Pages:
Author

Topic: Bir minik tüyo...Hodl - page 4. (Read 1938 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
April 08, 2018, 08:18:37 AM
Welcome to sabır edenlerin sabır etmeyenlerin parasını yediği dünya ya  Cool  bu iş böyle 

Sabır işi gerçekten zor, özellikle de yatırımcıların oluk oluk kaçtığı bu kriz ortamında. Yine de  her şeye rağmen sabredebilirsek kazanan biz oluruz.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
April 07, 2018, 04:05:21 PM
Kesinlikle katılıyorum. Bitcoin alış emir sayısı fiyatına bakmadan artmaya başladı yine. Herkes de bir mayıs beklentisi var. Ama daha önemlisi sınırı çizilememiş potansiyel var hala piyasa da . Sadece bitcoin için tahminlerde 100K'dan 1Milyona kadar tahminler var. Grafikçiler, teorisyenler, ekonomi adamları ve Blockchain konusunda tecrübe sahini insanlar Bitcoin teknolojisi ve fiyatının giderek yükseleceği görüşünde hem fikir. Yeni projeler zaman zaman piyasa için kötü reklam olsa da çok uzun sürmeden bu ICO olaylarına bir düzenleme gelecektir ve bu sorunda aşılacaktır. Ülke olarak bence de çok geç kalmadan harekete geçmeliyiz.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
April 07, 2018, 02:26:53 PM
Ayı sezonuna denk gelindiğinde hodl da zor onun bitmesini beklemek gerekiyor tabii bu da çok sabır gerektiren ve çok can yakan bir süreç. Ama başarılı olunursa ve boğa da gelmişse o zaman karşığını verir tabii
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
April 07, 2018, 06:59:15 AM
şu anda zaten zararın zilyonunu gördüm diyenlere sesleneyim. neden o kadar süre beklediniz. dump devam ederken kısa sürede çıktım. paraya geçtim. zarar ettim mi evet ettim yalnız şu anda halen satmayıp da cüzdanda tutmaya devam ediyor olsaydım oooo.
newbie
Activity: 36
April 06, 2018, 07:20:19 PM
aldıktan hemen sonra düştü çoğu coin, tutmayıp ne yapacaksın zaten.

İşte burada paranın önemi devreye giriyor. Ucu ucuna parasıyla girmiş arkadaşlar. Korku yapıp başka coine geçiyor bi de orada zarar ediyor. Al sana kombo. Al sat yapıyorsan. Riskli ğarayla girilir. Ama HODL cu isen garanti ihtiyacın olmayan ile yapacaksın
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
April 06, 2018, 06:26:00 PM
Bekle bekle nereye kadar abi. Al sat gibi bir mücevheri bırakıp da beklemek ile nasıl ne kadar kâr bekliyoruz.
Ayrıca bu işin sonu da yok. Sonsuza kadar bekleyebilirsiniz. ne kadar aç gözlü olduğunuza bağlı hepsi.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
April 06, 2018, 02:11:20 PM
her zaman ihtiyacınız olmayacak ve gözden çıkarabileceğiniz parayla işlem yapın ki hodl da kalma imkanınız olsun.
full member
Activity: 700
Merit: 134
April 06, 2018, 11:26:28 AM
Ico dan girip halen ZRX, Aragon ve aion' u tutuyorum . Yok yükselmediği sürece tutmayada devam edeceğim .

Aion hakkında çok fazla güzel yorum var. İyi bir tercih olabilir, bugüne de hiçbir zaman scam denmedi ve ekip çalışkan (:

Zaten hepimiz hodl demek zorunda kaldık, şu ayının ortasında karda altcoini olan varsa yıllardır elinde tuttuğundan kardadır Cheesy
newbie
Activity: 99
April 06, 2018, 06:18:23 AM
yılbaşında fiat birimlere değişim yapmadıysanız, başka seçenek kalmıyor
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
April 05, 2018, 03:48:16 PM
Buradan bütün crypto currency holderlarına selam. Bu arada hodl ne demek? Bunu bilmeyen arkadaşlara açıklayayım;

Bir coin'in fiyatı düşerken satmadan direnmek, elinde tutmak. Hodl versiyonu bilerek yanlış yazılır, sarhoş kekonun teki gaza gelip forumda başlık açmış typo yaparak, ordan öyle kaldı şimdi herkes hodl olarak kullanıyor.

Çok iyi hocam ilk başta bakınca hold ile hodl u fark edemiyorum. Böyle birşey varsa eğer bayağı komik
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
April 05, 2018, 03:04:47 PM
Ico dan girip halen ZRX, Aragon ve aion' u tutuyorum . Yok yükselmediği sürece tutmayada devam edeceğim .
member
Activity: 392
April 05, 2018, 03:00:36 PM
O kadar yeni gelişen bir piyasa ki önümüzdeki 2-3 sene bile girmek için geç olmayacak.
Lakin tüm dünya her zamanki gibi yine çok ilerimizde kripto para konusunda da.O yüzden ne kadar hızlı adapte olabilirsek o kadar iyi bizim için.Mevcutta binlerce coin var,yeni gelecek olan binlercesi daha var,bu yüzden kaçırılmış herhangi bir şey yok,aksine yol çok açık ve yeni.Ama önemli bir konu var,araştırma!!Kulaktan dolma bilgiyle,bunun ismi güzelmis bak insanlar bunu konusuyorla hareket edilmemeli.Açıp bolca okuyun,takip edin,platformlarına girin.
En önemlisi alacağınız coini seçerken de,aldıktan sonra satmak için de sabırlı olun.
Piyasada Hodl denen bir terim var,bizlere diyor ki tutun,sabredin.
Nasıl ki %200lük artıslar bile piyasada cok fazla gozukuyor, aynı şekilse düşüşlerde mevcut.Korkup kaçmamak lazım bana kalırsa.Düşüşten sonraki pikler de oldukça kuvvetli geliyor.Hep böyle olacak diye bir kaide var mı?Tabiki hayır.
Ama korkup kaçma,Sabret,Tut
Hodl Hodl Hodl

Süper olmuş kesinlikle katılıyorum  bu piyasada sabreden kazanıyor ama tabiki kaybetmeyide göze almak gerek
full member
Activity: 336
Merit: 154
April 05, 2018, 12:34:45 PM
Yakin surede acil paraya ihtiyacin yoksa uzun vaideli HODL tavsiye ediyorum. Kesinlikle pisman olmayacaksin 1-2 sene icerisinde. Bu gidisle belki 2025 de tamami decentralized olup diger ulkelerde para birimi olarak kabul edilecek. Piyasalar bu kadar dususte iken el de avucta ne varsa satip coin almali  Smiley

Kesinlikle ama piyasa tamamen durulmadan tepeden hodl yapanlar resmen isyanda. Hodl un da bir seviyesi var. Öncelikle ucuz olduğuna inanmak gerekiyor. Yoksa 1-2 sene rahat beklersinizki bu da çok zor bir süreç.
member
Activity: 154
Merit: 25
April 05, 2018, 12:21:06 PM
Yakin surede acil paraya ihtiyacin yoksa uzun vaideli HODL tavsiye ediyorum. Kesinlikle pisman olmayacaksin 1-2 sene icerisinde. Bu gidisle belki 2025 de tamami decentralized olup diger ulkelerde para birimi olarak kabul edilecek. Piyasalar bu kadar dususte iken el de avucta ne varsa satip coin almali  Smiley
member
April 05, 2018, 11:09:09 AM
Bence hodl trade bilmeyenler için ideal sonuçta satarsin yukselir tepeden bir daha alirsin duser satarsin yukselir bir daha alirsin duser elinde kalan 0 olur. Tradede sabir ve ah yukselecek korkusu olanlar kaybeder. Onlar icin hold iyidir.
member
Merit: 11
January 29, 2018, 06:30:34 PM
Bende piyasanın yenisiyim fakat daha girer girmez bu hodl meselesiyle karşılaştım ve de şuan da bizzat deneyimliyorum inşallah çabucak yükselir tüm coinler
newbie
Activity: 15
January 29, 2018, 05:57:53 PM
kısa yoldan köşeyi döneyim, bir an önce zengin olayım diyenlerin mantığına hiçbir zaman uymayacak bir durum.
member
Activity: 224
Merit: 11
January 28, 2018, 09:19:05 AM
Hocam al sakla işte unut ne taktigi bosver hodlcu olunmaz hodlcu dogulur acik net yani yapi meselesi Cheesy
member
Activity: 602
Merit: 32
January 28, 2018, 08:05:02 AM
1- hold. Hodl değil. Biri yanlış yazdı diye lügatta böyle kaldı mübarek Smiley
2- evet ya long pozisyon açacaksın yahut hoşd yapacaksın. Sonuçta bozduracağın için ikiside aynı kapıya çıkıyor. 10k dan aldım 8e düştü satayım mantığı hem yanlış hem doğrudur. Stratejiyle alakalı bişeydir. Ama bu kadar tutmak yeter diyim satacaksan hold her zaman daha çok bırakacaktır. Al sat anlık para getirir. Diğerindende azda olsa aşağıda bir para bırakır ama bırakır.
Misal aldın 10k dan 8 oldu. 2 yol var;
Ya hemen çıkıp başka pozisyonlar açıp zararı çıkaracaksın. Ya bekleyeceksin. Bazen inat ettiğinde bekletip kazanamayabilirsinde. Bir arkadaşta demiş bunu zaten. Misal o an çıksan o pozisyondan daha iyi alım satım fırsatlarıyla zararınıda çıkarıp birde kara geçebilirsin.
Tamamen strateji. Ama her coinden 1k yada 10k alıp(küçüklerden) beklemekte iyi bir stratejidir. Zaten toplasan 1000$ bağlamamış olursun. Ama centlerden 1 $ a vurunca 2 3 yılda güzel para eder Smiley 5 yıl beklersen daha güzel eder Smiley
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
January 28, 2018, 06:36:23 AM
Her zaman hodl demekte pek mantıklı bir adım değil bana kalırsa sonuçta çok kıas süre de devasa büyüyen bir ekosistemden bahsediyrozu ve bu ekosistemin gelecekte nelere mal olacağı konusunda hala hiçbir fikrimiz yok.
Pages:
Jump to: