Pages:
Author

Topic: Bayram Ilgın ve tavsiyeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 2. (Read 25371 times)

full member
Activity: 245
Merit: 100
bu tarzda kişiliklerin ne dediği ile ilgelenmek yerine kripto piyasası hakkında sağlıklı yorumları okuyup, gerçekçi grafikleri incelemeyi tercih ederim. herkesin uzman olmaya kalktığı ortamda yeterince aslında uzman yok.
newbie
Activity: 217
Merit: 0
ismini duymuştum ama hiç araştırma ihtiyacı duymadığım birisiydi.başlıkta okuduklarımın üzerine bir araştırma ihtiyacı geldi.
newbie
Activity: 210
bir kaç videosunu izledim ama bana çok genel geçer geldi.tabi hiç bilmeyenler için iyi olabilir.herkes izleyip kendi kararını kendi versin derim.
newbie
Activity: 9
Yalan konuşuyorsunuz. Belli ki o hıyar gönderdi sizi aynı gün aynı saatlerde yazdığınıza göre. Üstelik imzalarınız da aynı siz kimi kandırıyorsunuz?
Faydalı buluyormuşsunuz ama neyi bulduğunuzu yazmamışsınız.
Yukarıdaki postlarda sıraladım verdiği coinlerin hepsi scam coinler, bunları mı faydalı buluyorsunuz? Smiley)
Adam nerde ponzi var onu aldırıyor sen anlamadığın için gelip savunuyorsun boş boş.
Böyle yazarak yalakalık yaptığınızı zannediyorsunuz ancak işin aslı bu değil, siz de onun kadar hakka giriyorsunuz sırf onu kollamak adına
Size yatırım yaptırdığı insanları batırdığı onlarca coin saydım,  başınıza gelince anlarsınız. size müstehak!
Dolandırıcı bayram ılgın'ı savunun bakalım argümansız. Aferin dedi mi bari? Smiley
newbie
Activity: 112
Bana faydalı oldu mantılı bir şekilde devam edilirse yatırım yapanlara faydalı olacaktır
newbie
Bence faydalı bir şekilde tavsiye yapıyor tecrübelere kulak vermeli ve ona göre yatırım yapmalı
newbie
Activity: 140
Elbette faydalı buluyorum ama faydalı diye direkt de yatırım yapılmaz sadece fikir açısından
member
Activity: 756
Merit: 17
Adamı tanımıyorum bu başlık sayesinde ismini duydum ve en kısa zamanda araştırma yapacağım umarım güvenip hareket edebileceğim birisidir
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Tipinden konusmasindan her halinden belli oldu dolandirici oldugu kanmayin boylelerine.
newbie
Activity: 168
Adam tam bir dolandiricidan baska birsey degil. Hic bir sekilde tavsiyeleri ciddiye alinmamali.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Uzerinde cok dusunulecek bir adam degil bence hatta adam bile degil lan bu. Gereksiz biri.
newbie
Activity: 9
https://i.hizliresim.com/A19adr.png

Alın size yalancı dolandırıcı bayram ılgın.
Her gün demiyor mu garip gurebaya yardımcı oluyorum, kimsesizin kimsesi oluyorum!
Cahilleri kandırırsın sen ancak kıro 0.4 btc'yi 18.5 btc yapmış yalancı sahtekar
Bize neden önermedin diye sorana ne demiş? Mecbur muyum.
Hitap ettiği kesim aklını zerre kullanmayan bu adamı bi halt zanneden armut piş ağzıma düş tipler
Hal böyle olunca bu tipler google'a bayram ılgın dahi yazmazlar da ama ben yine de yazayım bunun nasıl yalancı dolandırıcı olduğunu ki aklını kullananlar uzak dursun
Bu kripto dalaverecisi  myetherwalletden 10.000 dolarlık para çaldırmış, donanım cüzdanla koruması gerektiğini bile bilmiyor eşşek sözde 1,5 senedir bu işin içinde. Bu zekayla insanlara tavsiye veriyor şaka gibi!
Bu adamın hayatı yalan, kanmayın artık bu alçak namussuz cahil şerefsize

Önerdiği tüm coinler %99 dipleri görüyor.
Blitzcash 5 dolarken %700 artacak alın dedi, şu an 0.50 pump dump coini !

Şerefsiz alçak insanlar alırken sattı!

newbie
Activity: 238
Adam ben sahtekarim diye bagiriyor resmen. Saf insanlari topluyor etrafina paralarini carpiyor.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Duyduğuma göre facebook grubunda yatırım tavsiyeleri paylaşıyor. Gruba almak için de 500 dolar istiyormuş.
Kendisinin bilgileri bana göre son derece temel seviyede, ingilizce bile bilmediği aşikar. Hal böyle iken neden böyle birinden tavsiye alasınız? Bu adam ingilizce bilmediğine göre araştırmasını neye göre yapıyor coinleri nasıl inceleyebiliyor? Ya da gerçekten inceliyor mu?

Benim gördüğüm kadarıyla yaptığı şu ki düşük piyasa değeri olan adı sanı duyulmamış şeyleri söylüyor bu tarz coinlerde zaten er veya geç pump yapılır, bu bir sır değil.
Onun yazdığı şeyleri zaten bol takipçili twitter hesapları bedavaya paylaşıyor belki de o da onlardan okuyup yazıyordur. Boşuna 500 dolar bayılmayın böyle tiplere.

Ha bana kalırsa kimseye para bayılmayın. Bu forumda gerçekten bilgi seviyesi çok üst düzeyde olan adamlar bile fonları batırıp?/cebe atıp kaçtı. Hal böyleyken kimseye güvenmeyin. Kendiniz birşeyler başarmaya çalışın. Yoksa belki bugün değil ama bir gün siz ne olduğunu bile anlayamadan tavuk gibi yolarlar.

Para istemesi çok abes bir durum olmuş hem de yüklü miktarda. Ben genelde yatırım tavsiyesi verenlerden ziyade vizyon ve bakış açısı kazandıranlara daha çok önem veriyorum.
newbie
Ben de bu post vesilesiyle tanışmış oldum. İyi reklamını yaptınız isteyerek ya da istemeyerek yorumlara bakacam videolarını izleyecem bi takipçi daha kazanmış olacak Bayram Bey
newbie
Activity: 148
ben pek iyi bulmuyorum kendisini ki çok olumsuz düşüncelere sahip bir sürü insan ve yorumu da beni böyle düşündürüyor..
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
İnsanların para kazandırmak için paralı eğitim verdiği hiçbir eğitime de sıcak bakamıyorum bu arada. Saçma geliyor eğitim yerine kendi vaktini bu işe harcayıp daha fazla kazanbilirsin. 500 dolar çok fahiş rakam
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Duyduğuma göre facebook grubunda yatırım tavsiyeleri paylaşıyor. Gruba almak için de 500 dolar istiyormuş.
Kendisinin bilgileri bana göre son derece temel seviyede, ingilizce bile bilmediği aşikar. Hal böyle iken neden böyle birinden tavsiye alasınız? Bu adam ingilizce bilmediğine göre araştırmasını neye göre yapıyor coinleri nasıl inceleyebiliyor? Ya da gerçekten inceliyor mu?

Benim gördüğüm kadarıyla yaptığı şu ki düşük piyasa değeri olan adı sanı duyulmamış şeyleri söylüyor bu tarz coinlerde zaten er veya geç pump yapılır, bu bir sır değil.
Onun yazdığı şeyleri zaten bol takipçili twitter hesapları bedavaya paylaşıyor belki de o da onlardan okuyup yazıyordur. Boşuna 500 dolar bayılmayın böyle tiplere.

Ha bana kalırsa kimseye para bayılmayın. Bu forumda gerçekten bilgi seviyesi çok üst düzeyde olan adamlar bile fonları batırıp?/cebe atıp kaçtı. Hal böyleyken kimseye güvenmeyin. Kendiniz birşeyler başarmaya çalışın. Yoksa belki bugün değil ama bir gün siz ne olduğunu bile anlayamadan tavuk gibi yolarlar.
Hocam arkadaş son derece doğru konuşuyor forumda abilerimiz anlatıyor ne bob marleyler ne krallar görmüş bu forum insanların arkadan sövmek dışında elinden hiçbir şey gelmediği hırsızlık vakaları
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Küfretmek yasak dimi forumda neyse küfürsüz yazalım.  Grin Halihazırda ismini vermicem saçmasaoan bir coine milleti sokmuştur masternode kuruyoruz ayağına söğüşlüyor şu an, yani o bayram ılgın hala bayram ılgın olarak devam ediyor ve insanlar da afiyetle yiyor, afiyet olsun güzel milletim.  Smiley Böyle bir sahtekara nasıl güvenebilirsiniz? Yahu zaten tipine baksanız ne olduğunu anlarsınız. Hiç bir bilgi yok ingilizce sıfır ama projelerden çok anlıyormuş da gelecek görüyormuş da falan filan. Geçin bunları bizim millet sağılmaktan hoşlanıyor.
member
Activity: 280
şimdi kimse kusura bakmasın tamamen sallıyor, yani bu adama inananlar var bir sürü, ben diyorum ki bu tipler varken iyi biz şu memlekette yaşıyoruz nefes alıyoruz, nasıl bir cehalet yani bu
Pages:
Jump to: