Pages:
Author

Topic: Basic attention token(BAT) - page 6. (Read 4357 times)

newbie
Activity: 47
Merit: 0
September 15, 2017, 10:00:24 AM
ben cevabınızı beklemeden dün gece elimdeki ETH lerle BAT aldım.

Aldığımda 1BAT= 0.00004796 btc \ 0.00067920 eth \ 0.1568 $
Şu an      1BAT = 0.00005054 btc \ 0.00071429 eth \ 0.1847 $

çok değil ama paraşütsüz iniş gördüğüm şu günlerde biraz umutlandırdı beni  Smiley şimdilik güncellemeye kadar bozmamayı düşünüyorum bakalım ne olacak
inşallah daha iyi yerlerde görürüz kendilerini  Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
September 15, 2017, 08:36:02 AM
Bir süredi yatırım yapıyorum bu coine bende. ADEX gibi patlayacaktır buda. Hazır olmakta fayda var.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
September 15, 2017, 07:03:26 AM
BAT araştırması yaparken bu başlık denk geldi güzel açıklamışsın.
bu mercury güncellemisi neler getirecek tam olarak ingilizce zayıf olduğu icin anlayamadım.
elimdeki eth lerle BAT alıp 22 eylülde olacak güncellemeye kadar bekletmeyi düşünüyorum. BAT ın cüzdanı yok sanırım nerede saklayabiliriz ?
cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Mercury güncellemesi roadmapin ilk ayagini olusturuyor ve cok buyuk guncellemeler getiriyor en onemlisi (Bir yatirimci olarak) Brave browsera BAT tokenler entegre edilecek, bu su demek oluyor suanda halihazirda calisan sistem bitcoin uzerinden yuruyor ve bu BAT tokenlere cevrilince degerde buyuk bir artis ongoruluyor. Ayrica UGP'de kilitli 300M coinde serbest kalacak ve kullanicilara denemeleri icin dagitilacak. Burasi onemli bu coinler her hesap acana yada brave browser kullanicisina verilecek olsaydi fake hesaplarla ruslar 200Msini hacilar exchangelerde satardi ama amerikalilar isin cozumunu soyle bulmus bu tokenler 6 ay boyunca sadece! sistemi denemek icin publisherlara yani BAT sistemine dahil olan yayincilari desteklemek icin kullanilabilece kullanilmayan tokenler UGP'ye geri donecek ve yeni kullanicilara dagitilacak. Bu BAT sisteminin tanitilmasi icin cok ama cok buyuk bir sey.

batı zaten biliyordum ama yaptığınız araştırma dikkatimi çekti elimde kar satışından bir miktar btc vardı alım verdim bakalım ne çıkarsa kardır diye güncelleme yayınlanasıya kadar beklerim o anki durumuna göre karlı olursa satarım heralde.
full member
Activity: 266
Merit: 190
September 15, 2017, 06:21:30 AM
Super duruyor sistem ama bu zamanda ben hicbirseyin yukselebilecegini dusunmuyorum sanki herkes parasini cekti ve FIAT'da bekliyor..
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
September 15, 2017, 06:20:40 AM
bu mercury güncellemisi neler getirecek tam olarak ingilizce zayıf olduğu icin anlayamadım.
elimdeki eth lerle BAT alıp 22 eylülde olacak güncellemeye kadar bekletmeyi düşünüyorum. BAT ın cüzdanı yok sanırım nerede saklayabiliriz ?

Mercury güncellemesi roadmapin ilk ayagini olusturuyor ve cok buyuk guncellemeler getiriyor en onemlisi (Bir yatirimci olarak) Brave browsera BAT tokenler entegre edilecek, bu su demek oluyor suanda halihazirda calisan sistem bitcoin uzerinden yuruyor ve bu BAT tokenlere cevrilince degerde buyuk bir artis ongoruluyor. Ayrica UGP'de kilitli 300M coinde serbest kalacak ve kullanicilara denemeleri icin dagitilacak. Burasi onemli bu coinler her hesap acana yada brave browser kullanicisina verilecek olsaydi fake hesaplarla ruslar 200Msini hacilar exchangelerde satardi ama amerikalilar isin cozumunu soyle bulmus bu tokenler 6 ay boyunca sadece! sistemi denemek icin publisherlara yani BAT sistemine dahil olan yayincilari desteklemek icin kullanilabilece kullanilmayan tokenler UGP'ye geri donecek ve yeni kullanicilara dagitilacak. Bu BAT sisteminin tanitilmasi icin cok ama cok buyuk bir sey.
newbie
September 14, 2017, 12:58:25 PM
cevap için teşekkürler.
sizce güncelleme sonrası batın durumu ne olur??
full member
Activity: 672
Merit: 110
September 14, 2017, 12:56:32 PM
yani aldığımız BAT ı bittreksten çekmek istesek myetherwallet adresimizi vererek çekebilirmiyiz ??
eve3t
newbie
September 14, 2017, 12:55:36 PM
yani aldığımız BAT ı bittreksten çekmek istesek myetherwallet adresimizi vererek çekebilirmiyiz ??
full member
Activity: 308
Merit: 105
September 14, 2017, 11:08:56 AM
bat erc20 token  yani myetherwallet'te saklayabilirsiniz.
newbie
September 14, 2017, 11:04:30 AM
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
September 08, 2017, 04:43:38 AM
Merhaba arkadaslar uzun bir arastirma döneminin ardindan ilk gercek yatirimimi yapmis bulunuyorum, aslinda Kasim hardforkundan cok korkuyorum ve piyasayi sarsacagini düsünüyorum buna ragmen ilk yatirimimi BAT'a yaptim bunun nedenlerine gelecek olursak. Arkadaslar tren kalkiyor Smiley

1. Ekip: Ekibin basinda eski mozilla CEO'su Javascript'in babasi Brendan Eich tabiki böyle bir deha ile calismak icin sizinde yetenekli olmaniz gerek yani, diger üyelerde cok yetenekli insanlar.

2.Brave browser: Basic attention token büyük bir proje kisaca internet reklamciligi üzerine egiliyorlar diyebilirim ama fikirleri okadar güzelki projenin uzun dönemde basarili olacagina adim gibi eminim.(bazi soru isaretleri var ama zamanla kalkacaktir)  hali hazirda BAT sisteminin kurulacagi bir platformda mevcut bende bir süre kullandim ve güzel bir browser cikartmislar. Genel yalnis anlasilma Brave browser BAT fiyatina etki etmiyor arkadaslar bunu bir nevi (tam olarak degil) BAt'in denenecegi platform olarak görebiliriz. Indirin kullanin sizde begeneceksiniz arada ufak hatalara rastliyorsunuz buyüzden Chrom'a geri döndüm ama ileride tekrar Brave kullanmayi düsünebilirim.

3..Mercury release: Yukarida piyasanin karisacagini düsündügümü soyleyip genede yatirim yaptigimi belirttim bunun nedeni eylul ortasinda (1-2 hafta icinde bekleyebiliriz) gelmesi planlanan ilk güncelleme yok fazla yenilik iceriyor bunlardan biriside browserda ödeme sisteminde BTC'den BAT'A gecilmesi sadece bu bile fiyati cok yukarilara cekecektir acikcasi yukselisten sonra fiata dönme taraftariyim sular durulunca tekrar BAT yada herhangi bir coine yatirim yapilabilir.

Evet arkadaslar gördügüm bir firsati sizinle paylasmak istedim fiyat hala düsük seviyelerde suan 5100 sat. Arastirmanizi yapip gec kalmadan trene atlayin

iyi günler. Iyi yatirimlar.
Pages:
Jump to: