Pages:
Author

Topic: Basic attention token(BAT) - page 4. (Read 4357 times)

full member
Activity: 266
Merit: 190
September 22, 2017, 05:05:29 AM
Anlamsizca dusuyor bat bende almiyorum dustukce.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
September 22, 2017, 04:38:50 AM
10. ayin 6sind ayayinlanacak olan roadmapin ilk ayagi cok buyuk guncellemelerle geliyor. adi mercury nasanin mercury programindan esinlenmisler.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
September 22, 2017, 02:36:08 AM
Az önce büyük haberi verdiler twitterdan mercury release 6.10'da geliyor 2 haftadan biraz fazla var fiyatlar buna suan icin 200 sat. tepki verdi bekledigimden cok cok az. Bunun nedeninin piyasadaki belirsizlik oldugunu dusunuyorum boyle bir haber mayista gelmis olsaydi(ozaman bat yoktu:) 3-4k yukari atardi diye dusunuyorum. Belkide atmazdi bilemedim simdi bana kalsa 6k altinada dusmez diyordum ama dustu Smiley

Bakalim ekime kadar nasil tepki verecek bat bu mercury release'e

mercury release 6.10 nedir?
sr. member
September 21, 2017, 01:58:57 PM
Az önce büyük haberi verdiler twitterdan mercury release 6.10'da geliyor 2 haftadan biraz fazla var fiyatlar buna suan icin 200 sat. tepki verdi bekledigimden cok cok az. Bunun nedeninin piyasadaki belirsizlik oldugunu dusunuyorum boyle bir haber mayista gelmis olsaydi(ozaman bat yoktu:) 3-4k yukari atardi diye dusunuyorum. Belkide atmazdi bilemedim simdi bana kalsa 6k altinada dusmez diyordum ama dustu Smiley

Bakalim ekime kadar nasil tepki verecek bat bu mercury release'e
sr. member
September 18, 2017, 09:20:55 AM
bat aldım bende biraz brave tarayıcı çıkarsa uçar bu coin adsense in yerini alır
Brave browser cikmis zaten anladigim kadariyla ama sistem olusmamis daha? benim anladigim bu.  Bu arada Neo arkdasim eger bi Video ceker ve bizi bilgilendirirsen bahsis bile atarim izlemek ne demek. Video iyi olacak ama haa.

Saol dostum tip istemiyorum amacim herkesin kazanmasi ben zaten arastirmayi seven biriyim ve almanca,ingilizcemle farkli kaynaklarida arastirip bilgi toplayabiliyorum zaten yaptigim birseyi cok sey ogrendigim bu forumdaki arkdaslarla paylasmak istedim egerki birkac arakdas daha videoyu izleyecegini belli ederse BAT bilgilendirme videosunu hazirlamaya baslayacagim. Bu arada bat 6100 sat civarina dustu dahada dusebilir ama 6ksat altina dusecegini sanmiyorum(piyasa tepetaklak olmazsa) su seviyeler bence alim icin iyi firsattir (Mercury release yetismezse dususu goze alarak) iyi bir getiri birakabilir.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
September 17, 2017, 04:52:12 PM
ooo video mu en sevdiğim bilgilendirme şekli  Cheesy şaka bir yana bende BAT alan biri olarak çok minnettar olurum. 1$ edecek bir coinmi acaba merak ediyorum? şimdiden teşekkürler

sayfalarında anlatmışlar birşeyler ama ingilzce (ay dont nov ingliş  Smiley )
https://basicattentiontoken.org/first-phase-of-the-basic-attention-token-platform-nears-rollout/
full member
Activity: 630
Merit: 102
September 17, 2017, 10:34:24 AM
Basic attention token coinmarketcap'ta en yukselen coin durumunda bu coin ne ise yarar hakkinda bir video yokmu yada daha detayli bir aciklama?

Ilk mesajimda daha cok yazmak istedim ama yazmak gercekten cok buyuk zaman aliyor bunun yerine BAT'i bir video ile tüm detaylariyla anlatsam  yeterli sayida kisiye yardimci olabilirmiyim acaba? Emeklerim bosa gider diye korkuyorum Smiley

Merhaba hocam konuyu açtığından beri takip ediyorum. Eğer video hazırlarsan ilk izleyicilerden olurum. Emeklerinin boşa gideceğini de düşünmüyorum. Bir çok kişi bu coin hakkıda bilgi edinmek ister bence.
full member
Activity: 266
Merit: 190
September 17, 2017, 09:37:37 AM
bat aldım bende biraz brave tarayıcı çıkarsa uçar bu coin adsense in yerini alır
Brave browser cikmis zaten anladigim kadariyla ama sistem olusmamis daha? benim anladigim bu.  Bu arada Neo arkdasim eger bi Video ceker ve bizi bilgilendirirsen bahsis bile atarim izlemek ne demek. Video iyi olacak ama haa.
sr. member
September 17, 2017, 09:35:41 AM
Basic attention token coinmarketcap'ta en yukselen coin durumunda bu coin ne ise yarar hakkinda bir video yokmu yada daha detayli bir aciklama?

Ilk mesajimda daha cok yazmak istedim ama yazmak gercekten cok buyuk zaman aliyor bunun yerine BAT'i bir video ile tüm detaylariyla anlatsam  yeterli sayida kisiye yardimci olabilirmiyim acaba? Emeklerim bosa gider diye korkuyorum Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 100
September 17, 2017, 09:25:55 AM
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
September 17, 2017, 09:24:37 AM
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 17, 2017, 07:50:24 AM
Sirkülasyondaki tutar çok fazla ve fiyatı şu an için acayip uçuk. 1k satoşi altında toplayacağım düştüğünde.
E tabi brave resmi olarak kullanmaya başlarsa fiyatı erken uçar...
1k Satoshi ?. Hocam 4k altıni göreceğini bile düşünmüyorum. 1k biraz hayal olmuş. Miktarı biraz fazla ama destekçiside o kadar fazla.
bancor'a 0.01 ether'den geri alım garantisi verilmişti görüldüğü üzere uzun süredir o fiyatın da altında. Bat şu an icosuna oranla ether bazında 6x yapmış durumda normal seyri 3x civarındaydı. o yüzden ilk çıktığı günden bu yana ether bazında prim yapmış bir coin. Ben ilk başlarda güvenmiştim ama sonradan bunun da klasik pump-dump coini olduğuna kanaat getirdim. brendan eich de isim hakkını iyi satıyor, ether'e ters hareket etmesi olağan ama ether'le doğru orantılı hareket etmesi de hiç olmayacak birşey değil.ether 5m bandına ve ya altına sarkarsa bat'çılar satıp ethere hücum eder. kısacası bat'ı btc bazında değil de ether bazında değerlendirmeniz daha sağlıklı olur. 1 eth=6400 bat ico fiyatı. bunun kaç katı olabilir ya da ne kadar yaklaşabilir? ytd
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
September 17, 2017, 07:48:19 AM
Basic attention token güzel bir artış gerçekleştirdi ama benim beklentilerim daha fazlaydı açıkcası bu yüzden hala elimde tutuyorum beklediğim patlamayı gerçekleştirirse 1k satoshi altında toplamayı planlayanlar hayalkırıklığına uğrayacaklardır Sad
sr. member
September 17, 2017, 07:46:15 AM
Bugün neredeyse bütün kripto paralar değer kaybederken Basic attention token yüzde 20 değer kazandı http://kriptokoin.in/basic-attention-token-bat-fiyatlari/ .

Sebebi nedir bilen var mı arkadaşlar?

Basligi okumadan yorum yapmayin lutfen.

Sirkülasyondaki tutar çok fazla ve fiyatı şu an için acayip uçuk. 1k satoşi altında toplayacağım düştüğünde.

1K ya nasil ulastiniz bilmiyorum ama ICO fiyatinin altina denk geliyor bu dediginizin olmasi icin butun marketin cok buyuk bir düsüs trendine girmesi gerekir ozamanda BAT'dan ziyade ne firsatlar cikacaktir ortaya. Tabi sizde iceride olursaniz yatiriminiz kalmaz..
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
September 17, 2017, 07:36:57 AM
1k Satoshi ?. Hocam 4k altıni göreceğini bile düşünmüyorum. 1k biraz hayal olmuş. Miktarı biraz fazla ama destekçiside o kadar fazla.
full member
Activity: 183
September 17, 2017, 07:20:43 AM
full member
Activity: 147
September 17, 2017, 07:10:58 AM
Merhabalar kripto para dünyasında yeniyim ve işin içine girmeden öğrenemeyeceğimi farkettim. Dediğiniz coinden 200 tl lik almak istiyorum. kayıp kar önemli değil sadece öğrenmek istiyorum. bana bi yol haritası çizebilir misiniz?
paribu da hesabım var ve tl yatırmayı öğrendim oraya tl atıp bitcoine geçip sonra nereden alabilirim bu coini?

https://coinmarketcap.com/assets/basic-attention-token/#markets

coinmarket sitesinde hangi coinin nerde satildigini  Markets kismindan  ögrenebilirsin

diger arkadasinda dedigi gibi bende bitrexten aldim
legendary
September 17, 2017, 07:08:21 AM
Bugün neredeyse bütün kripto paralar değer kaybederken Basic attention token yüzde 20 değer kazandı http://kriptokoin.in/basic-attention-token-bat-fiyatlari/ .

Ayın 22sinde bı etkinlik var sanırım. Onu fiyatliyordur tahminimce. Ama hala beklediğim artış olmadı. 10k seyisine geleceğini düşünüyorum.
member
Activity: 360
Merit: 18
September 17, 2017, 06:56:42 AM

legendary
September 16, 2017, 08:12:21 PM
Sinyal grupları paylaşmaya başladı bat'i. Tp1 10k görünüyor . Bu da yaklaşık %65 gibi bir kar oranı.
Pages:
Jump to: