Pages:
Author

Topic: Bir minik tüyo...Hodl - page 10. (Read 1938 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
January 05, 2018, 02:08:28 PM
Welcome to sabır edenlerin sabır etmeyenlerin parasını yediği dünya ya  Cool  bu iş böyle 
member
Activity: 224
Merit: 52
January 05, 2018, 02:03:52 PM
2 kere panik yapıp satsalar yapmamaları gerektiğini anlarlar bazen bir musibet bin nasihattan iyidir. Ben ilk olarak iota almıştım ve pumplanmıştı, tabii ben o zamanlar bu terimlere yabancıyım 29kdan girmiştim. sonra bir kaç günde 19k ya düştü ama inat ettim ve satmadım 10 gün içinde 35k dan sattım. Bu da böyle bir anımdır.
member
Activity: 182
Merit: 11
January 05, 2018, 12:21:57 PM
Silkeleme operasyonlarında genelde piyasada yeni olanlar panik yapıp uzaklaşıyorlar. Yakın çevremde benim önerilerimle bir miktar Bitcoin alımı yapanları zor tutuyorum patladı patlayacak diye nasıl panik yapıyorlar anlatamam Cheesy
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
January 05, 2018, 11:57:23 AM
Çok güzel açıklamışsın. Özellikle yeni arkadaşlar genelde altlarda kalıyor. Tabi altların sert düşüşünce içeride kalanlar dehşet fırsatlar kaçırıyor. Bu piyasada ben aldım düştü zarar ettim diyeni şaşarım. Adam hodl demiş. Bekle,sabret. Kazanamıyorsan , KAYBETMEYECEKSİN.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
January 05, 2018, 11:15:09 AM
Buradan bütün crypto currency holderlarına selam. Bu arada hodl ne demek? Bunu bilmeyen arkadaşlara açıklayayım;

Bir coin'in fiyatı düşerken satmadan direnmek, elinde tutmak. Hodl versiyonu bilerek yanlış yazılır, sarhoş kekonun teki gaza gelip forumda başlık açmış typo yaparak, ordan öyle kaldı şimdi herkes hodl olarak kullanıyor.

valla Cheesy 1 yıldan beri burdayım bilmiyorum aq Smiley doğpruysa gerçekten komikmiş.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
January 05, 2018, 10:48:16 AM
Buradan bütün crypto currency holderlarına selam. Bu arada hodl ne demek? Bunu bilmeyen arkadaşlara açıklayayım;

Bir coin'in fiyatı düşerken satmadan direnmek, elinde tutmak. Hodl versiyonu bilerek yanlış yazılır, sarhoş kekonun teki gaza gelip forumda başlık açmış typo yaparak, ordan öyle kaldı şimdi herkes hodl olarak kullanıyor.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
January 05, 2018, 10:33:54 AM
O kadar yeni gelişen bir piyasa ki önümüzdeki 2-3 sene bile girmek için geç olmayacak.
Lakin tüm dünya her zamanki gibi yine çok ilerimizde kripto para konusunda da.O yüzden ne kadar hızlı adapte olabilirsek o kadar iyi bizim için.Mevcutta binlerce coin var,yeni gelecek olan binlercesi daha var,bu yüzden kaçırılmış herhangi bir şey yok,aksine yol çok açık ve yeni.Ama önemli bir konu var,araştırma!!Kulaktan dolma bilgiyle,bunun ismi güzelmis bak insanlar bunu konusuyorla hareket edilmemeli.Açıp bolca okuyun,takip edin,platformlarına girin.
En önemlisi alacağınız coini seçerken de,aldıktan sonra satmak için de sabırlı olun.
Piyasada Hodl denen bir terim var,bizlere diyor ki tutun,sabredin.
Nasıl ki %200lük artıslar bile piyasada cok fazla gozukuyor, aynı şekilse düşüşlerde mevcut.Korkup kaçmamak lazım bana kalırsa.Düşüşten sonraki pikler de oldukça kuvvetli geliyor.Hep böyle olacak diye bir kaide var mı?Tabiki hayır.
Ama korkup kaçma,Sabret,Tut
Hodl Hodl Hodl
Pages:
Jump to: