Pages:
Author

Topic: Bayram Ilgın ve tavsiyeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 9. (Read 25371 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bir kişinin aklıyla hareket etmek yanlış olur ve bu piyasada ben bu işi biliyorum diye çıkıp insanlara akıl vermeninde bir mantığı olduğunu düşünmüyorum kimi çıkıyor grafik yorumu yapıyor forex mantığı kimi çıkıyor gelecekte şu bu diyor bu kişilere baktığımda çoğu yabancı basında duyduklarını  bizlere anlatıyor . Tavsiyem bir kişiyi dinlemeyin yendiniz araştırın kafanıza yatarsa yatırımızı yapın.
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Duyduğuma göre facebook grubunda yatırım tavsiyeleri paylaşıyor. Gruba almak için de 500 dolar istiyormuş.
Kendisinin bilgileri bana göre son derece temel seviyede, ingilizce bile bilmediği aşikar. Hal böyle iken neden böyle birinden tavsiye alasınız? Bu adam ingilizce bilmediğine göre araştırmasını neye göre yapıyor coinleri nasıl inceleyebiliyor? Ya da gerçekten inceliyor mu?

Benim gördüğüm kadarıyla yaptığı şu ki düşük piyasa değeri olan adı sanı duyulmamış şeyleri söylüyor bu tarz coinlerde zaten er veya geç pump yapılır, bu bir sır değil.
Onun yazdığı şeyleri zaten bol takipçili twitter hesapları bedavaya paylaşıyor belki de o da onlardan okuyup yazıyordur. Boşuna 500 dolar bayılmayın böyle tiplere.

Ha bana kalırsa kimseye para bayılmayın. Bu forumda gerçekten bilgi seviyesi çok üst düzeyde olan adamlar bile fonları batırıp?/cebe atıp kaçtı. Hal böyleyken kimseye güvenmeyin. Kendiniz birşeyler başarmaya çalışın. Yoksa belki bugün değil ama bir gün siz ne olduğunu bile anlayamadan tavuk gibi yolarlar.

Evet, bir grubu olduğunu bu gün siz yazdıktan sonra Facebook'dan kontrol edince anladım, zira henüz 2 gündür kendisini takip ediyordum. Bu durumda gözümde 99,9 puan kaybeder. O %1'de 500 Dolar olmamasını umduğumdandır... Yani değil 500 Dolar, 1 TL bile alıyorsa benim nazarımda biter. Fakat şu anda para alıyor mu, almıyor mu bilmediğim için, kendi gözlerimle şahit olmadığım için bir şey diyemiyorum. Durduk yere hakkını almayayım üstüne. Ama ne zaman ki görürüm para aldığını işte o zaman söylerim zaten. Kısaca, eğer para alıyorsa bu gruptan, ben zaten ona farklı bir gözle bakmaya başlarım otomatik.

Bu bahsettiğiniz Twitter adreslerinden bir kaç örnek verebilir misiniz peki? Faydalanalım, biz sektör de yeni ve acemi olan kişiler...
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Şu aralar kendisine forumlara yeni üye olan insanalr tarafından ciddi bir şişirlme işleminin gidildiğini düşünüyorum ve bu gibi şeylerden uzak durulması taraftarıyım.
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Duyduğuma göre facebook grubunda yatırım tavsiyeleri paylaşıyor. Gruba almak için de 500 dolar istiyormuş.
Kendisinin bilgileri bana göre son derece temel seviyede, ingilizce bile bilmediği aşikar. Hal böyle iken neden böyle birinden tavsiye alasınız? Bu adam ingilizce bilmediğine göre araştırmasını neye göre yapıyor coinleri nasıl inceleyebiliyor? Ya da gerçekten inceliyor mu?

Benim gördüğüm kadarıyla yaptığı şu ki düşük piyasa değeri olan adı sanı duyulmamış şeyleri söylüyor bu tarz coinlerde zaten er veya geç pump yapılır, bu bir sır değil.
Onun yazdığı şeyleri zaten bol takipçili twitter hesapları bedavaya paylaşıyor belki de o da onlardan okuyup yazıyordur. Boşuna 500 dolar bayılmayın böyle tiplere.

Ha bana kalırsa kimseye para bayılmayın. Bu forumda gerçekten bilgi seviyesi çok üst düzeyde olan adamlar bile fonları batırıp?/cebe atıp kaçtı. Hal böyleyken kimseye güvenmeyin. Kendiniz birşeyler başarmaya çalışın. Yoksa belki bugün değil ama bir gün siz ne olduğunu bile anlayamadan tavuk gibi yolarlar.

edit: adam cahil bir boktan anlamayan dolandırıcının teki uzak durun.
member
Activity: 308
Merit: 10
reklam kazancı ve insanlara bilgi sunmak ile fayda sağlama amacıyla kurulan her türlü site başımızın üzerindedir. Fakat insanlar nihayetinde kendi yorumlarını yapıyor. yeni arkadaşlar kendi fikirleri oluşuncaya dek başkasının sözüyle yatırımdan kaçınmalı
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Arkadaşlar, Sanal Para konusunda yeniyim ve haliyle bir arayıştayım da... Bu süreçte Bayram Ilgın adlı kişinin Youtube kanalını fark ettim ve bir kaç videosunu izledikten sonra bir videosunu da buradaki bilgili arkadaşlarla paylaşmak istedim ki, kendisini takibe devam edip etmeme konusunda sizlerden bir fikir alayım istedim...

Özellikle bu piyasa da uzun süreler geçirmiş veya bir birikime sahip olanlar, siz Bayram Ilgın'ın tavsiyeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu kişiye tavsiyeleri hakkında güvenmeli miyiz veya takip etmek, benim gibi yeni başlayanlara bir şeyler katabilir mi?

https://www.facebook.com/bayram.ilgin/videos/10156193337327122/

Videoyu mesaja gömmeye çalıştım ama beceremedim, kusura bakmayın bu yüzden.
Pages:
Jump to: