Pages:
Author

Topic: Bayram Ilgın ve tavsiyeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? - page 6. (Read 25371 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence her farklı düşünce insana birşeyler katar özellikle yatırım İçin ama sadece bir kişinin düşüncelerine göre yatırım yapmak yanlış
newbie
Genel olarak fikir havuzuna sahip olmayan yeni arkadaşlar dikkatli olmalı herkese göre yatırım yapmamalı
newbie
Activity: 9
Home Block Coin $0,440019 şu an. Bayram efendiye coinin durumunu sor, scam olmuş de bağırır çağırır, seninle çalışamam ben der seni engeller.
Bu coini alan insanlar home block coin ne oldu diye soramıyor ki korkudan.. Sanki ekmeğini bayram efendi veriyor.
Kendi videosunda söylüyor 143 kişiye vesile oldum, ordan komisyon geldi diyor. Tarih 29 kasım. Bu zamana kadar kaç kişi yatırım yaptı Allah bilir.
Onun umurunda mı home block coin düşmüş çıkmış?  Sizden gelen ref paralarıyla kazandıklarını çoktaaaan çekmiştir siz kendi derdinize yanın
member
Activity: 322
Merit: 12
Güvenilip de onun bahsettiği şekilde yatırım yapılacak bir adam değil tam bir üç kağıtçı. Savunmayın şu adamı.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Burada kimseyi kandıramaz ondan burada faliyet gostermiyor. Ama bu tarz tipleri durduramazsınız bir sekilde devam ederler
hero member
Activity: 840
Merit: 532
tam bir sığır sürüsü toplanmış buraya, bu adama laf söyleyebilecek cüretide gösteriyorsunuz ya başımıza taş yağacak. Hiçbir fydası olmayan sığır sürüsü aklı sıra yorum yazıyorlar

Bunun gibi çakallar bu forumda yer edinemiyor çünkü burada aptal bulunmuyor, bu piyasadan anlayan insanlar seni böyle siktir eder şaşar kalırsın. Burada newbieler ile kendini öven bir adam ne kadar güvenilir olabilir? Para karşılığı dilencilik yapan bir çakal.
newbie
Activity: 28
Cahil cesareti ile para kazanmış , kendisinin doğru yaptığını sanıp hızlı para kazanmak isteyen insanları referans linkelerle sömürüyor. Bu çok açık ve tartışmaya bile gerek yok.
full member
Activity: 413
Merit: 100
Kripto paralar gündeme gelmeye başladığından beri böyle pek çok analiz yapıp tavsiyede bulunan insan çıktı ortaya. Hatta bu analiz olayı bir sektör haline dönüştü ve para karşılığı bu işleri yapanlar var. Kripto paralar bilinen teknik analizlerle öngörülemiyor. Yani size verilecek tavsiyeler bilimsellikten uzak kişisel öngörülerden ibaret. Bu işi para karşılığı yapan insanlara itibar etmeyin bence. Öngörüleri hatalı çıkar demiyorum fakat kesinlik olması mümkün değil. Yinede keyfiniz bilir tabi.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Fikir alabilirsin ama tamamen ona göre yatırım yapma kendi fikirlerini edinecek kadar araştırma yap derim dostum para yatırmayı düşünüyorsan.

Bayram Ilgın 'dan fikir mi alınır ? Adam açıklamış neler yaptığını  ?
Üç kağıtçıdan fikir alarak yatırım yapanların vah haline!
member
Merit: 10
Fikir alabilirsin ama tamamen ona göre yatırım yapma kendi fikirlerini edinecek kadar araştırma yap derim dostum para yatırmayı düşünüyorsan.
newbie
Activity: 9

Yazacaklarım biraz uzun olacak çünkü, bu adam sayesinde bu işten para kazanacağını zannederek insanların zarar etmesini bir nebze de olsa engellemek istiyorum.

Bayram ılgın isimli vatandaşın tavsiye ettiği coinlerin %90 ı scam olarak işaretlenmiştir. Herkesi milyoner ettiğini iddia ediyor ancak resime bakıldığında hiç de öyle değil.

Önerdiği coinler aşağıda yazıyor hepsi scam olarak belirlenmiş, kırmızı bayrak eklenmiş coinler ve hiç biri kazandırmadı. Ya ref üyeliği olan coinleri seçiyor şaşar beşer piyasaya çıkarsa 3-5 alırım derdinde ya da bu firmalardan para alıyor! Aksi mümkün değildir.
Çünkü Bir insan 1 yıldır bu piyasada olup bu kadar scam coini bulup öneremez! Bu kadar aptal olamaz..

Evet kazanmış 3-5 kişi olabilir fakat scam olmayan en dandik coin dahi 1 yıl beklendiğinde x5 x10 yapar ayrıca bahsettiği gibi binlerce kişiyi zengin falan etmedi uyduruyor. Söyledikleri doğruysa 1000 değil 100 kişi göstersin zengin ettiği görelim

Yani bir meziyeti yok bunun, aksine insanların 3 5 kuruşunu şuursuzca saçma sapan coinlere yatırtıyor yazık günah. Arkasında bir grup var bunu pofpoflayan ancak kaybettikçe anlayacaklar anyayı konyayı.

Bu adam umut satan bir adam, biraz araştırsanız GETMYADS titan zincirine benzer bir sistemle insanlara umut vaad ederek paralarını kaybetmesine neden oldu.

Çok Allah kitap biliyorsa ( sık sık ayetlerden örnek verir ), kazandığı paralarla o aldattığı, saatlerce konferans yapıp dolandırılmasına sebep olduğu insanlara yardımda bulunsun!

Aşağıda vereceğim adreste scam olarak belirlenmiş coin listesi yazıyor. insanlara aldırdığı coinlerin hepsi bu listede var nedense..

https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/7r6chx/here_is_a_list_of_crypto_ponzi_schemes_and_people/

Scam listede olup önerdiği coinlerden bazıları:

HomeBlockCoin: Coinmarketcap da var ancak adam gibi bir borsada yok, 6 dolardan piyasaya girdi şu an 1 dolar! scam olarak belirlendi.
Exacoin: 4 dolardan aldırdı insanlara şu an 0.45 dolar. Coinmarketcap'e bile giremedi, parasını çekemiyor kimse, scam olarak işaretlendi.
Texcoin: İco 1 dolardan satıldı şu an 0.15 dolar. Kimseye ulaşılamıyor, scam olarak işaretlendi.
Thorncoin: Bayram efendi adından bu aralar pek bahsetmese de, kimseye ulaşılamıyor, Web sitesi zaten uyduruk, scam olduğu anlaşılıyor. Scam olarak işaretlendi.
Loancoin: İcosu 7 ay önce yapıldı, borsalara girmedi, dolandırdılar insanları, scam olarak işaretlendi.
Davorcoin: 147 dolardan 0.007 dolara düştü piyasadaki tüm borsalardan silindi! scam olarak işaretlendi.

Scam Türkçesi: Aldatmaca!
Scam olarak işaretleyen: Reddit topluluğu.

Hoş bu topluluğa gerek de yok, bayram gibilerinin aklıyla hareket etmeyip kendi araştıran anlar bu projelerin scam olduğunu.

Şimdi de Deex coinden bahsediyor. İnceledim siteyi, takımın linkedin adreslerinin hiç birinde deex ile ilgili bir ibare yok! Bu projeyle türkler dışında ilgilenen de yok. Muhtemelen bu da scam.

Yukarıda yazılan scam coinlerin hepsini sen aldırdın, aldırırken de ZENGİN EDECEK, YOK SATIYOR, HAYATIMIZ KURTULDU gibi başlıklarla video çekerek umut tacirliği yaptın.
Tıpkı GETMYADS projesinde olduğu gibi! O zaman da şu kadar kazanacaksınız diyordun ne oldu? İnsanlar parasından oldu.

Senin deyiminle garip gurebanın parasını yine senin aldırdığın scam projeler çatır çatır yiyor sen hala tex coin bilmem ne coin diyorsun. Önerdiğin coinlerin arkasındaymış gibi davranıyorsun ancak hiç bir açıklama yapmıyorsun, soru sorulunca bozuyorsun insanları çünkü sen de biliyorsun ki bu projeler scam!

Sen neyin peşindesin ?

Bayram efendi şimdi cevap ver bu kadar scam coini insanlara neden aldırıyorsun? Gel de açıkla bir zahmet. Videolarda sinirlenmiş ayağına yatarak bağırıp çağırmakla olmaz bu işler.

1 yıl beklemiş Posw den kazanmışsın. 40 tane coinden 4 tanesi scam değil, onunla övünüp duruyorsun utanmadan.

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Videolarında uzun vadede al bekle diyorsun, al satla kazanılmaz diyorsun, sonra grup açmışsın 500 dolar verene al sat grubuna dahil ediyorsun. Hani al satla kazanılmazdı neden grup açtın? Sen de bilmiyorsun ki ne dediğini.

Gruptan çıkmak isteyene de sövüyorsun yetmiyor müridlerine de sövdürüyorsun. 500 dolarlık adam mısın sen öde çıksın?

İnsanların Dişinden tırnağından arttırdığı paraları böyle projelere yatırtıyorsun

Umut tacirliği yapma, insanların dişinden tırnağından arttırdığı paraları reften para kazanacam diye dandik projelere yatırtıyorsun bunu yapma vebal alma.

Coin önerilerinde samimiysen ki sanmıyorum, varsayalım ki samimisin: Coin Önerme kardeşim. Önerdiklerin ortada, zarar ettiriyorsun görmüyor musun bunu?

Yoook, ben hata yaptım, dolandırıcıymış bu adamlar diyemiyorsun çünkü KİBİRLİSİN.

Diyeceklerim bu kadar. Ben gördüklerimi yaşadıklarımı bilirim. Bu adamın önerdiği 1-2 scam coinden dolayı zarar ettim, kafayı çalıştırıp erken uyandım da daha fazla zarar etmekten kurtardım kendimi. Siz benim yaşadıklarımı yaşamayın diye bunları yazdım. Kalın sağlıcakla.

Not: Bu adamı savunan ya da savunacak olan müridlerine de bir iki sözüm var. Savunduğu bayram efendinin yatırımlarına çok inanıyorlarsa kuru kuru savunma olmaz, bayram efendinin önerdiği işe yaramaz, scam coinleri aldığım fiyattan benden almak koşuluyla savunsunlar aksi halde vızıltı yapmasın kimse lütfen.

sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Eğer yeni üyeler 2-3 taktik analiz inceleme gibi şeyleri öğreniyorsa iyidir bence, ama yatırım tavsiyeleri veren insanlara çok fazla güvenmemek lazım. Başlangıçta yararlı olan bir adam ben severim
newbie
Activity: 210
yorumlara bakarak daha videoyu açmadan eliyorum arkadaşı  Grin bazen önyargılı yaklaşmak mantıklıdır, hayattan çalmayı önler  Cool
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Adam gelip kendi reklamınıdayapmış sonra baska hesaplar açıp  onlada kendisinide övmüş. Bari 300x yaptıgın paralardan biraz kıyda 2-3 hero legend hesap al onlarda reklam kas. Olmuyor boyle
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
tam bir sığır sürüsü toplanmış buraya, bu adama laf söyleyebilecek cüretide gösteriyorsunuz ya başımıza taş yağacak. Hiçbir fydası olmayan sığır sürüsü aklı sıra yorum yazıyorlar

Yeni üyeliklerle kendi kendini överek kaliteni belli ediyorsun, insanların üzerinden geçinen kan emici bir sülüksün. Bu piyasada para karşiliği yatirim tavsiyesi veren herkes dolandiricidir.
newbie
Activity: 3
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Kendisi kerizleri kekleyen biridir, milletin üstünden geçinen bir asalağa benziyor, referanslı linklerle insanlara yatırım tavsiyesinde bulunuyor ve gruba alma karşılığında para istiyor.
newbie
Activity: 13
Merit: 1
Kendisini bir arkadaş sayesinde tanıdım. Tabi isim olarak. Arkadaş hem facebook grubuna üye olmuş hemde çeşitli illerde verdiği toplantılara katılmış. Bana Bayram Ilgın ı ve vizyonunu anlattı resmen ağzım açık kaldı(Tabi ICO tabirini ilk defa duyuyorum). Hemen bu konuyu bilmeyen başka bir arkadaşa da Bayram Ilgın ı anlattım, oda hayran kaldı. Sonra bu işleri bilen bir akrabama B.I. sordum. Tanımadığını söyledi. Ancak sonrasında izlediği videonun 5. dk.sında şu yorumu yaptı. Bu adam üç kağıtçı, insanları kandırıyor. Bende konuları biraz öğrenip videoları tekrar izlediğimde gerçekten insanları aldatma üzerine bir sistemin kurulduğunu ve söz konusu sistemde dini motiflerin yani inanmak duygusunun en üst seviyede yer aldığını anladım.
Sözün özü bu adam insanları büyülü bir şekilde etkisi altına alıyor (tabi konuyu bilmeyen ve anlamayan) ve sonrasında onları sömürüyor.
newbie
Activity: 2
bitcointalka girim dedim bilgili insanlar vardır dye ama 3 sayfayı okudum bildiğin sığır sürüsü toplanmış buraya. Bayram ılgına bile laf edebilecek cüreti göstermişsiniz e beyinsizler siz ne boka yarıyorsunuz. adam kazandırdığı kişileri söylüyor gidip ziyaret ediyor. Sizin gibi embesillerde anca ayda yüzde 10-20 kar kovalayın asalaklar

Bu şekilde mesaj yazan kişi muhtemelen Bayram Ilgın'ın kendisidir. Çünkü kendinden verdiği 500$'ı isteyen insanlara küfürler içeren mesajlar gönderdiğini öğrendim. Sakın bu şahsa paranızı kaptırmayın!!!!. Burada ki mesaj, blinçaltının açığa vurumudur, saf insanların sırtından geçinen bir asalak olduğunu bilinçaltı yazılan mesajda ortaya koyuyor.     
newbie
Activity: 3
bitcointalka girim dedim bilgili insanlar vardır dye ama 3 sayfayı okudum bildiğin sığır sürüsü toplanmış buraya. Bayram ılgına bile laf edebilecek cüreti göstermişsiniz e beyinsizler siz ne boka yarıyorsunuz. adam kazandırdığı kişileri söylüyor gidip ziyaret ediyor. Sizin gibi embesillerde anca ayda yüzde 10-20 kar kovalayın asalaklar
Pages:
Jump to: