsin benimki de laf ola beri gele  Cheesy
Pages:
Jump to: