Pages:
Author

Topic: Bayram Ilgın ve tavsiyeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 7. (Read 25371 times)

newbie
Activity: 13
Merit: 1
Bence kendisi manik depresif sizofren . Din sömürüsü fln yapıp salya sümük videolarda ağladığını gördüm 5 dk da modu değişebiliyor.Bir anda para bende fln ego kabarık konuşmalar fln .. Paralı grup açmasaydı  hadi iyi niyetli fln diye düşünecektim ama yok . Bu cahile inanıp 500 dollar yatıranlar var onlarda gram akıl yok . Asrın projesi dediği exacoin scam çıktı , Bu proje yok satıyor dediği Tex coin scam çıktı, bitcoinde kalın dedi yerlerde btc, Ne söylediyse tutmadı. Şimdi Deex coin i pompalıyor. Valla yazık günah buna inanıp parasını kaptıranlara oluyor olan.
newbie
Activity: 50
Merit: 0

Kendisi hakkında yazılmış bi kaç yoruma denk geldim ve paylaşmak istedim. İnsanlardan para toplama işine yanına oğlunu da alarak devam etmektedir. Yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi çok güzel din suistimali yapar. Duygu sömürüsüyle insanlardan 500$ (yazıyla beş yüz) ister ! Bugünün kuruyla 1.877 TL (zamlı asgari ücretten bile fazla). Arada ağlamaları meşhurdur, ben kopuyorum o anlarda Cheesy Ciddi proje anlatırken birden ağlama challenge moduna girer.

Neyse daha fazla uzatmayacağım arkadaşlar, bu tarz insanların videolarını elbette izleyin, fikirlerini değerlendirin ama sazan gibi gidip grubuna felan girmeyin. Son değerlendirmeyi yine kendiniz yapın. Bu adamdan kat be kat faydalı bir sürü Youtube kanalı var gidin onları izleyin. Bu adamın en az 10 videosunu izledim, içerik hep aynı inanın, 3 tane siteyle adam 1 saat video çekiyor. Millet yiyecek ekmek bulamıyor bu düzenbaz gelmiş 500 dolar istiyor. Ondan sonra da gelip ben garip gurebaya yardım ediyorum nidaları atar. Benim o kadar param olsa gider vakıflara yardım ederim, kimsesiz çocuklara yardım ederim, Mehmetçik vakfına bağışlarım. Bahsettiği müslümanlık böyle olur. Yoksa bana para veren adama ben de kazandırırım. X bir coin veya ICO al 1 sene bekle ! Vizyonu sadece bu kadar. Ölü bi coin alsanız bile zaten 6 ay 1 senede en az %500 katlar inanın bana. Kendi aklınızı kullanın sadece..

Edit: Resimlerin kaynağı:  https://www.ytpara.com/bitcoin/122668-exacoin-dunyada-ilk-butun-sistemler-birarada-2.html
member
Activity: 168
Merit: 10
Aynı sayfayı bende takip ediyorum.Bu işte yeni olmama rağmen adamın vermiş olduğu bilgiler çok temel düzeyde.ingilizcesi kötü.büyük ihtimalle twitterdan aldığı bilgilerle sayfasında tavsiyelerde bulunuyor ve gerek referanslı linkler gerekse vip üyelik üzerinden kazanç elde etme peşinde.yeniyseniz bir kişiye takılıp kalmayın.okuyun arastırın olayın iç dinamiklerini çözmeye çalışın.bir kişinin tavsiyeleriyle ömür boyu yatırım yapamazsınız.
newbie
Activity: 2
Bayram Ilgın'ın videolarını seyrettim ve kriptoparalar hakkında temel bilgiler veriyor.  Ancak, bu kişinin hedefinin insanları zengin etmekten ziyade insanlar üzerinden zengin olmak olduğunu çok geçmeden anlamış bulunuyorum. Şöyle ki, yeni çıkan ico ları sanki kendi ekip kurmuş ta kendi projeyi yaptırıyor gibi videolarında lanse ediyor. Bitconnect türevi ne kadar ico varsa hepsine de insanların üye olması için muazzam bir çaba içersinde. Bitconnectin sonunu hepimiz biliyoruz. Tabi, burada ki ince nokta insanlara kendi verdiği referans linki üzerinden üye olmaları için baskı kuruyor böylelikle kendi riskini minimuma indirmektedir. İnsanların bu öneriler zarar ediyor olması hiç umurunda değil maalesef. Teknik analizden anlamadığını düşünüyorum çünkü teknik analiz için ciddi bir bilgi birikimine ihtiyaç bulunmaktadır. Bunu da gösteren veya ispatlayan hiç bir videosu yoktur. İnsanları sürekli kendi grubuna 500$ karşılığı üye olmasını istemekte ve üye olanlarında yeni üyeler getirmesi konusunda üstü kapalı mesajlar verdiğini düşünüyorum.

Kısaca, şahsi kanaatim tam bir umut tüccarıdır. Alp Işık ve Mehmet Hamdibol klasında bir insan olmadığını söyleyebilirim çünkü bu insanların hedefleri insanları aydınlatmak ve bilgilendirmek, Bayram Ilgın'ın hedefi sizi zengin edeceğim söylemi ile insanların paralarından komisyon almak. Şöyle ki 500$ alsanız yüz kişiden 50000$ etmektedir. Etrafında ki para kazanmış olan 3-5 kişi de bu adamın reklamını bol bol yapmaktadırlar. Saf insanımız da zengin olacam hayali ile bu adamın tavsiyelerini dinlemekte ve ona göre hareket etmektedir. Videolarında bol bol dini argüman içeren anektodlar kullanmaktadır. Aslında bu adamın gerçek işi network marketingdir. Ponzi şema şeklinde çalışan GetmyAds şeklince kuruluşların yalan söylemlerini geçmişte insanlara pazarlamış ve bu firma battığından dolayı (Bitconnect gibi) insanların çoğu mağdur olmuştur.

Bu insanın verdiği tavsiyelerin hepsin internette birçok youtuber vermektedir. Tabi, günümüz insanın okuyup araştırmaktan çok inanmayı seçtiği için bu adamın da etrafında belli bir kitle oluşmuş bulunmaktadır.

Şahsi tavsiyem kriptoparalar konusunda yatırım yapmak istiyorsanız bunun gibi sadece sizin üzerinizdem komisyon alımayı ve sizin üzerinden para kazanmayı hedef haline getirmiş insanlardan uzak durmanız. Eminim verdiği tavsiyelerden şu anda zarar etmiş olan birçok insan vardır. Zarar edipte hala ona inananlar da illa bir gün bu coin ya da token çıkacak diye beklemektedirler. Kriptoparalar pazarı spekülatif hareket etmektedir. Dolayısı ile Warren Buffet'ın dediği gibi spekülasyondan zamanında çıkamazsanız yatırımcı olursunuz. Bunun anlamı şudur, birinin gazı ve ya haberi ya da yönlendirmesi ile almış olduğunuz pozisyondan düşerken çıkamaz ya da pozisyonunuzu kapatamazsanız mallar elinizde patlar ve mallar elde çıkacak beklentisiyle beklersiniz.      
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Bunun gibi para için kendi halkını sömüren insanlar umarım gerekli mahkemelerde yargılanırlar. Neymiş? 500 dolar karşılığında piyasayı öğretiyormuş ya bırakın bilen bilir piyasayi bilen adamin 500 dolar paraya ihtiyaci olmaz.
newbie
Son zamanlarda sesi çıkmamaya başladı beyimizin. Hem borsa dibe doğru çakılıyor, hem de aldırmış olduğu ICO lar dipte. Ne hikmetse tanıttığı bütün ICO lar referanslı. Bir de zamanında DOGE geleceğin coini felan diyordu millete binlerce aldırdı, coinin ne olduğundan bihaber! Şaka maksatlı çıkmış olan coinden bile bi haber ki teknolojisini araştırsın. Yazık buna inanıp kanan milletimize, maalesef çok bilinçsiz hareket ediyoruz. Her s.k.m hıyar diyene tuzla koşan bir güruh olduktan sonra bu tarz kişilerin sonu gelmez, bugun Bayram olur yarın Hasan olur..
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Sosyal medyada kripto para uzmanı geçinen kişilere inanmayın. Hiçbir şey bildikleri yok. Zaten bilgileri olsa sosyal medyada dolaşmak yerine yatırım yapıp karın tadını çıkarırlar.
member
Activity: 126
Bayram Ilgın tavsiyeleri ile yatırım yapanları zarara sokan biri. Profesyonel olmayan uzman sayılmayan kişilerin önerilerini hasıraltı edin, görmezden gelin. Piyasada herkes biliyorum havasında.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Ponziciyi adamdan sayıp, kriptoparalar işin tavsiye alanını sonu klavuzu karga olandan farksız olur.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
kim olursa olsun tavsiye yorum vs. hepsi bir nabızdır. dikkate alınmalı. ama burda önemli olan hedefleriniz ve bakış açılarınız ve sahip olduğunuz mevcut pozisyon önemli. tavsiyelerde dikkate alınacak şey istatislik ve teknik konulardır. bunların yorumlanması şahsi tercihler içerir.
bir kimsenin yok saydığı bir mebla ile yaptığı yatırım ve zaman marjını, sizin de aynı kaygıyla yapma durumunuz yoksa yani en basitinden uzun vadeli zaman size uygun değilse aynı yolu izlemek mantıklı olmaz. tavsiyeler için genel bakışım bu. kendi şartlar ve ihtiyaçlar göz önünde bulunarak dinlenmeli ve yorumlanmalı.
member
Activity: 154
Dostum benim sana önerim şu dur ki kripto para dünyasında kendi bildiğin ve gözlediginin dışında hiçbir şekilde kimsenin lafına bakmadan yatırım yapmandir
newbie
Activity: 224
ağzı olan konuşur.adam bariz kendi reklamını yapıyor.söylediği şeyleri şu forumda 2 saat vakit geçirsen öğrenirsin.hem biliyor olsa bile tek bir kişinin lafına bakmayın arkadaşlar.sürekli araştırın, her yerden, herkesten öğrenin, derleyin ona göre kara verin.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Bilgilenmek açısından bu tarz insanları takip etmek çok yarar sağlayacaktır fakat yatırımınızı başkasına göre değil kendinize göre yapmanızı tavsiye ederim.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
tabi ki yeni arkadaşların bu konudaki bilgi sahbi olmak için güzel bir platform ortaya çıkartmış. tebrik edilir düzeyde sonuçta emek var.

değerlnedirilebilir ama 500 dolar verip bu şekilde ticarete dökmek biraz riskli. çünkü para vererek giren arkadaşlar çok risk alabilirler ve piyasa çok oynak olduğu için yatırımlarından zararlı çıkınca üzüleblirler.

ama genel anlamda yararlı ve bilgilendirici olmuş.
member
Activity: 154
Parayı görünce insanları kandırmak için yalandan tavsiye verecek çok adam bulunur. Ortalıkta dijital para uzmanı olduğunu iddia eden sınırsız tip var. Uzman  olan kişi uzmanlığını teknik bilgisi ile ispat etmeli.
member
Activity: 76
Bu tarz sayfalar ve gruplar bilgi edinmek ve öğrenmek amacıyla takip edilmelidir.Bir başkasının aklıyla yatırım yapma taraftarı değilim.
full member
Activity: 672
Merit: 110

be amk cocugu bu ulkede kac tane mılyoner var da 5000 tanesını sen yaptın be mk cocugu.... herkese reflı lınk verıyor gerızekalılar da buna guvenıp o ponzı sıtelere uye olup bu beyınsıze para kazandırıo .nasıl bır salaksınız bu na ınananlar.adam 1000 kısıden 500 dolar toplamıs bunları yıyo sıze hava atıo bı beyınsızler
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Kurtar bizi bu hayattan Baryam Ağbüüi
newbie
Bu kolpaya inanıp para felan vermeyin sakın ! Ne İngilizce var, ne vizyon var, ne grafik analiz var, bir de kalkmış 1000 kişilik grubum olsa şunu yapcam bunu yapcam diyor. Lan yavşak 1000 kişi 500 dolar verse 500.000$ yapıyor ! Dini suistimal edip garip gurebaya kazandırıyorum diye milleti düdüklüyor. Bu şaklaban herife inanıp sakın para felan vermeyin. Hangi koini alırsanız alın zaten 6 ay 1 sene bekleyince en az %500 katlıyor, bu da ben söyledim diye geçiniyor.Arkadaşlar bu adamı dinleyeceğinize girin Youtube'da çok mantıklı ve işi bilen kişilerin videolarını izleyin. Milletten topladıkları paralarla da artislik yapar, ben de para var sen de ne var diye, neyse daha fazla ağır konuşmayacağım.
Buradan o alçağa sesleniyorum : Okuduğunu biliyorum, madem garip gurebaya yardım ediyorsun para isteme lan yavşak, adam gibi paylaş alan alsın satan satsın. Madem paraya ihtiyacın yok ne diye dilencilik yapıyorsun ! Yazık diyorum sadece.
Pages:
Jump to: