Pages:
Author

Topic: Basic attention token(BAT) - page 3. (Read 4357 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 17, 2017, 12:58:18 PM
bittrex 1736 sat
binance 1840 sat
houbi 2252 sat
an itibariyle Huh

ico yapıldğı dönemde ether 10m satoshi civarındaymış/6400= 1562 satoshi btc maliyet (icodaki)
şu an 1 eth 3683000 btc/6400= 575 satoshi ether maliyeti
son bir hafta hariç hiç eksiye inmemiş ne btc ne eth bazında
benden başka da kimsede yok heralde, kendi kendime yorum değerlendirme yapıyorum  Cheesy

Olurmu hocam izlemedeyim. Hala daha tuttugum batlarim var elimde satmamda hedefim yok bu tokenler icin cunku yukselebilecegi bir sinir yok Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 17, 2017, 11:07:07 AM
bittrex 1736 sat
binance 1840 sat
houbi 2252 sat
an itibariyle Huh

ico yapıldğı dönemde ether 10m satoshi civarındaymış/6400= 1562 satoshi btc maliyet (icodaki)
şu an 1 eth 3683000 btc/6400= 575 satoshi ether maliyeti
son bir hafta hariç hiç eksiye inmemiş ne btc ne eth bazında
benden başka da kimsede yok heralde, kendi kendime yorum değerlendirme yapıyorum  Cheesy
legendary
December 11, 2017, 09:03:43 PM
Sirkülasyondaki tutar çok fazla ve fiyatı şu an için acayip uçuk. 1k satoşi altında toplayacağım düştüğünde.
E tabi brave resmi olarak kullanmaya başlarsa fiyatı erken uçar...
1k Satoshi ?. Hocam 4k altıni göreceğini bile düşünmüyorum. 1k biraz hayal olmuş. Miktarı biraz fazla ama destekçiside o kadar fazla.
bancor'a 0.01 ether'den geri alım garantisi verilmişti görüldüğü üzere uzun süredir o fiyatın da altında. Bat şu an icosuna oranla ether bazında 6x yapmış durumda normal seyri 3x civarındaydı. o yüzden ilk çıktığı günden bu yana ether bazında prim yapmış bir coin. Ben ilk başlarda güvenmiştim ama sonradan bunun da klasik pump-dump coini olduğuna kanaat getirdim. brendan eich de isim hakkını iyi satıyor, ether'e ters hareket etmesi olağan ama ether'le doğru orantılı hareket etmesi de hiç olmayacak birşey değil.ether 5m bandına ve ya altına sarkarsa bat'çılar satıp ethere hücum eder. kısacası bat'ı btc bazında değil de ether bazında değerlendirmeniz daha sağlıklı olur. 1 eth=6400 bat ico fiyatı. bunun kaç katı olabilir ya da ne kadar yaklaşabilir? ytd

ether bazında 4x şu anda, 2-3x arası olursa dadından yenmez. ethereum'a bağlı biraz da...ytd

öyle bir seviyeye gelirse(dun cok kisa bir sure geldi hemen geri cekildi) Bende tekrar alirim BAT.

BAt'ı çok fazla küçümsemeyin ama büyütmeyin de! çakma google hissesi gibi düşünülebilir. 2-3k civarında alıp uzun süre bekleyen çok iyi kazanabilir. ytd
Yukarıda söylediklerimi de göz ardı etmeden aldım bekliyorum bakalım! Aylardır btc-eth-dolar korelasyonunu o kadar istikrarlı sürdürüyor ki altından spekülatif de olsa bir başarı öyküsü çıkabilir! Ethereum btc bazında düşerken BAT, agresif ve tersi bir harekete girerse iyi kar bırakabilir, hem btc hem eth hem fiyat para olarak. Birkaç gündür gözümün kaydığı elastic ve patientory artış kaydetti umarım bu da bir çıkış yakalar. ASLA Ytd
member
Activity: 105
Merit: 10
December 09, 2017, 09:48:00 PM
Internette dolaşırken yeni browser denemek istedim ve brave'e denk geldim. Başlıkta yazilanlara bakarsak saglam bir proje ve ekibi var.

Yatırım yapılabilir gibi geldi bana. Başlığa yorum yapanlar sağolsun. Geriye dönük okuyup baya bilgi edindim.
sr. member
October 10, 2017, 07:34:16 PM
Bu bat'ın tarayıcısı vardı Brave'mi ne bu tarayıcı kullanan var mı arkadaşlar? Tarayıcı üzerinden gelir elde etme durumu vardı kayda değer bir şeyler veriyorlar mı acaba?

Ben uzun sure kullandim mobilde fena degil ama bahsedildigi gibi 8-9 kat hizli diye birsey yok. Konuyla alakasiz ama sunu aklima gelmisken soyleyeyim egerki BAT ve dolayisiyla Brave google chrome'un (yalnis anlasilmasin google degil sadece chrome tarayicisinin) %10 pazar payini alirsa her bir BAT 100 kat degerli olur diye bir hesaplama yapmisti birisi  Grin ilk baslarda BAT yatirimi yaparken buda cok etkili olmustu bende ama sonradan dusununce bunun yillar alacak bir calisma oldugunu gordum.
full member
Activity: 336
Merit: 100
October 10, 2017, 06:30:28 PM
Bu bat'ın tarayıcısı vardı Brave'mi ne bu tarayıcı kullanan var mı arkadaşlar? Tarayıcı üzerinden gelir elde etme durumu vardı kayda değer bir şeyler veriyorlar mı acaba?
legendary
October 10, 2017, 04:31:15 PM
Sirkülasyondaki tutar çok fazla ve fiyatı şu an için acayip uçuk. 1k satoşi altında toplayacağım düştüğünde.
1k Satoshi ?. Hocam 4k altıni göreceğini bile düşünmüyorum. 1k biraz hayal olmuş. Miktarı biraz fazla ama destekçiside o kadar fazla.
bancor'a 0.01 ether'den geri alım garantisi verilmişti görüldüğü üzere uzun süredir o fiyatın da altında. Bat şu an icosuna oranla ether bazında 6x yapmış durumda normal seyri 3x civarındaydı. o yüzden ilk çıktığı günden bu yana ether bazında prim yapmış bir coin. Ben ilk başlarda güvenmiştim ama sonradan bunun da klasik pump-dump coini olduğuna kanaat getirdim. brendan eich de isim hakkını iyi satıyor, ether'e ters hareket etmesi olağan ama ether'le doğru orantılı hareket etmesi de hiç olmayacak birşey değil.ether 5m bandına ve ya altına sarkarsa bat'çılar satıp ethere hücum eder. kısacası bat'ı btc bazında değil de ether bazında değerlendirmeniz daha sağlıklı olur. 1 eth=6400 bat ico fiyatı. bunun kaç katı olabilir ya da ne kadar yaklaşabilir? ytd

ether bazında 4x şu anda, 2-3x arası olursa dadından yenmez. ethereum'a bağlı biraz da...ytd

öyle bir seviyeye gelirse(dun cok kisa bir sure geldi hemen geri cekildi) Bende tekrar alirim BAT.

BAt'ı çok fazla küçümsemeyin ama büyütmeyin de! çakma google hissesi gibi düşünülebilir. 2-3k civarında alıp uzun süre bekleyen çok iyi kazanabilir. ytd
sr. member
Activity: 473
Merit: 250
"Proof-of-Asset Protocol"
October 10, 2017, 04:28:47 PM
BAT

$0.197142 (10.47%)
0.00004057 BTC (9.45%)
0.00065581 ETH (9.04%)

Token piyasaya çıktığında zaten 150 milyon dolar market kapasitesiyle çıkmıştı. Şu an çokta değerlenmiş sayılmaz uzun vade yatırım yapılabilecek nadir tokenlerden biri.. Eğer fiyatı düşerse alınması gerekir diye düşünüyorum.
sr. member
October 10, 2017, 04:24:52 PM

legendary
October 10, 2017, 04:10:31 PM

full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
October 03, 2017, 04:53:09 PM
Eylül 18'de aldım 2 haftadır zarardaydım bekledim satmadım, şimdi yükseliyor. İnşallah devam eder böyle yükselmeye. Artık kademe kademe stoploss koymaya karar verdim o düşüşten sonra.
full member
Activity: 238
Merit: 104
Alaattin
October 03, 2017, 03:20:21 PM
Tuhaf token,ismi nedense içime hiç güven hissi uyandırmıyor.
sr. member
October 03, 2017, 12:07:38 PM
Bu iki oldu mercury release ertelenmeden önceki tarihinde butun market dusmustu bugunde 3 gün kala gene tüm market dusuyor BAT gene yesilde ama hersey yesile donerken kimsenin buraya yatirim yapmaya niyeti yok boyle buyuk bir update oncesi potansiyelinin cok cok altinda kaldi yukselis. Neyse en azindan dusmemis oldu yatirimim. Duzenli olarak cikiyorum yani duzenli miktarlarla cunku buradan nekadar yukari gider bilmiyorum hersey duserken. gecen tarihte 7k sat. görmustu oraya kadar bir kismini bekletecegim (hic gormeyebilirizde o seviyeleri) arada güncellemeleri falan bu baslik altina yazarim burada kalsin.
full member
Activity: 182
eHarvestHub
October 02, 2017, 12:22:59 PM
Kasım Hardforku ne? Bi bitmedi anasını satayım fork ha fork. Kaç tane daha fork olacak? Kim çıkarıyor bu haberleri? Madem diyorsunuz kaynak verin bari bizde bilelim kim oldugunu
newbie
Activity: 60
Merit: 0
October 02, 2017, 09:58:47 AM
Şu an piyasada en sevdiğim coinlerden bu anladığım kadarıyla çok büyük potansiyeli var.
sr. member
September 27, 2017, 05:37:56 PM
mercury releasein ne oldugunuda kısaca açıklayabilirmisiniz? artık yayıncılar ödeme alabilecekmi bu yeni sürümle?

yayincilar ödeme alacaklar ayrica kullanicilarda ödüllendirilecek mercury release ile birlikte. Bunun disida brave browserda islemle BAT ile yapilmaya baslanacak. halihazirda islemler bitcoin ile yapiliyor.

Bu sefer yukselirmi hocam bu BAT

Nerden bilim hocam ben onu insallah yukselir yatirimimin buyuk bir kismi orada ama yukselip dusecegini bilsem evimi satar sermaye yaparim. aksam yazdigimdan beri gene yukseliyor tahminimde 6sina kadar yukselir. BAT uzun donem coini eger kisa surede yuksek kar istiyorsaniz sizi mutlu etmez.
full member
Activity: 266
Merit: 190
September 27, 2017, 04:58:53 PM
mercury releasein ne oldugunuda kısaca açıklayabilirmisiniz? artık yayıncılar ödeme alabilecekmi bu yeni sürümle?

yayincilar ödeme alacaklar ayrica kullanicilarda ödüllendirilecek mercury release ile birlikte. Bunun disida brave browserda islemle BAT ile yapilmaya baslanacak. halihazirda islemler bitcoin ile yapiliyor.

Bu sefer yukselirmi hocam bu BAT
sr. member
September 27, 2017, 04:45:26 PM

full member
Activity: 201
Proof-of-Asset Protocol
September 27, 2017, 04:24:13 PM
sr. member
September 27, 2017, 03:52:31 PM
Merhaba arkadaslar dedigim gibi mercury release 2 hafta ertelenmisti simdi 9 gün kaldi yayinlanmasina ve büyük bir buy wall olusuyor alim firsati olabilir iyi günler.
Pages:
Jump to: